Илон Мъск има условие, за да купи Twitter

Ръководството на социалната мрежа трябва да докаже, че сайтът има не повече от 5% съмнителни акаунти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз имам условие - ще си купя най-сетне някаква нормална храна, с месо, примерно, но само ако ми увеличат надника с още 20 лева и отпуснат още 25 стотинки, за да ида и да си го взема!

Чувал съм, че в Тутъра се публикували съобщения като есемеси от 60 букви или нещо такова. Хората вече 8K видеа стриймват нонстоп, та какво бъдеще има подобна допотопна технология като Тутър. Мъск е прав да опитва да се измъкне, но не е ясно защо изобщо реши да купува, явно 300 милиарда да имаш е голяма скука и досада, след като явно всичко вече си пробвал от живота, че търсиш някаква тръпка за ден-два и после пак си писва.

Мъск може да си мисли, че може да поставя такива условия, но всъщност е късно - вече е подписал формите за придобиване. След месец ще му го каже и съдът в Делауеър. Та опциите са му - или плаща няколко милярда неустойки + възможност за бъдещо наказателно дело срещу него, или пък довършва сделката и си сърба попарата.

ти сигурно му държа химикала докато подписва та знаеш какво точно е подписал нали?

Илона бутна цената с 30%, напазари си тайно и сега почва с медийни изцепки за да понадуе пак цената и да изкара някой милион

Илон Мъск има условие, за да купи Twitter найлон муск има условия, за да прати ракета до Марс ха-ха....