Коментари - САЩ иска да приватизира интернет? | IT.dir.bg
назад

САЩ иска да приватизира интернет?

САЩ иска сайтовете да плащат на доставчиците за по-бърз достъп.

Обратно в новината

Коментари - САЩ иска да приватизира интернет? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ема едно удебелено "да взимат допълнителни пари" мисля то изчерпва съдържанието на статията.

Ами Тръмп да повика бащицата на приватицацията Иван Костов и ще оправи работата за нула време, така че да го направи горд от тази приватизация.

Интернет никога не е бил свободна зона!!!

КВО НЕУТРАЛИТИ БРЕ ?? ... АКО РАЗРЕШИШ НА ГУГЪЛ ДА ТИ ПОПОМАГА ТЪРСЕНИЯТА В ИНТЕРНЕТ И ТИ ПУСКА САМО РЕКЛАМИ НА ЕДНИ И СЪЩИ ФИРМИ ...

Оф да беше лечима умствената изостаналост да ти препоръча човек да идеш на доктор. Или ако имаше шанс да разбереш някога за какво става дума да ти препоръча човек да опиташ да разбереш преди да изпляскаш поредната си мъдрост само с главни.

Борбата за/против "Net neutrality" е от много години, няма нищо за приватизиране в цялата работа. Разбира се да остане неутрална мрежата е правилният път но мераклии да се впият тук и там е имало и ще има. Предстои да видим какво ще стане, в крайна сметка едва ли ще се задръсти скоро мрежата при постоянния и растеж ама кой знае.

Ами то и сега е приватизиран от САЩ!!! Използват се милиони рутери на произведени в САЩ и трафикът се шпионира успешно!!!! По добра приватизация - здраве му кажи!!!

За мен това са напъни да се контролира мрежата в някаква степен. Бърбъта за кокала да остане в техната уста, както и контрол върху потребителите. Както и цензура и контрол на общественото мнение. Тоталитаризъм. Бай Тошо пускъше за тия цели домоуправители и доносници да му докладват. Оф-то и БКП-то беха един гулем сървър, от който пипалата на тоталитаризма се пускъха надоле по структурите и ти се спускаше линията на поведение. Ко ми се правът, че не са куманяги. Същите действия, начини и методика, ми тфа си е баш куманизАм в действие. Зионизам. Техническите детайли са важни, но по-важното е кой е заинтересован да плаща и да се заминава с контрол върху пазара и потребителите.

Леле мале, много ги разбираш. Отде ви изравят бе.

Изключително подвеждаща новина, при това силно орязана. Дебата за това върви от повече от десетилетие, а материята е сложна, а заглавието "САЩ иска да приватизира" ама моля ви се. Не може да продадеш Интернет, защото това е интер-нет, свързаност на независими мрежи. Частта на САЩ е една мъничка част от всичко. Силата на САЩ е в това, че те управляват ДНС - домей нейм сървърс, упавляват домейните на най-високо ниво. Пак там е и ican - организацията, която определя разширенията. Дори чичко Тъмп не може да приватизира тези неща, колкото и да му се иска.

Ама и ти явно не си наясно с нещата, но гледаш да се намираш на работа

Всъщност е МНОГО по-наясно отколкото си ти, вместо да грачиш да беше попил нещо от това, което ти казва. Битката за "net neutrality" е стара и в нея няма НИЩО, което САЩ или друга страна може да "приватизира".

то и сега няма мрежова неутралност.

Що ли не се изненадвам сащ!!! Най големите боклуци на света!

harbinger

Сещам се за една още по-мизерна държава. 1/3 от световната суша, според тях са в Евразия. Сещай се коя е.

всичко което ползваш като комуникация е американско изобретение, комунистически престъпник сеещ омраза

А, не! Пощенските албатроси ги купува само от Бес Паларджик!