Коментари - PC игрите ви правят по-млади | IT.dir.bg
назад

PC игрите ви правят по-млади

Учени са открили, че мозъците на кучета играещи компютърни игри са останали по-млади от тези на събратята им, които не играят.

Обратно в новината

Коментари - PC игрите ви правят по-млади | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Учени са открили, че мозъците на кучета играещи компютърни игри са останали по-млади от тези на събратята им, които не играят. " Хе-хе, вече си представям кокер-шпаньол срещу немска овчарка, пленени в "Смъртоносна битка", докато Лара Крофт им подвиква "Марио, стига си се бил с Луиджи".

PC игрите ви правят абсолютни 'млади' инфантилни дебили ...

тоя път счупихте глупомера по сички пказатели

Подмладяване и вдетиняване са различни неща.

Такси може да кара баща ти,но не и аз.Изучих се, имам си и много хубава работа.Що го удряш на личностни нападки при положение ,че не ме познаваш?Комплексче ли избиваме?

Разликата между човека и кучетата е огромна.Безмислен експеримент с цел освояване на парички.Да търсят лекове за нелечимите болести вместо да се занимават с безмислени експерименти.

Е, ти как си пропуснал да станеш учен дето усвоява пари с безсмислена работа? Такси ли имаше да караш? Жалко.

Пич, като си тръгнал да даваш акъл би следвало да знаеш, че думи като "освояване" и "безмислен" няма. Пише се "усвояване" и "безсмислен". Не върви при липса на елементарни познания да се правиш на умен, понеже ставаш смешен.

Не се изказвай неподготвен. Работата на учения е точно това - безсмислени експерименти, от които в някои редки случаи може да изскочат такива неща, които да оправдаят всичко. Ама не е за твоята глава това... Стой си първобитен, така си по-секси