Коментари - Huawei P20 ще е с тройна камера | IT.dir.bg
назад

Huawei P20 ще е с тройна камера

Huawei P20, P20 Plus и P20 Pro ще имат тройни камери.

Обратно в новината

Коментари - Huawei P20 ще е с тройна камера | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакам докато или направят целия гръб на телефона една голяма камера, или докато не сложат поне 100 камери отзад.

Чудят се как да зарибят нови купувачи...То камерите да не 3, а 5 или 10 - все същото... Както каза Вуте, както и да се връткаш, г*зо ти е все отзаде!!

Ха-ха! И модел с 8 камери да пуснат, пак ще се рекламира като революция в снимките.

Ако оскате да сте с този вирус за проследяване наречен Андроид Ос, то тогава проверете този телефон - Oneplus 5T Цената е на половина от iphoneX и има face regognition опция

АRM боклуци за балъци като редактора!

По един гол чеп имат днешните млади. И един смартфон.

А някои и това си нямат... Горе-долу половината. Те какво да правят?

Най-приятния ми телефон беше един айфон. Сега съм с флагман на Самсунг, удобства и възможности имам, но не е същото.

Остаряло! Аз отдавна вече си ползвам и като телефон моят Canon EOS 5D Mark III...

И аз като NVS който коментира тук, минах през NOKIA, SONY ERICSSON и SAMSUNG. Телефона от който сега пиша е най доброто което съм имала HUAWEI P9. Въпрос на време е кога тази марка ще е номер едно в света. ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ТЕЛЕФОН. НЕВЕРОЯТЕН.

Тройна камера значи тройно менте. Този път да не излъжат само, че камерата е на Карл Цайс, като преди с Лайка. И какво се оказа - не била Лайка а съвместно с Лайка. Ментака си остава ментак не само в качеството ами дори и в лъжите.

Добре е, когато критикуваш или плюеш по някого (или нещо), да си добре запознат с качествата му!!! Вземи на заем от някого една P10-ка на HUAWEI, използвай я една седмица и тогава приказвай и пиши коментари. През последните 10 години съм ползвал няколко марки и платформи (предимно флагманите на марките) - NOKIA със Symbian, NOKIA с windows, iPhone, Blackberry с OS10, Samsung с android и HUAWEI с android. Най-добрият и удобен за работа беше Blackberry, след това NOKIA с windows, a третото място си поделят HUAWEI и SAMSUNG. Недоразумението iPhone е безсмислено да се коментира. Те бяха пионерите на тъч скрийна и всички останали са създадени по негово подобие, но . . . само с идеи не става - иска се и развитие. Предполагам, че няма да е далеч времето, когато за iPhon-ът ще се говори както сега за NOKIA със Symbian. Blackberry пък направиха друга фатална грешка - не се рекламираха достатъчно и твърде дълго тестваха новите си модели преди да ги пуснат на пазара. Така китайците и корейците ги "убиха". Допълнително разработчиците на приложения за blackberry се отказаха от създаване на такива и се втурнаха да работят за android-ските. А XIAOMI и HUAWEI имат огромен човешки и финансов ресурс, за да "убият" и iPhone и Samsung. Просто е въпрос на време.

Не знам кой кой ще убие, но едните печелят по 2 долара на бройка, а другите по 150 долара. В момента просто се продава една и съща технология на различни цени, но и с различни софтуерни функции. Гребе се от пазара с пълни шепи и се изчаква следващото поколение джаджи , а именно холограмните.Бизнесът се държи на 99.99 % от САЩ.На времето някои страни износители на петрол се направиха на важни и Буш стартира електрическите автомобили. От друга страна западния свят не иска да съсипе изведнъж изтока, просто иска да го държи в зависимост , за това технологиите се внедряват бавно. Роботи който да шият дрехи и в момента има в Германия.

Дано само не научиш, че дядо Коледа не съществува, и че айфона ти се прави в Китай ...

Айфона е 100% американски дизайн приятел. Това, че се прави в Китай не го прави китайски. И не е менте. А Дядо Коледа съществува и ми донесе подарък. Дано и на теб акъл донесе.