Intel потвърди изтичането на изходния код на BIOS/UEFI за процесорите Alder Lake

Компанията не съобщава кой, как и кога е получил достъп до чувствителни данни от нейните сървъри

Обратно в новината

Коментари - Intel потвърди изтичането на изходния код на BIOS/UEFI за процесорите Alder Lake | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е щом от компаниите, които създават новостите се краде, това показва колко зле са нещата при тях .

Kитай е бесен, че изнасят производството оттам

Достъп до данните са имали сигурно не малко хора. Въпросът е, кой им е платил, за да го направят. И то толкова, че да рескуват позицият си в компанията. Ако от Интел не бяха толкова алчни, това можеше и да не се случи. Дълги години експлоатираха пазара и ни пробутваха стари технологии за нещо ново. Бяха спряли развитието на нови чипове, с по-малки транзистори и се задействаха едва тогава, когато АМД започна да настъпва. И разбира се, понеже динозавъра е тромаво животно, онези ги изпревариха. Сега са в догонваща позиция. Но така е в живота. Като се заседиш, като станеш алчен и мързелив и това те постига.

ФСБ, КГБ, Мосад или както там се казват Китайските служби, всичките тези ряпа да ядат пред Френските служби когато стане на въпрос за индустриален шпионаж. Всички им Западни партньори пропищяха от тях а шефа на немските служби нарича френските "по лоши от китайските и руски такива". Този отдел на френското разузнаване има повече бюджет от всичките останали взето заедно и крадат от абсолютно всекиго!!! Но...какво беше казал Пикасо "Добрите хидожници копират, най добрите крадат".

_stankow

Американци. Реклама. От всяко нещо. Дори от провал.

Глупаци. Коментират под всяка статия. Разбират от всичко.

"Дълги години експлоатираха пазара и ни пробутваха стари технологии за нещо ново." Направо уби коня с лопатата Ти що не си купи нещо "ново" ? Например руско? Да кажем с процесор Байкал, с производителност колкото Pentium4 за 5 долара в момента?

Краде се оттам от където има да се открадне нещо. Никой не краде технологии от гаража на бай Иван

Ти глупав ли си? Тези години наред се задържаха на четиринадесет нанометрова технология, продаваха скъпо и едва след това решиха да амината на десет. И там същата работа. Докато не видяха, че с конкурента им шега не бива.