Илон Мъск показа анимация с първата мисия на Crewed Dragon

Очаква се корабът да излети с екипаж на борда през 2020 година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо да го преименуват на screwed dragon

Good point Crew=crewed=screwed

сте отчаяни тъпаци, които нищо няма да постигнат по време на жалкия си животец.

Путин да се свърже с тези правили клипа

Ще излет, по картуун нетуърк.

Те с анимация и три пъти ходиха на луната, не помните ли????

Всяка държава може да прави нещо. Руснаците - ракети, американците- самолетоносачи, китайците -деца, а българите- нищо! Но се оказва, че е най трудно!!!!

Само с анимацията си ще остане.

Холивууд и совалките вървят ръка за ръка от първото “стъпване” на луната Хаха

вървят анимациите

Не се ли казва "Crew Dragon" ? Какви са тези вариации на преписваното ? Мъск е велик. Името му бележи нова ера в овладяването на Космоса - многократно използване на компоненти. Преди него космическите програми бяха тотално замрели в очакване на Годо. Сега имаме втора надпревара за Луната. Предстоят интересни събития !

Crappy dragon?

"гладна кокошка- просо сънува!!!!

Надминаха турските анимации за дронове. Не, че са кой знае колко по-хубави, но все пак са по-добри.

Господи Боже мой! Пак ли анимация! То и последните 20 години Мъски се показва анимацийки как отива на Марс...и накрая все чуваме Ще..Ще..Ще..И НАКРАЯ НИКОГА НЕ БИДЕ! По добре да показваше не анимацийки, и то каквито вади непрекъснато, а нещо реално! както това как се бомбира бидона за кукуруз Спейс Шип! Ето, нека направи първи пилотиран полета без да се взриви, кравите да кацнат живи здрави на земята без да се опекат..И ЕТО ТОГАВА И АЗ ЩЕ ГО ПОЗДРАВЯ И ЩЕ КАЖА, БРАВО НА КРАВИТЕ, БРАВО НА МЪСК ЕВАЛА НА ЧОВЕКА!!! НАЙ-ПОСЛЕ УСПЯХА СЛЕД НЕКВИ СИ 10 ГОДИНИ ТРАНСПОРТИРАНЕ НА ХАМЕРИКАНЦИТЕ ЧУВАЛИ С КАРТОФИ ЛЕТЯЩИ НА РУСКИТЕ КОСМИЧЕСКИ КОРАБИ СЪЮЗ, И ТЕ САМ САМИЧКИ ДА СЕ КАЧАТ НА ОРБИТА ДО МКС! И тогава всички ще ги поздравят..А от краварски анимацийки на всички им е писнало и им се повръща! Дайте факти! Дайте нещо реално!

Ако 47 кг, Ти наистина си малоумен.

Това, което е написал АК 47 е реалността, това са фактите и те не са тайна. Амариканците продължават да купуват РД-180 и продължават да използват Союз за транспорт на живи хора до и от МКС. Дори не са в състояние сами да направят РД-180.

Педик недонаакан, я кажои сега кое от това което съм написал не е истина а наклатено джендърче? Кое по точно? Това че си фекал, или фактите които съм изложил а?

Тъпако наАКан, при изпитание за максимална издръжливост ха кострукция за налягане и надуване до пръсване е нормално да се "бомбира" каквото и да е. То това е целта да се провери точката на бомбиране. Явно за вас тъпаците над 20 качвания на кораби до МКС е нещо нереално или свалянето на 2 тона товари от МКС. Руските кораби направо се взривяват в атмосферата и се разпадат или най много да свалят 300 кила товар от МКС. Това че има най-мощната действаща ракета за изстрелване на товари от 63 тона на ниска орбита и то за няма и 10 години, нещо което Руслямците въпреки всичките ресурси на държавата не могат вече 30 и повече години е нищо нали - анимацийки само. Ама анимацийките на Мъск се случват няколко години след това, а руслямските анимацийки освен че са сделани са и за следващото хилядолетие. Хвалбата им е само постижения на немски инженери от преди 60 години - Ракета и кораб Съюз и РД-170 (РД-180), които ползват успешно. Затова и пак Американците ще кацнат отново на Луната, а руслямците никога или поне не в това хилядолетие, докато успеят да копират нещо американско или поне ...китайско.

поназнайваш малко, ама много злоба и храчки ръсиш бе, какво са ти направили руснаците - да не са те опънали някъде та толкова ги мразиш ?

Мъск е сред най-вдъхновяващите предприемачи на съвремието. С каквото се захване прави чудеса... Компанията SpaceX успя за няколко години да завладее пазара на изстрелванията на спътници, като драстично свали цените, създавайки ракети за многократно използване. Анимации? Единствено SpaceX предава на живо своите изстрелвания и кацания... Ще успее и на Марс. Ще отнеме повече години отколкото днес си мислим, но е неизбежно! Състезанието е с Китай. (РОССКОМИКС одавна е изтърбушен прияатизиран и корумпиран, ракетоте им са на 40-50 години... )

Питай американците какво е РД-180 и с какво транспортират живи хора до и от МКС. Иначе Илон Мъск успя да разсмее хората от Роскосмос. Искам да отбележа, че не съм русофил, русофоб, американофил, американофоб. Глеадай фактите, а не високопарни заглавия на статии с несериозно съдържание.

Ако гледаше фактите, а не путлерастските си полюции, щеше да видиш, че от 5-6 години Спейс Х кара товари до МКС и Дракона е единственият кораб в света който може да връща до 2 тона товари от МКС. Руслямските Съюзи повече от 300 кила не могат и свалят само хора. Ти питай американците какво е Мерлин D FT и какво е Raptor. Питай руслямците какво е Сатурн 5, какво в Кюриосити, Пайниър 1 и 2, Паркър и т.н. Мъск така "разсмя" Роскомикс, че сълзи им текат и реват за поръчки за комерсиални сателити, а шутът Рогозин плямпа, че ще се опитат да изстрелят ракети колкото Спейс Х, а сега всите руслямски боклуци стискат палци Мъск да се провали за да вземат някой друг долар.

Дада, убива ли ти на д-то? Отговори на въпроса на бай уй - ако можеш. От колко години американски космонавт не е излитал от американски космодрум с американска ракета? Трябва да си много тъп, за да продължаваш да пишеш тъпотиите си. Отговорът е прост - близо 10 години вече. За това време колко фирми се подготвят и още нищо насреща. То не бяха взривове, не бяха тестове с експлозии. Две петилетки НАСА плащат като попове на Роскосмос. "Новият американски космически кораб Орион ще замести совалката през 2010 г. и подобно на Прогрес ще има два варианта. Едната версия ще има херметизиран модул за екипажа, оборудван със складови отделения за храна или връщане на материали на Земята. В другата версия модулът е заменен от скачващ пръстен върху по-голям обслужващ модул с възможност МКС да се избутва в по-висока орбита. " 10 години от тогава и напредък - НУЛА.

таз година анимация,догодина две

Давиза на Роскосмос, а... :)

Питай американците какво е РД-180 и с какво транспортират живи хора до и от МКС.

А ти питай руснаците що вече не изстрелват комерсиални спътници нагоре...

Тя, анимацията, много модерна... Ще. ще...

Евала на този схемаджия, за няколко години направи толкова много а никой не вярваше и казваше че е пълен измамник и гради само пирамиди.

Американците са велики, когато решат нещо, го правят. САЩ живеят в XXII век.

емигрантите във сащ са велики,щото истинските американци живеят в резервати,ако не бяха парите надали някой щеше да иде там да прави нещо

и тоя започва с филмчета от дисни

Те първо да изстрелят кораба до МКС без екипаж, пък тогава пускат тези анимации.

Че те това отдавна го направиха. Още преди няколко месеца го скачиха с МКС без екипаж. Ти не знаеше ли?!

Не са му го написали в листчето :)

Четете повече и се интересувайте. Crewed Dragon все още не е имал реален тест извън атмосферата на земята :)

Жалко за жертвите!

Анимация как нещо "ще" ...

Русофили/Русофоби = глупаци! Адмирации за всеки и всяка държава извела пещерната маймуна в космоса! Поклон пред руската космическа програма и искрени пожелания за успех на Илон Мъск и СпейсЕкс! Благодарение на вас, човечеството върви напред! Какво си мислят една шепа глуповати цървули в де факто несъществуваща държава е точно толкова важно и интересно, колкото тихият писък на една хлебарка в далечният и тъмен ъгъл на едно мазе под сгромолясала се стара къща!

Душичка си ми ти. ПУзитивна.