Илон Мъск поиска да купи целия Twitter за 41 милиарда долара кеш

Най-богатият човек на планетата е отправил изключително висока оферта към платформата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При нас има закон за ограничаване на плащанията в брой, а при господарите - няма?

Чичо Елън е върха!

Дир-ници, явно не разбирате значението на думата кеш! Кой ще го брои този камион с пачки? Може да им пратим Тиквата, той има опит!

у нас разни "специалисти" са счетоводители и не мислят с главата си. Как си представяш Мъск с 40 милиарда долара в куфари? Кеш = налични, по банка. А не в акции, коини и прочее извращения. п.с. напълно възможно е в САЩ, или поне в някои щати да няма никакво кешово ограничение. Друг е въпроса, че там разплащанията с кредитни карти са класика, каквато е и автоматика.

Май ти не разбираш. Като кажеш, че ще плащаш в кеш на запад, а и тук не означава, че ще броиш парите на продавача, а че ще заплатиш в налични пари, а няма да теглиш заеми, да разменяш акции или някаква друга финансова дивотия. Накратко другата страна може директно да оперира след това с парите.

сега е момента да се продава, щото като го отрежат цената ще падне малко. 9% си е бая количество акции.

а ние жалките спейсХ ракетки сме просто за красота.... никой няма да ни използва за шпионаж и мъск случайно с акъла си е станал богат. цру нямат никаква роля...

Според мен подлъгва акционерите да вдигнат цената и той да продаде неговите.

Имаш крава, пиеш мляко.

Този е луд! Това са няколко камиона с пачки. Ами ако са по 20 долара или по 10 ???? Кой ще ги брои ???? Питам аз ?????

Ами ако са по 1 или 2 цента? А ако реши да са в рубли? Ще му трябват две влакови композиции, с по сто вагона... ужас бе...

Нали разбираш, че щом руските олигарси забогатяват само с разрешение от император Путин, това не значи, че навсякъде е така? Не всички държави живеят в 15 век...

Да уточним - кеш може да бъде от заем. Даже би било учудващо, ако не е. Оперирането с пари на заем е "по-евтино", стига да има кой да ти ги даде при добри условия. А Мъск няма да има проблем да убеди някоя и друга банка.

лол, заспал си май.

Айде от мен да мине. Давам ти го. Носи торбата с парите и го взимай.

Добре ли сте? Ако имаше толкова пари кеш досега да са обрали 100 пъти.

Ти роб ли си , ще навсякъде виждаш 'господари'? Всъщност отговора е ясен - роб си. Русороб.

Туитър е кенеф няма връщане назад следва съдбата на yahoo messenger. Фейсбук и той на там е тръгнал.

Бай Мъск е станал шахматист, явно ... В момента ги изнудва да му ги продадат на печалба ... иначе, в прав текст им казва, че ще продаде 9%-ния си дял и ще ги срине до земята! ... Педерасчиките вече го мразят, откакто им каза, че иска свобода на словото ... даже мъдрят правила за да не му позволят да се добере до заветните 15% ... Ако се съгласят на предложението му, достатъчно е луд/богат, за да освободи Tweeter-а от всякаква цензура ... И като едноличен собственик рязко да се окичи с короната на първия Трилионер в света ... нямало вече да "завижда" на Путин ... хахаха ... Започвам да го харесвам!

Мъск е далеч не най-богатия човек на планетата. Има един от едни черни скали, който изобщо не се споменава тук.

Умрел е мъск за заеми - има пари бол.

Кой е този от черните скали?

Много ми е смешно, като видя идиоти, които се възхищават на тоя болен мозък. Даже и половината от нещата не е направил, а ги е купил. Включително Тесла, която не е негово произведение, а само е купил компанията. Pay Pal също. Та тоя болен мозък прави всичко възможно да зароби и контролира умовете на хората. С една такава огромна медия, това ще става още по-лесно. Но да, възхищавайте се колко е гениален, карайте Тесла, която те прави още по-голям идиоит и не трябва да караш.

А как ще гарантира свободата на словото като купи Туитър? Ще му вярваме на честната дума ли? В частна компания е по-лесно да се манипулира истината.

Mortimer J. Buckley Порови се в нета за Blackrock и Vanguard . Тези хора плащат за да не са във Форбс.

Twitter има по-малко потребители от Telegram, като социалната мрежа се сблъска с множество критики, когато изтри профилът на президента на САЩ Доналд Тръмп. Това бе оправдано, като "защита на демокрацията", но същевременно профилите на ислямски екстремисти, включително на талибани от Афганистан, не бяха премахнати.

Туитър се е превърнал в порнографски сайт,разврата е пълен в тая социална мрежа,че дори с публично достояние е всичко там... Някакви групи хора се опитват да пишат до тези профили цитати от Библията,има успехи,ама не са големи,туитър и останалите мрежи си се развратиха и никой не ги преследва,само обикновените потребители,де гледат подобни неща се преследват...

Този е сатаната

Добре ще е да я купи, и потребителите да му зашият хубав шамар, закривайки шибаните си профили там. Тоя е болен мозък.

Лесно е бе, просто махаш прангите и я освобождаваш!

Рогозин може да излезе прав . Найлончо иска да манипулира мислите на хората .

Сетила се Мара да яде попара... всички бягат от този Twiter, a нашия червив с пари решил да харчи за него милиарди... за какво му е като е забранен в Русия... Човече, по-добре си купи Байконур и се изстрелвай към Марс възможно най-бързо , и повече не се връщай на Земята.

Твърде висока цена за този боклук. Оръжие на глобализма.

Явно иска да се кандидатира за президент. И се застрахова, да си има платформа за тролене и манипулации. Благодарение на твитъро успешно направи няколко маневри вече. Така, че е логично. Да не говорим, че тази лудница е супер удобна за политически цели и промивки тип Слава Кокаине.

Най-добрият роб е този, който се смята за свободен.

"кеш" - няма такава дума в Българския взик. Има турцизма - келеш.

Ма твитера сега държавен ли е, че искал да го правел частен?

Всичкото комуняст се е изсрало под статията.

Не, публичен е, ама ти толкова и разбираш от фондови борси, акции, структура на собствеността и т.н....

Е ако разбирам ще питам ли бе човек?

Що бе. Може да иска да го купи и да го закрие. Деяние, което би било много полезно. И ще си струва парите. Ако добави 100 млрд и закрие Фейсбук ще е върховен.

Няма час без новини за тоя аутист. Либерастчетата мечтаещи за Тесла, не знаят какво да пишат