Идва краят на гласовата комуникация, твърди учен

До 2050 година ще можем да общуваме без да е необходимо да си говорим

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами те и сега хората вече само вървят по улиците и чатят, защото се опитват да забравят как се говори

Мне, мерси!! Дръжте си майнд контрола за вашите деца!!

Супер. Умирам си правителството да ми чете мислите и чуствата.

Не след 30 години, а преди 50 години началниците не говореха много с работниците, а ги управляваха с показалеца си. Демек аналогово.

Ако някой постоянно ми чете мислите ще разбере доста неща за майка си....

Голям зор има да станем роби на новото им изобретение

няма да стане толкова лесно. "До 2050 година ще можем да общуваме без да е необходимо да си говорим" То и сега не е необходимо да си говорим, само заради някакво лицемерно общуване въобще го правим говоренето.

да правим деца (или роботчета), без да ....се гушкаме .

Казано с други думи, до тогава ще трябва да сме чипосани на 100%. И както винаги се показва едната страна на монета - добрата. А за другата се мълчи (заробването и 100% контрол на съзнанието). Както е казал Гьобелс: "Истинатата и само истината, но никога цялата истина!"

Ха-ха, вчера в TechNew.bg статия "Завръщането на телефонния разговор". Да вземат да се разберат тия учени накрая ...

Голямо разбиране разбрал пак поредният разбирач ей. Никой не знае къде ще ни отведе еволюцията, специално това предположение не изглежда особено вероятно да се сбъдне. Така или иначе текстът като форма на комуникация ще остане за още доста време, все едно как ще се пренася. За да ти контролират съзнанието трябва първо да го имаш, не се кахъри толкова за нероден Петко.

а като ви резнем шалтера . нема ток нема проблем

След като няма да има секс по естествен начин...с кого да разговаряш?

още преди милион и нещо си години някой маймуночовек е взел яка сопа в ръка и си е помислил "супер с тая сопа мога да хлопна някой глиган и да папаме мръвка довечера", а пък другаря му си е помислил "супер с тая сопа мога да хлопна първия по главата и да му взема глигана" извода е всичко на тоя свят можеш да го обърнеш откъм лошата му страна. ако мислехме прекалено много за лошата страна още щяхме да катерим палми за банани. оппа катерейки се по дърво може да паднем и да се пребием, ще си стоим на земята тогава и ще чакаме да падне свише нещичко. пп. всъщност и двете и доброто и лошото от статията са далеч в сферата на фантастиката, та няма смисъл да спекулираш и да навяваш неоправдан страх от технологията.

ОАЕ имат специално министерство на изкуствения интелект. Очаквам поне от това министерство да създаде дистанционно за камили, ама май, без намесата на белият човек, дори и това няма как да стане.

Какво общо има този ШОПАР от снимката - Той дали ще доживее 2050-та ?!

И секса ли ще е с компютър?! Е мерси

Определено робите ще получат право на роби само да изпълняват... прищевки на глезените уроди недоносчета. Казват му зомби.. нямат право на собствено мнение и сляпо да изпълняват програмирано задължително безприкословно нареждане на джендъри олигофрени.