И PlayStation обяви бойкот на Facebook

Дъщерното дружество на Sony прекратява всички рекламни активности в социалната мрежа до края на юли

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фейса ще ви закопае всичките, продажни боклуци. Дръж се Марк, ние сме с теб.

Фани марк за дръжките

Стоп хейт, а рекламират непрестанно постапокалиптичната си игра the tale of last of us. лицемери

Дреме ми на газът за фейсбук.

mISHOto

Не може на откровената истина или на чуждото мнение, което може да не съвпада с модерната партийна линия, да се лепи етикет "реч на омразата".

Такова нещо като "език на омразата" не съществува. Просто го няма. Цялата категория е създадена с цел репресия и цензура. Доста от фобиите, касаещи религии и сексуални ориентации също са измислени със споменатите вече цели.

Цукенберг е толкова грозен и противен, че ако нямаше пари щеше да си умре девствен

По улицата ходят доста по-грозни (и по-прости) от него...с половинки и деца. Явно не работят нещата така, както ги описваш...Въобще мнозинството хора, които виждам ги намирам за грозни. Много от тях не се намират за такива. Може би и ти си един от тези, които се виждат по-красиви от колкото са в действителност...

Тоя естет няма да разбере какво му казваш... :)

Бате Цуки =, пионката на АНС и тъмните сили, да си завре фейса в тоалетната и да се насърба добре преди да си извади вече вмирисаната глава и да установи че не го мразим а просто си мирише. Еврейска паплач.

е най-големият ДАРИТЕЛ, от всички бизнеси в света, на държавата Израел. Всяко кафе, което изпиете в Starbucks, е вашата лепта за поливане на Пустинята. Ницше: Проклет да е онзи, който полива Пустинята!

Ницше не е ли евреин?

Ми да идват да рекламират в Дирника. Тука ми изтриват всички постове с парливи но точно казани епитети!

Във Фийсбук постват и коментират предимно хейтъри. Ако речта на омраза се забрани, ще останат само рекламите, но ще е безсмислено, защото никой няма да влиза. И ще трябва директно да го затворят.

Проблема на Facebook е.....че няма ПОРНО, както е в либерасткия Twitter. От 2014г два акаунта във Facebook ми бяха блокирани, защото публикувах свастики.....върху ТРАКИЙСКИ ШЛЕМОВЕ от преди 2400 г.

Не знам какво се визира под термина "омраза" , но циганинът си е циганин по всички земни кълбета. И това е неоспорим факт, доказан назад във времето. Никога не е по-добрият вариант, когато ти зашият една пестница по лявата буза, ти да обърнеш и дясната, за да получиш още една пестница.

Ако си обърнал бузата веднъж ти зашият плесница(пак) по този въпрос бибилята, Мойсей и господ мълчат .....

Зъб за зъб, око за око! Чети "Тората" ве, либераст.

Не разбирам коя реч на омразата визират? Тази, която негрите изляха срещу статуи, магазини и обществени сгради ли?

Т.е, ако напцуем бсп,герб и дпс щото са пълни нещастни твари, ще има цензура ли.

ако ги напцуеш нежно и без омраза - може

Може, може! Само не им споменавай цветовете, че едните жълти, другите- червени, а третите- черни!

Според Западните ценности "хейт спич" може да има само срещу: бели, хетерсоксуални, мъже, християни! Срещу мангали, джендъри, сатанисти е недопустимо, там трябва на колене!

На мен ли така ми се струва или бай Марко от ден на ден става по-грозен .

Той има толкова пари и влияние, че колкото и грозен да стане, винаги ще бъде харесван :-)

Ще падна от смях, флагмана на либерал толерастията facebook, който години наред трие и крие всякакви мнения които не му се нравят на левичарските идеи, сега страда от своите сподвижници, другите либерал woke компании.... хахаххаахаххаха