Иновационна пластмаса е стабилна на сянка и изчезва на Слънце

Учените са измислили как да спрат деполимеризацията или да я отложат за определено време - час, два или три

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

BajMihal

И както винаги приложението веднага се свързва с военните. ДОКОГА БЕ?!!!!

абе далеч по интересни ще са за терористични атаки....бутилка с някой особено агресивен вирус е забравена на входа на някое летище и после опиитай се да спреш заразата.... ония, който я е оставил отдавна ще се е изпарил на безопасно разстояние, а хилядите пътници влезли в контакт с патогена ще са се пръснали по света, заразявайки останалите пътници в самолета, хората в летището в което слязат и тн....

Или за направара на бомби, следите от които автоматично изчезват след 15 мин примерно..

Военните в САЩ са направили поръчка, за невоенни цели. ШЕГУВАТЕ ЛИ СЕ с тая статия?

Всъщност, в статията пише, че е по поръчка на военните, но има и много добри цивилни приложения... както става по принцип с всички такива разработки. Или не си дочел или ти е трудно да асимилираш изречения на български език. И в двата случая е добре да спреш пиенето, че явно вече ти се отразява пагубно.

Докато плащат.

По-интересно е когато парашута ти изчезне преди да си се преземил.

Колко проницателно.

Пак: В земни условия веществото не изчезва. Преминава от 1 вид в друг. В случаят пластмасата не се разпада до хелий и водород а се превръща в токсичен вторичен продукт при осветяване.

Те имали Министерство на отбраната? А аз си мислех, че имат само "Министерство на нападението", "Министерство на подкупите/консултациите" и т.н. Уф че съм бил прост!

перфектно за бански ...