Коментари - Този смартфон струва по-малко от 7 лева | IT.dir.bg
назад

Този смартфон струва по-малко от 7 лева

Индийската компания Ringing Bells официално представи смартфона Freedom 251, който има официална цена от 251 рупии или по-малко от 7 лева.

Обратно в новината

Коментари - Този смартфон струва по-малко от 7 лева | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ZTE Maven $ 19.99 ,2гиг рам 4гиг ром,четриядрен 1.5 процесор,една година гаранция в Best Buy ,без договор .Модела е от септември 2016 .Цена за "бедни американци" .

Това че някой го дава на някого за толкова съвсем не означава, че той струва толкова... И аз на любовницата ѝ подарявам някои неща, ама гледам като тегля черата да не ми излезе, все едно съм бил при професионалистка :)

А предлага ли се извън Индия?

Да, в Бангладеш.

Те и лека кола направиха за 1000 евро, но когато поисках от представителя на ТАТА за България малко повече инфо за автомобила ми обясниха, че индийците са крайно некоректни като партньори, че липсват части, че при поръчката им от там се бавели с месеци и в общи линии доста негативно изказване беше и то от официалният им представите.

И пак имат ПЕЧАЛБА!!! Представете си западните фирми какви несметни кражби поглъщат всяка секунда!!! Ако дивата, неконтролируема, безумна и нелепа алчност на Запада намалееше с... 10% само, ЗЕМЯТА щеше да е Рай!!! И нямаше да казват, че населението растяло и нямало как да се изхранва, ами щяхме да сме способни БЕЗ ДА РАБОТИМ да изхраним ХИЛЯДИ пъти повече население. Вероятно днес Ню Йорк ще изхвърли повече храна, отколкото ПРЕНАСЕЛЕНА Африка ще изяде за месец! Организъм, заразен с ПАРАЗИТ рано или късно умира :( Колко й остава на Земята, управлявана от САЩ?!

Каква печалба бе, глупчо? Телефонът е на субсидии - знаеш ли какво е? Струва 30$ примерно, но го дават за 7 на определени хора (примерно бедни). Къде е печалбата? Земята щяла да стане рай - ти май вярваш в приказката, че всички хора могат да са богати и някак да стават нещата, а? Представи си - ти си богат с 1 млн евро, една чистачка и тя има 1 млн и ти й казваш "върви почисти къщата, ще ти дам 50$". Смяташ ли, че има причини да се интересува от работата и парите ти?

Глупости.Много тъпо разсъждаваш.

Ами много просто - всеки сам си чисти къщата!

дир-а откъде измислште тези безмислени новини . . .

Новината я има по всеки български и чуждестранен технологичен информационен сайт.

Значи,винаги ме е учудвала поливалентността на коментарите във форумите - как от смартфонче стига до млекце и бензин :) ; а цената на бензина 80те години изобщо не беше левче,да ви кажа ,и млякото не вкисваше до сутринта ,а си го купувахме вече вкиснато,понякога...щото ,то нали е мляко,кво друго да прави .

Уникално име на компанията - Ringing Bells :D

Ама как звучи само - "Пеещи звънчета" :)

интересно българските мибилни изедници за колко сжте го продават в българия? наи-налко петдесетачка, предполагам

Nqkoj si

Според мен не по-малко от стотарка... много ги подценяваш.

Добре ще да е аФФФторът на тази статия да се образова малко и да почне да прави разлика между чипсет и процесор. Или по благозвучно му се е сторило или се опитва да намери синоним на процесор ... Хахаххаха... Ряпа

то не нито процесор, нито чипсет, а е система-в-чип, SoC System On Chip, т.е. процесор, чипсет и какво ли още не са в един чип. в тоя смисъл авторът е по-близко до теб от истината.

добре ще е ти да започнеш да се образоваш предвид че процесорите на смартфоните не се продават отделно, а са си вградени в техните чипсети

Телефони, които купувахме преди 6-7г. за 200лв сега струват 10-20лв.Едва ли са произведени преди два дни.

Заглавието е подвеждащо (не че е за учудване). Не "струва" 7 лева, а се ПРОДАВА за 7 лв., което е съвсем друга бира.

Колко много обяснения слушахме, че горивото е скъпо, защото :Барела- така, КУРса на валутата-така и да не продължавам-вие си знаете. Появи се Марешки-обясненията изчезнаха. Бойко Борисов, вместо да реже лентички, да започне да реже глави-сигурен начин да спечели следващите избори.

нали ни втълпяват ,че едно нещо струва толкова , колкото продавачът поиска. не виждам проблем да му дадете вместо 7 - 700 лв той няма да се разсърди. това ,че за подобен продукт други марки искат 200 или 500 лв не означава ,че действително това е реалната цена. преди години 1 л пр.мляко струваше 20 ст , а сега искат по 1.20-1.50. кравата (като животно) е същата , тревата е безплатна , но крайната цена се повишава. и сме свикнали на подобен род определяне на цената. сега , когато имаме намаление, ни се струва че има нещо съмнително. нека производителят да си определя сам цената. и при гаранцията е същото. какво ме грее ,че гаранцията е 5 год. при положение ,че дисплеят като се счупи за да го оправят ми искат повече пари , отколкото струва целият телефон ? и при това уреда е в гаранция.

Да не си на 200 години, щото след 1980 млякото беше 36 ст. с опция вкисване до сутринта. Вярно заплатата на селянина беше 100 лева, бензина 1 лев, фуража поне 50% надолу, ама казваш същия добитък и същата трева и цената е надута... Явно доста си изкуфял или по-лошо - тъп си по рождение

изкуфяла е тази , която те е родила , но ... млякото до 2 дни не можеше да вкисне. това от една страна. от друга - днешното като не може да вкисне по цял месец надали е по-качествено от предишното. излиза ,че плащаме по-скъпо за по-некачествено. а за фуража какво да кажа ??? - ако искат да вдигнат цената на продукцията си може и злато да сложат в него. все пак ако си отглеждат тревата и си произвеждат фуража (както е било преди) не би трябвало да се вдигне много цената. пп. тъпотията си я предавай по наследство.

Проблема е, че "хора" като теб не са виждали през живота си истинска храна.

Ами то и на Ябълката им струва 7 лева но го продават за 1000+.

Ябълката струва повече от 200 долара. За 7 лева можеш само свирки да правиш. Няма читав смартфон под 50 долара производствена цена. Топ телефоните дори излизат над 300 долара.

krassikat@

XIAOMI Mi5 - $305...

Гаранцията един или два дни е? Продават ли се в щайги по 50 бр. та да изкараш барем месеца?

През соц-а един долар струваше по-малко от лев (по официален курс). Само дето нямаше как да си купиш такива. Същото и с тоя евтин смартфон.

От време на време правят по някоя държавна поръчка. Кола до 1000$ мисля че беше. Лаптоп за ученици и студенти 50-100$.Сега смартфон за 7лв. Мислят за народа и знаят че не всеки има възможност да купи.Избягват социалното напрежение.

"голямото количество субсидии дадени от индийското правителство" Тоя телефон струва поне 20тина евра... само екрана с много зор може да излезе 3-4 евро минимум...

Според мене поне 50 евро.

Китайците продават по 35Е. Така че субсидията е около 25Е.

Щом индийското правителство го субсидира, значи имат файда - нахакали са го със шпеонски софтоер! Не мерси.

Надали ще се доберем до него, не вярвам така да си пръснат субсидиите по целия свят. И без това са доста бедни, предполагам че ще е вързан с тамошните мрежи и ще ги следят да не се изнасят.

Е, ако можеш да го рефлашваш, ще им е доста по-трудно...

телефоните по 1000-1600 лв. също са - нахакани със още повече шпеонски софтоер но пък като дъда глупаците по толкова и тогава спят спокойно.

Струва той 7 лева друг път. Да се "ПРОДАВА" за 7 лева е едно, а цената за изработката е съвсем друго. Само на материали и незглобен е в пъти повече цената.

А в България? Кога правителството и държавата ще направят нещо за народа български?

'ми данъците за кого са, бре!

Само в България ли има данъци? Ти какво видя от тези данъци, защото всичко се прави с пари от ЕС. А в другите държави правят много повече и използват парите от данъци. И колко инвеститора знаеш, които си плащат данъците в България?