Коментари - Създават паралелен независим интернет? | IT.dir.bg
назад

Създават паралелен независим интернет?

Стартъпът Blockstack привлече 52 милиона долара за създаването на паралелен интернет.

Обратно в новината

Коментари - Създават паралелен независим интернет? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбрах - как ще е независим докато използва изградената вече "зависима" инфраструктура?

Путлер отдавна мисли да направи отделен интернет за колхозниците си. Много е перспективна идеята. Обаче как мурзилките и продажните русофили ще цвъкат болшевишки коментари за копейки в краварския интернет още не са измислили затова отлежава в кратуните им тази гениална идея.

в МОМЕНТА, И В ПОСЛЕДНИТЕ 3-4 ГОДИНИ, РУСКИЯ ИНТЕРНЕТ Е ЗАТВОРЕН И ОГРАНИЧЕН. Сървърите са затворени, не мое да теглиш от чужбина, поне формално. Вижда се само публична информация, като статии в нюзлайна, и текиви дребни, но другото е скрито. Пиша от Лондон, в последните години не моем да отворим ни един руски сайт за теглене . След първите месеци и се отказах де, та мое би требе пак да пробвам, дали нещо не се е променило оттогава.

проблемът ти за теглене от руски сайтове май не е при руснаците - в България спокойно си регистрираш акаунт в сайтовете им и теглиш ....

Откъде ви намират такива :) Путин и пречи, че не можа да тегли порно от руски сайтове :) Да ти е минало през ума, че забраната за теглене от торенти зависи от доставчиката ти, който надали е Путин или друг руснак :)

досега руснаците ще мачкат ""демократинчният запад" или по точно неговите остатъци с правила написани от самият запад и на негов терен.Така е и до сега и нерзбирам тоя рев.

Евала !

Какво е "стартъпът"!?

стар и тъп копечка дума която мързеливи дупедавци не си праат труд да превеждат.

Стартъп е термин (термините не се превеждат) с който се описват проекти съсздадени по идея и финансирани от компании или организации инвестиращи във високорискови начинания. Означава подпомагане на стартирането.

Написано е добре за промяната. А как стои въпроса с четенето? Пак ли само потребителя или всеки, който си "плати"

това съвсем не е паралелен интернет, а просто различно разполагане на данните за приложения. като прочетох заглавието се зарадвах, че идва край на бъркоча боза, който сега е интернет...

Колега, като прегледах коментари, видях че само ти си разбрал тази разлика. Останалите си мислят, че интернет е съответния Web Browser. Също така непрекъснато чувам, как да влезна в интернет, а това е защото не си вижда иконката на Chrome-а, някъде по екранчето.

Иван Петров

ще дойде и времето за масова паралелна мрежа...дори съм сигурен, че се гради. лошото е че, винаги ще остане стремежа за контрол и власт и пак може да се насере. може би с навлизането на квантови компютри и от там сложни кодове за сигурност ще излезе нещо

Всеки който си мисли, че ще изгради мрежа върху съществуваща инфраструктура е наивник.