Илон Мъск избра мястото на първата обитаема станция на Марс

Първите задачи на пилотираните експедиции до Марс трябва да бъде изготвянето на гориво за ракети и създаването на системи за свръзка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баламите да дават пари за скочилите акции сега

добре е да е на по-слънчево место, което да прилича поне на хаити... за да може по-късно марсията (земята на марс) да се продаде за по-скъпо на някоя брокерска, борсианска компания... :-)))

дали ще иде да и резне лентата? или няма да му стигне батерийката?

...заплювам си мазата

Тоя как ги мота, не е истина!

чист "маркетинг"

снимката си е за таблото "НАША ГОРДОСТ" на входа на 4 км. Св.Наум

този дали ще изкра поне една ваканция на Марс, в неговите си селища, а?

Някои Балами направихме десетки хиляди от този на снимката, други само си пишете тука по форумите.

До твоята ли?

Надявайте се на нещо и не мислете за плана на сатанистите за умъртвяване на 95% от населението на планетата до не повече от 500 милиона послушни роби. Справка в гугъл: GEORGIA GUIDESTONES. Така както избиха прасетата във свинефермите, така се канят да ликвидират човечеството, за да не им дишаме въздуха, и за да не им мърсим планетата. Елон Мъск е един от тях и вече изстрелва спътници в околоземна орбита, за превръщане на планетата в отворена микровълнова фурна. До 2030 г. са планирали да изпратят 30 хиляди спътника за следене, зомбиране, чипиране с помощта на 5G технологията на всички във фермата. Когато от свръх-капитализъм се върнем с две ери назад в робовладелското общество, в което новите робовладелци - сегашните мулти милиардери - сатанисти, техните с под 500 милиона роби-биороботи, ще се окаже, че от присъствие на хора на Марс няма никаква нужда. Евентуално могат да пращат роботи и биороботи... Марс е за експлоатация от сатанистите - новите робовладелци, не за хората.

Нищо не си направил. Това е чист хазарт. И както са ти паднали - така и ще отлетят. Пари правя аз (и то повече от нужното) - като създавам нещо, което радва хората.

Сега зацепих. Това е нещо като новата религия, за овцете. Реалността в момента: Целият свят е затворен - за първи път в историята на човечеството, никаква надежда на хоризонта, всичко сочи, че отиваме към огромен концлагер... Свети Мъск, пророк на НАСА: Ей го де е Марс, догодина сме там. Ето и как ще си построим къщичката. Там го няма Лошия вълк и всички ще си живеем щастливо. Овцете: блеят умилено, със сълзи в очите.

Остап Бендер пак ще изръси милиарди от американските данъкоплатци за балони

мисля, вече е пълен откачалник. Откакто разбрах как си е кръстил последното дете.

За час и половина си изврякал поне 10 еднакви "коментара". Късно е да те предупреждавам за предстоящото ти олигавяне, вече си се олигавил до над ушите. Дано лелите в хосписа те видят преди да си се задушил, че без твоя врякот коментарите тук ще секнат и ще е по-скучно.

_stankow

А именно кръстили са го X Æ A-12 !? Каквото и да значи това. Откачалско е !

А дали той ще бъде един от първите заселници или ще си остане тук, че е по сигурно ?

а нива с кукуруз ще има ли,че требва ако некога силоза фръкне за марс да има с кво да се напълни

на Галфон Пръцк по наследство ли му се падна Марс?

си избегал на гарата бе червения кретен

Русифилистиците газ пикаят. Както говори - така утре ще го направи, а руснаците ще гледат космоса през крив макарон.

Аз па избрах 6 числа за тотото в неделя, ама пак нема се паднат! Обаче Мъска е професионалист, друго си е да избира мястото експерт кат него.

НЕ може да го направи, дори и наистина да го иска - но трябват елементарна грамотност и логика, за да знаеш защо.

Това, разбира се, не го спира да лъже. Евреите така правят от появата си на този свят.

Илон не знае ли че ДЪ УЕСТ ИС ДЪ БЕСТ!

Ти и преди 15 години избирА пак 6 числа от тотото, ама пак не се паднАха. А Мъск преди 15 години избра да прави електрически коли и сега произвежда по 1000 на ден от тях. Ти и преди 10 години пак избирА 6 чесла от тотото, ама пак не се паднАха. А Мъск преди 10 години избра да прави космически ракети и вече освен товари, достави и хора на Международната космическа станция. Ти и преди 20 години получаваше 1000-1200 лева на месец, от които даваше по 4,60 на седмица, я за тотото, я за картончетата на Черепа, ама се си я караш с тия доходи и нищо от тотото. А Мъск пред 20 години избра да прави нещо, което по никакъв начин не зависеше от твоето мнение и сега има компании, които ако поиска може да продаде за 100 милиарда долара. ПУсни пак едно тото!

Само дето аз нямам парите на Мъск, така, че малце трудно ще правя каквото и да било. Ако имах пари, лесно. Дет се вика с пара в джоба, всеки знае. За бедняка освен тотото, друго няма, ако е писано да се падне, все някога ще се падне. Не е 4,6, а към 20 лв на месец, вече, всичко вдигнаха гадовете.

искам само да допълня за него - може да е интелигентен, може да е умен, може да е по-гениален от Айнщайн, но за мен е откачалник. Да си кръстиш детето така даже не е ексцентрично - малоумно е. (Ако е роботче - бива.)

Илоне, пентагонска жабо! стига приказва глупости всички те разбраха кой и за какво ти плаща да се правиш на палячо...

мъск ме хвърли в тимпаните на оркестъра, като каза, че щом авионите имали били автопилоти, защо и автомобилите да нили немали... било едно и също.... хахаха... значи да имаш коридор в небето било същото, като да се движиш в града, където има пешеходци, светофари, знаци, маркировки и етц. такъв виц никой смешник не може да измисли... много, много се смях... :-)))

Истината е,че цивилизацията навлиза в период на модерни тъмни времена. Нищо, че пропагандата се опитва да ни убеждава в обратното. Реално имаме само едни телефончета и компютри и абсолютно нищо друго. А, тези две неща ги имаме за да сме по-удобни за контрол.

астронавтите и пътниците, пътуващи до марс ще трябва ли да носят антиковид-19 маски по време на целия полет, както и при посещенията си на локалите, кръчмите, нощните заведения и хотелите там? мъск знае ли нещо по въпроса? :-)))

Като се олигавиш както днес как успяваш да дишаш бе, без шнорхел няма как да оставаш жив.

Ами не мислиш ли тогава, че ти като си беден много не ти отива да се подиграваш на Мъск, който е забогатял със собствения си акъл, щото не се е родил в златна люлка. Хайде сега малко да помълчиш.

просто е македонец

А натурален акт има ли?

освен да се лигави - друго не знае. Защото е тъп, смотан, платен протестърски трол!.

Нанаец, копейките за пари ли ги имаш?

Даааа, той dp е тролът, той изписа над 30 олигофренски поста за няколко часа в резултат на обсесивно-компулсивното си разстройство запускано и от името на Мъск, не беше ти, как така. Я викай по-силно та лелите в хосписа белким те чуят та да те извадят от лигите ти в които се давиш.

Натурален акт от марксианския натурариус, дааа. Отде ви изравят бе.

Бе има ли още някакви дебили или малоумняци които наистина му вярват на шитните?! Некви тъпири като БГ дебилните козаци?! Та той още преди 7-8 години трябваше да е на Марс! Преди 2 гоини трябваше да е на луната!!!! Още преди 10 години да е качил хора на орбита! Кога ще стане това с финансовата пирамида на Мъск а? Това което обещава кога ще стане след 30-40 години...или никога?!

и комунизЪмЪт го чакаха да дойде, той пък взе че основа партия ГРЕП

Горките,кои ли ще са първите жертви .

Едва ли ще са марсианците...Така че остава да мрат краварите

тролката ревизионистка "демократка" - dp отново е манипулирала по "толерастки" мненията, като е нацвъкала минусите си слабоумни. така е то, всички мнения, които не са успоредни на "демократичната" партийна линия биват фризирани с минуси или направо биват трени и забранявани по ип адрес. dp трябва да е един от "независимите проверители на фактите" на "демократичните" медии и съответно ги наказва с минусите си и изказванията си, които преди всичко са пълни с контексти от всякакъв вид... :-)))

продавам веплапе и фазер-франко пустинята в Австралия- щото е червена

но е хубаво да се види, как бива манипулирано общественото мнение от медиите с "независимите проверители", при това, още преди същите да са полетели към марс с маски на устите и преди още да са разнесли психопатната си зараза дори на марс... :-)))

Защо Мъск,като е голям тарикат,не отиде на Марс с първия кораб ,хем да ръководи строежа на бивака,щото е много отворен ?

пишете мЪ доброволец - искам да порЯ марсианки - до 49кг