Коментари - iPhone скоро може да се сглобява и в Индия | IT.dir.bg
назад

iPhone скоро може да се сглобява и в Индия

В близките години на пазара може да се появят iPhone-и, сглобени в Индия.

Обратно в новината

Коментари - iPhone скоро може да се сглобява и в Индия | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-добре е да се произвеждат в Буркина Фасо, Сомалия и Бангладеш!

В ИНДИЯ ЩЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ГЕ-ФОНИ, ... А В БЪЛГАРИЯ ПРОИЗВЕЖДАТЕ САМО ИНДИЙЧЕТА .... ... КОЙ КАКВОТО МОЖЕ:))

ти си чудесен пример :)

В Китай социалното инженерство е приключило и са готови за световната полицейска държава. сега ще подготвят и Индия. Струва ми се че и Русия не изостава от графика.

Ифона ще го сглобяват мангалите а не пикоча от китай?

цели две новини за една от наи-гнусните компании на света. спасибо диру!

С това действие ще загубят и останалите айфон зомбита. Никой не иска да позлва телефон сглобен от мазен циганин

neXus

Не вярвам. Нали сега ползват телефон на гейска компания? Що да не ползват и такъв, сглобен от циганин? И без това гейфонистите имат манталитет на роми - обичат лъскавото и да се гъзареят.

явно и самсунг се насочиха към тази клиантела. новите самсунги от пластмасови станаха златисти и метални.

''...скоро може да се сглобява и в Индия' за целта индииското правителство ще вкара работници от чужбина. C предимство: жители на българия, които имат генен произxод от индия.

Коректото заглавие на новината е: "В Китай вече не работят без пари а от меркетинговата компания не желаят да плащат"

;))))) Явно от Foxcon не са работили с индийци ...

Истината е, че самсунг каквото изкарат на пазара от ябълката само си мечтаят. Пример последното НОТЕ.

Ахахахахаха, майтапчия :)

Направо сън не ме хваща за Note. Хахахаха

neXus

За какво ти е Ноут? Той няма лъскава ламаринка и една огромна ябълка отзад. Друго си е да те забележат, усещаш се по-значим, по-пълноценен....

Въобще не ми говорете за айфоня с консервения корпус и бъгавият ИОС с 500 грешки за 2014 (справка-гугъла). Самсунг или Нокия. Другото е за дебелаците със задните ценности. И снобри разбирасе. И първенюта също. И прости мутри пак също.

Скоро може да ги сглобяват и ромите от Факултето, събирани от бране на джилязу и халумин.

Набързо ще открият, че по кофите има купища висококачествена пластмаса.

Новината да бе "Айфон ще се сглобява в САЩ" че да има какво да се коментира

Apple инвестира в Дания около 1 милиард за нова база която ще е една от най-технологичните в света. В Дания заплатите са едни от най високите за Европа а икономиката се гради на данъчната система което значи ако заработиш заплата 5000лв на практика взимаш 2500лв другото е данаци които се плащат. Законноста и редът е на много високо ниво и от там инвеститорите са сигорни че разхода им е оправдан. В България са ниски заплатите но никой инвеститор не смее да припари на фона на ширеща се корупция и инфалтилни закони.

Като ги правят в Индия, цената да не е 1.5 к лева , а 500 лева !

Ти скоро ходил ли си в Индия да видиш как се строи там?

ми тогава , що ще ги правят там бе ?

Аз ходих преди три месеца. В Мумбай. От едната страна на улицата се строи бизнес парк с 28 етажа. От другата страна, на максимум 30 метра - навеси от платнища и ламарина. Всеки десети от работещите в бизнес парка живееше отсреща! NB - потърсете си в Google статията за "Epic Shanty Towns From Around the World" - eй точно това гледах от прозореца на високотехнологичния си офис цели две седмици.

Американски айфон,корейски самсунг,японски сони,канадски блекбери,руски йотафон....кис-кис-кис!А те от Мали,Китай,Бангладеш,Бантустан,Зулустан и Лесото!Радвайте се фенове на хайтек придобивките си!

корейски самсунг се прави И в Корея. Японско Сони се прави И в Япония

Tочно така, в Индия ще плащате по 1 долар на ден заплата във фабриките и печалбите ви ще са огромни. Браво епъл, браво круши.

Нищо необичайно. Който се интересува от дългосрочни политико-икономически прогнози може би е дочул, че в бъдеще по-голяма част от манифактурното производство в Китай ще се измести към Индия, тъй като Индия и САЩ имат по-добри дипломатически отношение, а пък и Индия е по-назад в своето развитие, което прави аутсорсинга там и по-евтин. Плюс това е и най-голямата по численост демократична страна в Света. САЩ и Индия ще задълбочават своите контакти в бъдеще, което от своя страна ще окаже негативен ефект върху икономическият растеж в Китай.

Но за веки един инвеститор най-важното нещо е евтината работна ръка.Инвеститора не идва да дава,а да взима.Никой не прави "инвестиции" в страните с големи нива на заплатите.

3евзек

Принципно е така, но е важно от кого инвеститорът взима. Независимо дали в Индия или в Китай, тукашният iфен пак ще си купи. Така инвеститорът в Индия взима от него, а в същото време той няма никакъв шанс да се докосне истински до технологията и да вземе пари от това, освен ако замине за Индия или Китай.

Освен това Индия е много по-английскоговореща от Китай, а това също има значение.

то да ти кажа карденето и печалбите много зависят от дпломатическите отношения и от демократичността ...смешник чака да тръгне там пък ще видим кой кум кой сват кой на булката брат че дотогаз я има купертино я не