Коментари - Илон Мъск произнасе реч относно плана за заселване на Марс | IT.dir.bg

Коментари - Илон Мъск произнасе реч относно плана за заселване на Марс | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Знам че света се движи напред от мечтатели ... те и детските градини са пълни с мечтатели, но не мечтите от детската градина движат света напред.

но когато не са просто с цел измама и събиране на пари.. примерно като онази игра, която е алфа от 30г...Стар Ситизен ли беше... Мъск е същия..

Когато бях в детската градина, хората вече бяха ходили до луната. А ние мечтаехме да сме част от заселниците там. 40 години по-късно, виждате какво е...

Големи специалисти се извъдихте. Мъск е визионер и успява там където другите си мислят че няма как да стане. Не винаги се получава, но пък като се получи и "заквасява океана". Никой не предвиждаше успех нито на Тесла нито на СпейсЕкс , ама първата е номер едно в света по производство на електромобили а втората е единсвената която има преизпозваеми първи степени и абсолютен монополист на товарите в околоземна орбита ( 80% миналата година)

палавник, продавач на мечти Мъскито.....

нещо не си в час байо. Тесла умре. Китай произвеждат 80% от всички елетрички по света.

Представих си те как обличаш скафандър на коня и препускате по луната към залеза.

Дайте ми пари е призива на мъск тука

Марс няма как да стане, даже на луната не могат да стъпят. Тоя така наречен визионер, защо не се фокусира върху някой реален проблем на земята? Например климата. Мъск е едно менте и дори да е имал някаква визия, то сега е медиен балон

Заяви блядката от землянката докато рупаше брезови корички.

Заяви блядката от землянката докато рупаше брезови корички.

Мъск баце, дай малко по-реално. Още не сме пратили човек на Луната за повече от няколко дни, ти Марс ще заселваш. В мащаб това звучи така: трудно плувам селския ручей който е широк 3 метра, но затова пък ще преплувам Черно море от край до край. То верно мечтите са хубаво нещо, но сблъсъка с реалноста боли ако човек не е внимателен с фантазиите.

да, хората стъпиха на Луната с помощта на германските учени от Третия Райх... и ако бяхме победили сигурно вече щяхме да сме на Марс

Харесва ми чувството ти за хумор.

Виждам, че нямаш възражение по казаното от мен. Добре. А по налъмите си ти. Както сам си каза преди време.

огромните полезни товари в орбита.... огромни огромни колко да са огромни? всичко е относително

Реален проблем на земята като да нахрантути поредната безполезна пасмина, като тая на руските врякалници примерно, чато от която си и ти. Та и реши, че ти е по акъла да прецениш кое е реален проблем и къде трябва да си хвърлят хората ресурсите, мале мила.

Нещо много по-голямо от други неща от подобен клас се нарича огромно. Това е идеята зад тоя проект, дано го реализира успешно.

Колкото и колямо да е все нещо друго ще е по голямо .Край няма. Голямо е за едни за други е мъниче. Голямо колкото две малки

Този е американското ПП ДБ.

Този човек е пълна откачалка Не можа да вдигне за два пъти Еди кораб да излети на орбита Камоли до марс Прави само реклами за неговите Компании

Милиардерите в САЩ са около 600 души. Според тях самите те са най-умните, работните и красивите. Най-добрата извадка от човешката раса. За да има бъдеще човечеството трябва да ги изстреляме на Марс с няколко поредни совалки. Мъск трябва смело да даде пример и да се самоизстреля още с първата мисия. Това ще осмисли потрошените пари по този проект.

Руските олигарси могат само да си мечтаят за колонизация.

Не ставай смешен.....Марсчето требеше да е колонизирано 2025...сега сме 2024...бидона още не е полетятл като хората... А с радиацията как ша се справи мъскинина...ако не си разбрал цялата работа е пране на пари..... Това не ти е Холивудска продукция.....Луната е защитена от магнитното поле на Земята и дори там има доста радиация...а на Марс който почти няма магнитно поле и атмосфера който отиде да го колонизира играе руска рулетка само дето в револвера са заредени всички патрони.... Събременната космическа техника (теьнология от 1960) става само за изстрелване на сателити и тук там някой апарат към планета в Слънчееата система за друго не става...

.умната програма на САЩ създаде днешните граждански технологии. Интегрални схеми, космическа механика, компютри, мрежови телефони. Днес Мъск създаде и създава подобни технологии за следващите 50 г. През 2011г когато Мъск заявява, че частната му ферма ще построи космически кораби, тогава живият Нийл Армстронг му исмива в лицето. Днес Фалконите летят по разписание до и от МКС. А суперракетата вече направи най-важните стъпки на тестово прохождане. Днес се усъвършенстват и тестват рутинно блоковете на супертежката.

има видеоматериали от излитанията на Аполо ракетите. Тогава са толкова огромни, че при старта се издигат мъчително бавно САНТИМЕГЪР ПО САНТИМЕТЪР. Видимо. 40 ЕТАЖНА СГРАДА. Супер хеви е нещо по-огромно от Аполо.

Ей краварски измисленяк мадър фака на на цялата ти помиярска нация.Лъжец долнопробен,мършаа

Мъск е южноафриканец. Ма явно бая дълбоко ти е бръкнал в дупката.

рядко необразовани и доста ограничен е българския народ. Човека твори история - промени автомобилостроенето , както и пътуването в Космоса-завинаги. И не вика дайте ми пари - гори си неговите пари. Има поръчка, както и други компании, да създаде система за кацане. Явяваш се на конкурс, описваш си проекта - финансират те...или не те финансират. Така функционира света на науката и публично-частното партнъорство. В други части на света - обажда се двуджето и казва - Ти ще откраднеш толко и толко, половината за мен. Затова едни имат ракетни технологии, а други изтрелват ракето които даже са морално остарели. Затова и други нации, които навремето домати поне са произвеждали, сега купуват такива от С. Македония. П.С. Не съм българин, ръководя завод в България и се смея на нацията Ви!

хехехее видно е че обичаш африкански пишлета да ти бъркат гъзъ.За теб това освен ежедневие е и начин на живот.Помияр ялов

Ако поживееш още малко тук, току виж разбереш, че тия тук не са представителна извадка на народа, а най обикновени руски тролеи. Продали род и родина за потупване по главата и няколко копейки. С други думи изметта на обществото.

Разбирам, че имаш разни обратни мераци, но хайде не ги приписвай на мен. Това че теб те сърби отзад, не значи, че всички са като теб.