Коментари - Допинг контрол и за кибер спортистите | IT.dir.bg
назад

Допинг контрол и за кибер спортистите

Участниците в кибер спортове също ще бъдат проверявани за употреба на допинг.

Обратно в новината

Коментари - Допинг контрол и за кибер спортистите | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

леле не мога да повярвам, че се е стигнало дотук!?

хмм ... не че е нещо много важно, ама за какви пари става на въпрос, че да се съсипваш с амфетамини и производните им? Знам че имат необратимо въздействие на невроните и употребата дори на едно хапче, пак оставя отпечатък ?!? Да се печели, да се печели колко да се печели ?

Не всичко е заради парите. Славата, победата - за това се играе.

Победителя на турнира в Катовице преди няколко месеца взе около 100 хиляди долара.Starladdera приключи миналата седмица и победителя взе 40 хиляди долара.Турнирите през годината са много и най-добрите отбори припечелват няколко стотин хиляди долара само от наградни фондове.

След това малко рекламни договори с производители на техника, дрехи, напитки... Та, колко ли правят на година?? Джобни направо... :)

Да не забравим и ESL One Katowice - Победителят(fnatic) взе 300 000$.

Допингът им е най-малкият проблем. Иначе наистина става дума за стотни, а понякога и хилядни от секундата, които могат да са решаващи.

Точно затова, е поредната воняща на простория статия... Една чаша бира и си пълен бот :-) Да не говорим за наркотици... CS е игра захора с високо IQ, за съжаление в последните години, почти липсват истински играчи. Преобладават селските тарикати, а се чувства и отсъствието на добри админи...

Емо за CS:GO ли говориш.Понеже в момента всеки играе CS:GO.Все пак се надявам коментара ти да е отнесен за 1.6,иначе ще е смешен.