Коментари - Huawei разкри как ще изглежда бъдещия флагман P50 Pro | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е имало, няма, няма и да има Кирин 1000 ! Ще ползва Кирин 9000 или 9000 е :)

Брат ти си моя идол - как само им го сложи на всички китайски фенове в дупчицата! Евалата!

След време телефоните отзад няма да имат гръб а една огромна квадратна 7 инчова камера

Ако погледнете Хуауей и Шаоми и им сравните софтуера за PC ще откриете страшно много прилики. Като бивш собственик на Mate 10 Pro се мъчих да спася данните на приятел със Шаоми с чупен дисплей. Е честно, не мога да разбера кой от кого е копирал. При сетъпа на телефоните същата история. Малко различни, едва доловимо. Копие на копието. Хуауей в Западна Европа умряха отдавна и вече се намират сред най ефтините, дето никой не ги иска. Телефоните едно време си бяха ОК, но много лъжеха за актуализациите. Уникален беше номера който извъртяха с бекапа на HiSuite. Сложиха задължителна парола при архивиране, за да ме задължат да имам тяхно устройство за да разархивирам данните. Ако нямам стар техен телефон съм прецакан. Колкото и реклама да им вкарват, няма да мръднат нагоре докато не им дадат да работят с Гъгул. Това е положението. Те сами нищо няма да направят със смешната им Хармъни ОС (пак копие). Камерата колкото и яка оптика да и вкарват не могат да се мерят със софтуреа на Епъл при Айфона и на Гугъл при Пиксела. За Пиксела говоря от собствен опит, разликата е много сериозна особено при снимки на тъмно, за цветовия баланс и HDR няма нужда да сравняваме. За Епъл е ясно, там от години са водещи с топ моделите, но и цената съответно е доста висока. Съжалявам Хуауей ама хамериканците яко ви прецакаха, ама и вие си не бяхте стока.

Вече има по модерни плотове за вграждане - керамични са целите. А има и индукционни, ама трябват подбрани съдове за готвене, Тия Р50 не съм ги чувал....

Защо не Дуджи, вече 4 -та година го имам, само дето пирони не съм забивал с него, перфектен е и е много здрав. За новите модели да не говорим страхотни са.

Ми забий некой пирон с него и пусни видео да се посмеем на счупената ти колхозна сапунерка!

Посмей се невежо соросоидно образувание doogee.cc/promotion/s97pro/

и ти си ми един онбазУВан.... малеее... че и реклама за промоция от сайта им праща за линк като достоверна информация :))) С кирлив Медиятек Г95 процесор... не. Благодаря.

образувание, образувание

Или както се казва на човек можеш да му вземеш, не можеш да му дадеш.

Майоре, не си оригинален, а си просто прост :)

Телефон който не може да се ROOTне и нямаш пълни права над него (А преди това ти искаха 25% от цената за код с който да го направиш това но го спряха) - не заслужава да се поглежда дори. Да закупиш нещо и да нямаш права над него е наглярщина. От Мате 20 pro насам ме загубиха като клиент.

Ако не искате Айфон ИСТИНАТА е Sony Xperia 1 iii - просто уникален телефон! Всеки момент Сони ще го пуснат в продажба! И е на цената на това колхозно недоразумение! Не се занимавайте с тия колхозни ментета с разни измислени хармонита! За какво ви е телефон с ОС, която няма никакви апове и подръжка!!! Това е подигравка с потребителя!

Майоре, простичък си :)

Три снимки на камерата и логото на Лайка. Ама иначе говорим за Хуйвей. ОК... Без Германците и с новата ОС са пълен боклук. НЕ се хващайте на тъпи реклами.

явно е дамски телефон. ще трябва да се държи с 2 пръста да не се пречи на камерите. Абе Гогов... сигурен ли си, че е телефон, а не Лайка камера с функция за телефониране?

Хуйвей Р40 про OLED дисплей - Nancy-Université във Франция, доразвито от МАртин Попе - New York University Android 10 - разработчик - GOOGLE Kirin 990 - ARM (Advanced RISC Machines) технология на Acorn Business Computer Mali-G76 - Пак на ARM Камера - Лайка, Германия WLAN, Bluetooth,GPS, NFC, USB - всичко американско Батерия - Li-Polimer - Sony И кое е китайското??? Ааа... сетих се NM (Nano Memory) - дето работи 20х по-бавно и губиш единия СИМ слот. Няма да говоря колко струва и де можеш да я купиш... Китайско било... мдааа... ма не Вече дори китайска пластмаса нямат, а ползва Германскиа Корнинг от двете страни.

Сега кажи същите неща за Iphone да видим там как седят нещата. Да не излезе, че май не е много по-различно.

Почти, ма не свъвсем. Дисплей - LG/Samsung OS - Apple CPU - Apple Графика - Apple Камера - Sony USB - Apple Батерия - ATL

нещото е написано.

Нещо за процесора?

написах ти.

A11 Bionic - 64Bit Hexa-core, 2x Monsoon + 4x Mistral A10 Fusion - 64Bit Quad-core, 2x Hurricane 2.34 GHz + 2x Zephyr какво ти трябва още душичке? Жена ти също ли да оправя, че явно трябва всичко на тепсия за тебе.

Нещо за паметта?

HiSilicon (Chinese: 海思; pinyin: Hǎisī) is a Chinese fabless semiconductor company based in Shenzhen, Guangdong and wholly owned by Huawei. Май процесора си е на Хуавей а?

Или май не е!!!!!!!! Huawei P50 Pro Specifications chipset Kirin 1000 5G - 7 nm graphics Mali-G76 MP16 processor Octa-core (2x2.86 GHz Cortex-A76 & 2x2.36 GHz Cortex-A76 & 4x1.95 GHz Cortex-A55) - CORTEX - ARM ethnology Mali-G76 - ARM ethnology