17-11-2017 20-11-2018

Коментари

значи няма как просто да се обясни, но диабета е не само инсулин но и дозата и времето на получаване и периодите през които здравото тяло подава инсулин и дозата в която го подава и регулацията на глюкозата и отделянето на глюкаген от черния дроб и мускулите! Когато получавате диабет тип 1 не само спира да работи част от панкреаса спират да работят и ред други неща и това мигновено води до редица други катастрофи и спирания в цялото тяло! Увреждат се нервите примерно! След време може да се увредят и кръвоносните съдове, но това не се получава при всички хора! можда да се увредят и нервите, но и това не се получава при всички хора могат да се увредят и други неща! Та реално доставянето на инсулина е една част от лечението на диабета иизква се да се регулират динамично дозите и времето на отделянето на инсулина! После трябва да се регулира и отделянето и на глюкаген, което също е увредено следствие от разболяването от диабет! Абе хубаво хапче инсулин ама кога да се взема това хапче и по колко от хапчето да вземеш!? това са неща които са различни за всеки отделен човек! И зависят от много други неща дори неща като температурата на околната среда! Абе не е лесно!!!

Сега за инсулин , после за ваксина срещу Ковид !

Поглъщаш капсула с инсулин. Минава през червата и се залепва за устройството, щото е магнитна. От там инсулина се изпомпва, капсулата се освобождава и я изсираш.

Големи фарма компании са не би да спят? Ново Нордиск (лидер в инсулина) от години тества инсулин на хапчета. Проучването е в трета заключителна фаза. До няколко години инсулина ще се пие на хапче, тогава за какъв хyй ти е да ти режат корема и да ти имплантират роботи???

Лакомията Синко, лакомията. Защо рязаха Краси Радков на касапската маса? Отг: Да му сложат ПРЪСТЕН към ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО от стомаха. Защото сам няма мярка в лакомията и какво тъпче в стомаха. Защо Славчо Учиндолски легна на касапската маса като войник на българската че и "народна" армия? Отг: Да му отрежат краекожието на пишката за да скатае 15 дена отпуск. Дибилизим и лакомия трови грешниците със слаба психика.

Мазнини, животински и млечни продукти. Тогава диабета сам изчезва.

Хахахха .... ебати глупостите.

Трябва да знаеш английски за да разбереш https://youtu.be/0s5vzsabNpI какво ти говорят водещи световни лекари.

"..след първоначалното имплантиране не са нужни повече интервенции". Вероятно да, ако до тогава измислят и вечни акумулаторни батерии.

Ей, само батерии са ви в главите. Според теб, няма ли и други начини за генериране и съхранение на ел. енергия?

амиии не?

Хитро е измислено, евала на италианчетата.

Ами не. Не разбрах, как избягват убождането. Ако има постоянен излаз на тънките черва, то е същото като да имаш такова устройство отвън. Приемаме, че сензора за кръвна захар е имплантиран и се зарежда безжично и при двата.