Коментари - Скоро ще има цветен електронен четец на книги? | IT.dir.bg
назад

Скоро ще има цветен електронен четец на книги?

Компанията E Ink, която е лидер в областта на електронната хартия е създала екран, който може да изобразява 32 000 цвята.

Обратно в новината

Коментари - Скоро ще има цветен електронен четец на книги? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е-книгите нямат вече хептен никакъв шанс. Сетили се - десетилетия източват зверски пари за една тотална сива глупост, а сега, когато таблетите съвсем ги фалираха, почнаха да шикалкавят. Страшни технологии няма що Хахахахаа Истинска е-книга можеше да стана преди 1 век с прост LCD - контрастно, ярко, без консумация на енергия И най-вече - практически безплатно - знаем, как Китай бълва на кило за лев електронни часовници и калкулатори... Абе ако не бяха тарикатите и ако тълпата не бе проста... Еееех какъв живот би бил.

Що за глупост? Лично аз си купих миналата година от "Технополис" цветен четец на електронни книги. Е, малко е блед и почти през цялото време изисква включване на осветлението му, но все пак е ЦВЕТЕН ЧЕТЕЦ НА ЕЛЕКТРОННИ КНИГИ.

Тук се казва цветна E-ink технология. Твоят такъв ли е?

Някакъв тип

Такъв е. E-ink Pearl

Хубаво е да се чете и поне първия абзац от статията.

Най на края, че то сега само букви показват тези "електронни" книги. Друго си е да има картинки, да почне вече да ти го чете тоя "четец", ако може направо видео да ти прожектира ще е супер. Срамно е през 21-ви век да четеш, като има телевизия!

Русофилче си, нали?

Не, просто ирония. Човекът се майтапи и на шега казва нещо важно, но на теб явно само русофили ти се привиждат.

Ако може да обясниш защо намеси точно този спор в статия за електронни четци с цветен дисплеи? Ама вие наистина сте се побъркали тотално с тази омраза. Върви и в статията за нареждането на планетите от тия дни - сигурно ще откриеш и там руската нишка. Така и така виждаш Путин навсякъде ...