Илон Мъск: Вероятно е нещо лошо да ми се случи

Милиардерът се ангажира да разкрие как социалната мрежа е налагала цензура в полза на Демократическата партия в САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

към Сноудън бяха по-лоши - пуснаха го да живее в русия

Няма добро и лошо, има само Път!

Да си жив и здрав! Всички ще умрем! Не бива да ни е страх от смъртта!

Разигравки. Не го слушайте. Дълбоката държава ще го пусне за президент , но и ще му отнеме имането.

Имането е само в злато.

Нямам туйтър, и не ми липсва. Даже ми идва в повече , че сайтовете постоянно цитират някой като напише нещо там но сайове много - избор голям.

Хамстери, биткойни, кво стана ? Обяви че е вътре пост фактум за да се юрнат овците и да надуят цената, после тихомълком се изниза и кешира. Докато това се разбере вече беше разпродал. Уж щеше да приема биткойни за Тесла, пък се отказа. С Туитър не ми се мисли в каква дупка се набута и как разгони целия си персонал. Почти 50 милиарда от продадени акции на Тесла за някаква бездънна яма. Акциите му са и те пълен балон. От гигафабриките в Германия губи милиони. Как не се сети, че Германия не е Америка и там предприемачът не може да си разиграва коня от бюрокрация, синдикати и права на работниците. Едон Старлинк има, който главно се ползва от Украйна и то безплатно. С присаждането на чипове в мозъка само трепе животни. Бахти и чукундура дето си Илъне, ти си направо наш Киро на стероиди. Цар си на хайпа, но времето на хайпа отмина.

а ти кой беше?

И да стане, все ще е късно Фелоне.

То му се е случило вече, но не може да го осъзнае

Тръгна по животозастращаваща пътека с разбулването на педофилските похождения на сина на Байдън...а тръгне ли по петите му Дълбоката държава, спасение няма.

Да не завърши като Сноуден - бягайки в Москва?

Единственият проблем на 8-милионна Москва е, че граничи отвсякъде с Русия. Това е разкошен, свръхбогат, космополитен град!

Сноудън не е бягал в Москва. Летял е за Южна Америка, но сащ отнемат паспорта му точно, когато е кацнал в Москва.

Иларион Мъзгов, Много почна да подхвръкваш нагоре Илариончо ... а ти си си просто едно лайно, от баща инженер и майка курва ! Добре че майка ти те уреди да стигнеш до Канада ... иначе досега негрите в ЮАР да ти беха скъсали дупарата !!

Елоне, на тебе ти се случи лошото нещо. Сам се принуди да купиш туитър за 44 милиарда. :)))) Никой нищо не трябва да ти прави. Трябва само да чакат. :))) Ти всеки ден се представяш кактов се по-голям клоун. Нищо, че теслите са ти много красиви и, че ракетите ти кацат вертикално.

След първите 3 пъти ще ти хареса...

Ква стана тя в Краваристан ? Пък уж беше виновна една компания за 5ДЖИ от далечна братска страна. Набедиха и едни други дето им спретнаха една локална войничка. А то, демонстрацията на демокрация отиде в реката. бай бай ...... Дън

Мъск се бори за възможността всеки да говори без цензура, но самият той не трае на критика. Второто поставя искреността на първото под въпрос.

Верно ли? Тогава защо Мъск блокира, тия дето не харесва? :)))) Или това е друго? :))

Това не е цензура а лични отношения. D:)

Споко ,ще ти сложат чип от твоите.