Коментари - Идентифицираха химическа реакция, която може да е предизвикала живота на Земята | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще съдят Путин,яжте му у..я пендели прости! Тези санкции и наказания се обръщат срещу вас!

Всичко това е една голяма глупост! От година на година виждам еволюционистите си изсмукват аргументи от пръстите с цел да отхвърлят истината за Сътворението! Постоянно се нагажда тяхната недодялана теория! И ако са толкова честни защо не си признават,че създателят на Еволюционната теория, който е Чарлз Дарвин сам се е отрекъл от тази глупост и е умрял с Библията в ръка молейки Бога за прошка!!!

а няма ли да си признаеш че това "Сътворението" го е измислил някой пиян или напушен поп

"Ако никелбекът е изиграл значителна роля в началото на живота на Земята, разумно е да се предположи, че той може да се формира и на други планети - може би на планети, които не са толкова напред в еволюцията си, колкото ние." - Състейн!

Поредната статия с нулева стойност. Липсват конкретни отговори на конкретни въпроси: откъде са се взели аминокиселините, как се е самосглобил пептида без мРНК и тРНК

Без коментар

Да се твърди че нещо толкова сложно като живота, нещо което с всичките си познания и постижения до момента човечеството си няма идея как работи. Да се твърди че нещо такова се е създало и еволюирало хей така по случайност от шепа елементи. Е висша форма на кретенизъм.

Ти май не знаеш какво се твърди...

да го възстановят в лабораторни условия

Много знаете, умници! Толкова сте невежи и жалки.

За мен като екстрасенс , тази статия ме кара да се смея .

Внимавай, че смехът е близо до плача...

Плачката няма как да е за мен . Аз съм и програмист т.е. с поне нормално IQ

На богоугодниците ще им избие пяна на устата.

А на тебе ще ти пламнне устата в пъкала

И по-големи глупости съм чел. Ама и тая, особено след превода си я бива... Жалко, че Гогов така и няма да разбере какво е написал.

Никой не може да обясни каква е силата, която е създала живота. Защото ако е просто случайно подредени атоми и молекули, няма да има нещо, което да го води към това да се храни, да расте, да се размножава.

Ами то и не е. Още по дефиниция живата материя е високоорганизирана. Пише го в учебника по биология за четвърти клас. Пък и не си мисли, че щом ти не можеш, то никой не може.

Няма такова нещо като случайно подредени. В природата си има закономерности, има физични/химични закони. Има, напр., ред на електроотрицателност, който показва кой елемент с кой може да взаимодейства и/или измества от други съединения. Златото, напр., не взаимодейства с нищо, защото няма свободни валентни електрони, така е и с всички благородни елементи.

Не са молекулите , а електроните възможно и други елементарни час