Коментари - Илон Мъск възстановява профила на теоретика на конспирациите Алекс Джоунс в "Екс" | IT.dir.bg
назад

Илон Мъск възстановява профила на теоретика на конспирациите Алекс Джоунс в "Екс"

"Хората си казаха мнението и това ще стане", написа собственикът на социалната платформа

Обратно в новината
| Редактор : Надежда Христова

Коментари - Илон Мъск възстановява профила на теоретика на конспирациите Алекс Джоунс в "Екс" | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този господин човек може да го гледа за забавление. Виж, cnn може да го гледаш ако си мазохистично настроен, ако задължително се налага да повърнеш, но не става или просто ако искаш да намразиш журналистиката...

Ами браво на Мъск, така трябва. Единствения богат човек, който не играе по свирката на американците и понеже много им трябват ракетите му за това и не могат да го пипнат. Дето се вика, хванал ги е за... и няма мърдане, че иначе боли.

е да ама на Доналд Тръмп пише че му забранен акаунта.... не че нещо ама нали демокрацията е за всички и тъпите социални платформи и те... тей че и тук има нещо гнило.... пък и Елон Мъск ми изглежда силно зависим от правителството в САЩ - кукловодите на САЩ де... наливат му пари а онзи ел. коли совалки инет спътници - всичкото туй освен бизнес е и структура която САЩ си ползват с държавнипески цели

Ами какво да кажа. Щом 70% от потребителите са се съгласили, смятайте СРЕЩУ КОГО е настроено мнозинството на света.

Защо трябва да се Ройтерс да проверява дали акаунта на Алекс Джоунс е възстановен? Самият Алекс Джоунс коментира, че акаунта му вече е възстановен: https://www.infowars.com/posts/breaking-alex-jones-reinstated-on-x/ Акаунтът му е доста забавен, но са възстановени само записите от 2018 год: https://twitter.com/RealAlexJones Защо обаче чак сега му беше възстановен акаунта? Причината беше последното интервю на Тъкър Карлсън с Алекс Джоунс, когато той обяви Алекс Джоунс за „най-цензурираният човек в света“: https://cutt.ly/pwAmqKtk Може да гледате цялото интервю, където се коментират неговите уникални точни пресказания, началото е много интересно: https://twitter.com/i/status/1732897835572461582 Все пак един друг туит стана доста по-известен: Илон Мъск каза, че ще купи компанията за напитки Coca Cola и предложи повторно въвеждане на кокаин в напитката, според туит в четвъртък.„След това купувам Coca-Cola, за да върна кокаина“, каза той в туита. В официално изявление на уебсайта на Coca-Cola в Обединеното кралство се казва, че „не съдържа кокаин или друго вредно вещество и кокаинът никога не е бил добавена съставка в Coca-Cola“. Доклад на Националния институт за злоупотребата с наркотици на САЩ обаче твърди друго. Когато напитката е изобретена през 1885 г. от фармацевта Джон Пембъртън, в доклада се казва, че „рецептата съдържа кокаин под формата на екстракт от листа от кока“. Дали Илон Мъск ще върне кокаина в Coca-Cola?

Който твърдеше, че глобални елити имат мрежа за педофилия - оп, Джефри Епстийн, Лолита експрес и педофилският остров. Който твърдеше, че химикалите слагани във водопроводната мрежа правят консумиращите я обратни, чрез подтискане на тестостерона - доказано чрез земноводни (жаби) от няколко американски университета! Който твърдеше, че в Бохемиън Гроувс всяка година се събират глобални елити да правят жертвоприношения на Молох - отиде и го снима! Теории бе, теории...

Дираджии, заврете си отзад Гибралтар!!!

Писнаха ми физиономиите на тия двамата !

Ма скрижалите с инструкцията по намаляне на населението в Джорджа ги гръмнаха. Случайност?

"Човекът е лъгал за Ковид" - оф, аман от полезни идиоти!

Ама разбира се, само това което излиза от устата на подобни, на темата на статията, индивиди е "истина". Всеки с различно мение е полезен "идиот" :)

Със сигурност не лъже повече от полтиците.

The first amendment, guys! This is the USA!

Мъск що блокира акаунта дето му следеше самолета? :)))) Акаунта публикуваше обществено дотсъпна информация, къде се намира самолета на Мъск... Разкажи пак приказката, колко ти е важна свободата на словото. :)))))

Ако някой тръгне след тебе и те снима ден и нощ, и после публикува снимки и локации - ще ти хареса ли ? Всеки има право на личен живот !

Един, два пъти сбъркаш: конспиратор. Напрестано грешиш и лъжеш: журналист

То си личи защо чалгария е на този хал - тази отвратителна, лъжлива свиня е "новинар", а останалите свине му целуват задника. Заслужавате да живеете в тази помийна яма.

Хора като този много ме кефят. Те са като котка, която не пада про гръб - винаги ще намерят "аргументи" да са прави. И все другите са лошите :) Но тук пак опираме до лудият и баницата - като има будали да им вярват ще има и хора като този :) Все пак хората са отговорни за собственото си съществуване. Рабира се има доста такива, които ги мързи да живетя и сиат накой друг да определя съдбата им. Поради това е пълно с подобни "мессии", които им разкриват правдата!

Кефят те хората, които за пари се подиграват с разкъсани на парчета дечица и родителите им?

Не ме кефят. Това е сарказъм. Но като гледам коментарите, тези които им а вярват никак не са малко! И още нещо, все пак човек трябва да има глава на раменете си и малко да мисли самостоятелно!

Какво имате предвид под "разкъсани"? Човекът е лъгал за Ковид. Къде там има разкъсани дечица?

И виж защо дължи няколко стотин милиона долара глоби... Или пък беше над милиард, не помняа вече. Знам, че се опита да излъже, че е фалирал, за да не трябва да плаща, но му казаха, че докато е жив трябва да ги плаща... :)))

Делото на родителите беше за фалшива информация (fake news) а не за "подигравка" с умрелите дечица. И по една случаЕност делото беше колективен иск, заведен от скъпарска корпоративна кантора, която не би си мръднала пръста за обикновен човек. А по втора случаЕност съдията беше избран чрез кампания, спонсорирана от НПО на Сорос.

Човека има информация. Малко комично я споделя, но все някак си информацията трябва да стигне до заспалата част от населението.

Като гледам феновете вече налазиха коментарите :) Всеки има глава на раменете си. Като си глупва и вярваш на такива като този и гушнеш букета си е твой проблем. Поредният тарикат, който нищо не прави (говори глупости), но заради милиините "умни" последователи печели добре :)

Ти като вярваш на мейнстриим медиите за умен ли се имаш?!? :-)

Според шаманите, лекарите са шарлатани :) . Не случайно преди години (а може и още) редица "екстрасенси" и "гадатели" изкарваха доста пари с импулсни телефони :) Всеки са си преЦеня :D, както каза един ИнтЕлегентен депутат

Със сигурност се имам за по-умна от теб, когато вярвам на акредитирани журналисти, а не на всяка случайна свиня в кситър. То е все едно да вярвам на теб.

Това, че се имаш за по-умна, не значи че си по-умна! Само се заблуждаваш, че си. :-)

Ама с оказа прав за гей жабите

И ти говориш глупости ама никой не те слуша.

Радвам се, че говоря "глупости. В крайна сметка всичко си идва на мястото ... природните закони не могат да се излъжат. Все пак знаем, че има доста хора, които вярват, че Земята е плоска :) Имаше преди време един от тези, които се утрепа със самоделна ракета в опита си да види "края" на света. Е видя го :)

Истинската конспирация е, че всички социални мрежи в един ден и без повод и причина блокираха акаунтите на Алекс Джоунс.

Журналистиката е КОНСПИРАЦИЯ а ПЛАТЕНИТЕ СЪОБЩЕНИЯ журналистика? А?

Не е теоретик, а новинар. Те затова постоянно му кроят шапка. Шоуто му има по-голяма аудитория от всичките им “медии”, взети заедно.

"Теоретика на реалността" Дир-а да си оправи заглавието :)

Имате печатна грешка - "реалността" трябва да е в кавички. Все пак това е неговата реалност :)

Реалността е в кавички за много хора.......но в един момент я срещаш :)