Коментари - Huawei може да представи нов смартфон този месец | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само в Булгаристан, ГогАв и подобни и рикчии, готови да продадат и майките си за 300лв на дописка за ковидарите, продължават да пишат за тази умряла фирма. Истината е, че чичо Сам ги уби. Дори да заобикалят официалният магазин, приложенията им вече не са официални, т.е. всичко минава през сървърите на жълтите крадливци и не се проверяват от Гугъл плей. Кой нормален бял човек би си взел такава пръчка:)

Ама моят работи вече две години без проблем. Колкото до убиването, изкараха смарт телефон, който работи и като сателитен. И го пуснаха в същият ден, когато тъпата американка, начело на икономиката на кравария, бе на официална визита там. Сега са в ужас, как да изкараме пак, че са ни копирали. От две години не им продаваме чипове и изваднъж имат такъв телефон. И познай, кой държи патента сега.

Хуявея правят качествен хардуер, но без GMS са безполезни. Стават само за пубери, които само снимат, гледат порно и играят на тъпи игрички. Банков софтуер без GMS - на кукуво лято. Поръчки на софтуер за телефона - друг път. Американците просто ги убиха.

абе нещата си работят без проблем и без Андроид. приложенията си работят без проблем. ползвам банкиране на телефона, ползвам евротръст и битръст. работят си. плащам си. приложения на банки - прокредит и пощенска.....всичко си работи. гугъл мапс, ютюб, родителски контрол.....кое точно приложение не работи не знам. ако си някакъв спуер мега як хакер и ползваш ултра гига хай тек космически технологии и ти трябва само Самсунг за 3000 лв......ОК. но на 99.9999...999...% от хората телефона ще им свърши работа. другото е въпрос на "престиж". много по яко е като седнеш в кварталната къчма да извадиш Айфон или САмсунг за поне 3 000 лева. хуавей.....не е престижно. само глупаците и шматките са с телефон под 2000 лева

Сега влез в нета и прочети за MATE 60.Колко са ги убили.