Институтът по вирусология в Ухан: Има голяма вероятност от възникването на нов коронавирус

Много е вероятно бъдещата пандемия отново да бъде причинена от коронавирус, твърди китайската вирусоложка Шън Чжънли

Обратно в новината

Коментари - Институтът по вирусология в Ухан: Има голяма вероятност от възникването на нов коронавирус | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ясно е,че го създавате вие! БИОЛАБОРАТОРИИТЕ НА ГЛОБАЛИСТИТЕ ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ НАЩАСТНИЦИ ЖАЛКИ ДАНО НАРОДА НАХЛУЕ И ВИ ЕЗБИЕ ВСИЧКИ ИЗВРАТЕНИ УЧЕНИ.ТОВА ДА СЪЗДАВАШ ВИРУС И ДА УБИВАШ Е ПЛАН,А НЕ ПАНДЕМИЯ!!!

И чумата е тръгнала от Китай. Явно там има почва за убийствени вируси.

Американците и НАТО са виновни.

Костюмираните мислят от стотици години насам как да си играят с нас, мишките. Да си мислим, че случайно сме стигнали 8 милиарда е грешно, те следят тези неща. Ако искаха, щяха да измислят нова болест и щяха да изтребят много народ...Не е ли странно как ковид бе създаден и пуснат с цел "да намалим бройката на населението", а преди няколко месеца направихме 8 милиардно стадо? Всичко е цирк и върви по плана на костюмираните. Същите тези не са президенти и държавни владетели...тези са по-големи. Моля големите хора да се пазят, а младите да бъдат по-мъдри...

успяват явно ... ама един гледа ...

Сертификатите са напечатани до 2026 г. Пък после ще напечатат още. До 41 -вия бустер.

О, в това никой не се и съмнява ! Както и във факта, че ще "възникнат" още милиардери в бели престилки, които ще боцкат хората с нещо, от което те печелят, но не и хората, върху които експериментират !

Попитали Вики от мастило, "Какъв житейски урок би искала да предадеш на децата си?" ...Ами като се има пред вид какбързо се променя светът, нано технологии, искуствен интелект, възможноста за редактиране на генома... бих им предала нещо което е устояло хилядолетия на изпитанието на времето и не се е променило. А то е: Мами като нямате акъл в главата, ще трябва да си отваряте широко краката!

Определено вървим към самоизтребление !!! Светът бил пренаселен....и тема подобни либерано демоНократични свинщини !!! Ние сме около осем милярда....трябвало да остане само един ! Останалите седем са излишните ...според теорията на глобалистите !!! Значи войни,ваксини,ГМО храни ,буболечки,червеи....трансхуманизъм ,извращения ,джендарство....всичко това тука света към саморазруха !!! Видно е ,че както е тръгнало без голяма ,световна война боклуците няма да мирясат !!! Ще трябва много да се чисти !!!

Вземи си учебник по Български език! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е ЗА ТЕБ.

"Роки" ,трай си бе Роки....за да изглеждаш умен !

Подготовката за новата пландемия и новото затваряне тече от няколко месеца. Малко по малко опипват почвата.... овцете мълчат и си траят. Следователно - скоро ще бъдат затворени в кошарките.

що бе? Веча са почнали. Затвори ли са цялата Руслямска държава.

О, миличка - не си разбрала, затворили са те в бетонен квартал в България, светът е отворен за Русия, но за такива като теб - първо финасово е недостъпен и после визуално неприемлив ... нали си имаш фейсбук и Гугъл земя - там обикалай на воля ... ако можеш да си платиш тока и интернета де .... Как е - събра ли пари да си платиш кредитите ха ха

Китайците ще подарят на света следващият коронавирус. Че с ковида не успяха да ни затрият, а чичко Си има планове за световна доминация

Хвалят се, че са напреднали с разработката на нов коронавирус.

Две грешки имат. Не е голяма вероятност, а сто процента сигурно. И няма да възникне, а ще бъде произведен.

Бил Гейтс каза: - идва нов Уиндолс!

Ами да,още не знаят какво е, но имат готовност за ваксина. Разбира се ваксината ще е американска и ингилизка. Мошеници бяха,са, и ще бъдат.

И най-вече по демократично му задължителна.

Следете къде има бизнес сина на Байдън - там ще започне отново Ковид .

Оф, какво си играят на дребно, коронавирус, що не вземат да изтърват едра шарка, някоя хеморагична треска, или пипната чумна бактерия дето трепе наред, то е от ясно по-ясно, че работят по биологични оръжия. Пак корона вирус, пак ухан, пак китаец нагъвал прилепи. Или панголини. Да напомня, че спинът тръгна от негър, ебал маймуни и предал го на европейки, тръгнали на секстуризъм в Африка.