Има сделка за ТикТок в САЩ, отлагат свалянето на приложението

Американската софтуерна компания Оракъл става негов технологичен партньор в САЩ, а компанията Уолмарт (Walmart) - търговски партньор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Важното е янките да повярват, че е направено нещо.

После китай ше купи оракъл според мен и тръмп ше го духа Китайците могат да купят цяла америка сосе на тръмп голф игрищата

Оракъл умират, хванаха се за сламката временно Та къде викаш беше свободата? Хмм америка се промени доста и тепърва ще губи таук там

Аре сега се информира за обема на пазара за тази година и иди да си теглиш въжето. --------------- Гугълнах и първия резултат е: According to market research from Gartner, the market size for commercial drones in 2016 was $2.8 billion with only 110,000 million units sold. ХАХАХАХАХАХА 2.8 милиарда $ за година не е голям пазар, пале копейкаджийско! Не ме разсмивай повече, а марш да целуваш портретите на путКин и дзипин!

Аре сега се информира за обема на пазара за тази година и иди да си теглиш въжето. --------------- Гугълнах и първия резултат е: According to market research from Gartner, the market size for commercial drones in 2016 was $2.8 billion with only 110,000 million units sold. ХАХАХАХАХАХА 2.8 милиарда $ за година не е голям пазар, пале копейкаджийско! Не ме разсмивай повече, а марш да целуваш портретите на путКин и дзипин!

Каква сигурност, всичко е да изсмучат повече щатските кръвопийци.

:))) Нищо ново. В България използват прокуратурата, НАП и МФ за да вземат бизнеси. В САЩ - институциите не са същите, но принципът е същия. Забавното е, че непрекъснато квичат "не използвайте икономиката за политически цели и обратното". Парите са си пари - може да са кървави, може да са от кенеф извадени, но са си пари.

Вчера Си кихна, днес Тръмп се наака! Дали не е корона вирус?

Американците използваха тактиката на китайците, ако искаш да работиш в Китай технологиите споделени. Няма свободен пазар, само в учебниците по икономика съществува.

Американските изроди са по-нагли рекетьори дори и от Пеевски.

Мпоже, нд руслямските изроди начело с Путлер са много по нагли, дори и от китайските мега изроди

Ток, Тик Так, па ке мамм урда кат селяк!!!

Ахаа, можело значи. Щом искат да работят в САЩ ще се съобразяват китайчетата. Ще се начуат на свободна икономика и те, но ще мине доооста време.

Просто американците им откраднаха бизнеса. А най вече целта е изкуствения интелект който притежава Тик-Ток приложението. Точно той е целта на Чичо Сам за да го внедри Microsoft в платформата за управление на въоръженията, договора за който е на стойност 20 милиарда.

Ето ти да ти стане мъчно за пазарът на комерсиални дробове в САЩ 1. DJI Китай 76.8% 2. Intel USA 3.7% 3. Vuunteec Хонг Конг - 3.1% 4. Parrot Франция - 2.2% 4.Go Pro САЩ - 1.8% 5 3DR Бъркли САЩ 1.5% 6.Holy Stone Тайван - 0.8% 7. AUTEL ROB. САЩ / вече Китай/- 0.8% Аре сега се информира за обема на пазара за тази година и иди да си теглиш въжето.

Просто си поискаха дял и го получиха. Демокрация на силата

И как точно сделката прави изведнъж приложението сигурно? :)

ей така, както Китай и Русия иска сървера с лични данни да е при тях за да дадат разрешение за дадена услуга, сигурност няма да има, по-скоро споделяне между разузнаванията.

Изклатиха Гейтс. Говори се че шефчето на Оракъл е личен приятел на Тръмп и затова стават нещата. Аз ако бях на мястото на ТикТок, щях да спра услугата за САЩ, да им е гадно. Ще си направят за първи път сами санкции на себе си. Все пак САЩ са 300млн, света е 6млрд.

Индия е 1,5 милиарда! ХАХАХАХА И там е спрян жълтия тикитоки!

ДеДоВиЯ

прост и неграмотен

Значи нищо не разбираш от бизнес!

Ето това е капитализъм еднолично управление - налагащо повсеместна агресивна политика по целия свят . Бат Бойко ряпа да яде според Тръмп.

Нвидия като купи АРМ и ще има тих ужас из китайските колхози! Ще си продават сапунерките само из колибите в сибир и Африка! ХАХАХАХАХАХАХАХА

А те после китайците ще купят NVIDIA и ти ще си колхоза. Ще си купуваш мечтаните китайски лаптопи с китайски видеочипове.

Ще, ЩЕ! Блянове колхозни!

И кои са тия US компании дето щели да изгубят няколко милиарда! ХАХАХАХА От де ви намира кутев толкова проЗти!

Всякакви внушения, че ще се води предизборна кампания и трябват дарители, са просто инсинуации.

Забелязал съм, че бай Дончо, говорейки твърде много и той доста послъгва, както Боко Тулупа.

Див рекет и изнудване. Харесваш си чужда компания, ставаш дарител на Тръмпи и той ти я урежда на символична цена.

Aбе вчера китайците нещо казаха за реципрочни мерки -------------- Всички американски сайтове и аппове са забранени в чайника от както се помня! Там интернета им се филтрира! БигБрадър в действие е при тях от години! Кви реципрочни мерки! ХАХАХАХАХАХА

Ми няколко Американски фирми щяха да загубят по няколко милиарда набързо и... О, чудо стана, Оракъл взел че получил благословия от Тръмп

Мафията САЩ крадейки бизнеси се опитва да вкара някой друг долар във фалиралата си икономика

А Юбер, Туитъ и Фейсбук в Китай преди няколко години не я ли патиха същото? Сега с техните камъни по тяхната комунистическа нагла главица.

Неолибералния модел, при който всички цоцат от САЩ, завърши. Който иска да прави бизнес в САЩ, трябва да прави бизнеса през американски фирми, който не му е изгодно да си търси други пазари. Това се казва, защита на националните (бизнес, политически, икономически, социални и т.н.) интереси.

Ама те други пазари ще си намерят, а Америка дали ще си намери други пазари при положение че се опитва да контролира целия свят. Нещо като гледам все повече и повече държави въобще не са съгласни с техните Методи.

Искаш да кажеш както е у нас по заповед на Тиквата. Който иска да прави бизнес у нас, го прави през турски фирми.

(уж)Държавен контрол върху икономиката, коя и чия фирма да работи се определя от Някой си, (уж)държавен чиновник, уж по принципите на демокрацията и свободната икономика... напомня на нещо, ..нали? И ако някой реши да работи от Европа, бюрократите и хората с власт в САЩ ще решават дали един американец може да си купи продукта? Демокрация, казваш. Как ли пък не!

Да видят комунистите в Бейжин с техните камъни по техните глави! ХАХАХАХАХАХА

Тръмп надцака китайците в тяхната им игра.

Aбе вчера китайците нещо казаха за реципрочни мерки и днес вече няма проблем с приложението ми, аз за един приятел питам Тръмп да не е клекнал пък случайно?