Коментари - Хиляди унгарци на протест срещу данък ”интернет” | IT.dir.bg
назад

Хиляди унгарци на протест срещу данък ”интернет”

Хиляди унгарци, активистки организации и опозиционни партии отхвърлят плана на правителството да наложи от догодина висок данък върху употребата на интернет.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди унгарци на протест срещу данък ”интернет” | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Германия има данък, който ме пука през гърба - данък ефир или както искаш го наречи (17 евра на месец), за това че слушаш радио и гледаш телевизия. Мрънкам, ама плащам - нито гледам ТВ-то им, нито слушам радиото им - та и с интернета е същата работа...

Унгарците съвсем изперкаха. Американците вече въведоха санкции към 6 от близките приятели на премиера им. Даже казват, че в скоро време няма и да е възможно да са съюзници повече. Тоест съвсем ще я отлюспят Унгария, не им вярват вече.

Американците се злобат щото унгарците изгониха Ротшилдови за това. И се уплашиха че и други може да ги последват.

Тея твърдо тръгнаха у източно лево :D

Унгария - троянския кон на Русия в ЕС

Не бяхме ли ние ?

Тия ни изпревариха! Супер! Не сме вече най големите руски боклуци в Европа!

Унгарците ще минат на писма и флашки. Принципно данъка има смисъл ако не блокира приоритети за определена държава. Явно на унгарците не са им приоритет информационните технологии и интернета. Чудно ми е как ще облагат сателитния интернет?

Време е тОрбан-алан да си ходи, а унгария вън от ЕС в такъв случай !!! Бях му голям фен но явно е гнил червей!

Ще се сетиш ти!! Тоя е малък диктатор! Те затова американците почнаха вече да ги санкционират както руснаците.

Ами...те (американците де) санкционират всички, които не играят по тяхната свирка - и дали е руснак, маджарин или негър от Зимбабве - на тях им е все едно, важното е да се правят на големи и важни. Само с китайците нещо не смеят да са заяждат...хм, защо ли!?

А какво е основанието за данъка изобщо,и то на трафик?!?!?. Данък върху печалба -иди дойди, върху оборот на пари, пак бива, ама за интернета на какво основание??? Ей така от любов към взимането на пари!!! Какво пречи и данък на въздуха който дишаме на пример по обема на дробовете?

На Орбан му трябват пари за кражбата Южен поток.

откаде доиде тази дума трол, боико ли я каза та така се наложи сред мишките

Мишките са в мазето на позитания и не ББ я е измислил...може и вашата PR-а да е ама и тя избяга та няма как да я попитате:)))

Тоя си рита трудовата книжка.

Миналата година Орбан въведе и данък върху GSM картите, но както виждате нямаше революция. Сега ще бъде същото и с данък "Интернет".

Ако спрат замунда и арена аз емигрирам.

Заливът е вечен ....

Ето за това е данъка. Теглиш - плащаш!

Таман един червен трол хвалеше наред с президента на Словения и президента на Унгария. И му писах, че са баш тъпаците на Европа. Ето ти още едно доказателство днес.

"разбира" се че са "тъпаци". няма да вземат да вдигнат с 3-4 години вазраста за пенсиониране и с 2-3 процента доо та да е всичко споко като при нас , а те ще облагат "насущният" наш интернет и то с 50 цента на гб.

Тъпунгер, те отдавна са я вдигнали. Вземи провери преди да пишеш малоумици

и на добавя, ако има класация на троловете тук ще гласувам с всичките си ръце за тебе.

Е "баш тъпак" си,никой няма да ти го оспорва...може и скункс да ти донесе някой ден а за копейки ще има да почакаш до.....другия век:)))))))

Много сме смели по форумите,а иначе овце търпеливи.Какво се изхвърляте,какво заплашвате и въздуха да ни спрат пак ще търпим и ще си траем.Орешарски първо блокира много сайтове в интернета и то в полза на хазартната мафия.Имаше мрънкане,но отново само по форумите.Сега обраха цяла една банка и вложителите си траят и чакат...чакат...вместо да начупят прозорците на всички банки с камъни...Та ...хайде да не се изхвърляме много...нали се знаем...

Преди да пишеш, се информирай правилно. Сайтовете за залагания бяха спрени с решение на Софийски градски съд в изпълнение на закон гласуван от мутрите Гербери 2011 г. Много е удобно Орешарски да Ви е виновен за всичко което ви се случва. Друг е въпросът, че БСП(К) и ДПС не го отмениха.

Тук става дума за това че сме овци търпеливи...не е важно дали мутрата Бойко е измислил закона или мижитурката Орешарски го е приел или пък че комундетата и техните приятели от ДПС са гласували за него...Все едно е...И между другото,ако нямаше комундета в Бг то нямаше да го има и Бойко...та да знаеш де...за всичко ни е виновен не Орешарски ,а вие българомразците комунисти!

А го приложи един от предишното служебно правителство на Плевнелиев. Не че ще се затъжа за залаганията.

Уважавам Орбан, но ако това стане, ще му изстине мандата и на власт пак ще дойдат американолизци. Едва ли ще са толкова недалновидни, тоя закон явно се опитва да го прокара някоя пета колона.

Колега, този закон е лека "революцийка" срещу Орбан!

На българинът, ако му спреш филмите, игрите и порнягата от Арена и Замунда ще последва кървава революция. Такива сме си... Андрешковци. 1 ГБ = 1 лев ? Аллоооо ! Марчето само докато си качи домашното порно за деня в iCloud ще трябва да похарчи 5 лева. 1 ГБ с мъжлето, после още 4 ГБ с комщиите и набъбна сметката.

Марчето е пъшкала, мъжете са се потели, а държавата какво е правила та ще взима левче? Та да увеличи заплатите на няколкостотин хиляди хрантутници? Да не излезе накрая, че най-големия трафик идва от държавните учреждения?

"Такива сме си... Андрешковци. " Де да беше, и де да бяхме. Явно не си чел или разбрал "Андрешко".

Яка оферта! Според статистиката на рутера ми излиза, че при такива условия, трябва да платя само около 850 кинта за предния месец.

ДОКЪДЕ СТИГНАХТЕ КЪДЕ ОТИВАТЕ ОТ фидето СТОП СОПРИТЕ СЕ ОТ ТУК НАТАТЪК ПЪТЯ ВИ Е В РЕКАТА/дунай/

А, ний къде сме ?

Ако някой иска да предизвика смутове в България трябва да затрудни работата на Замунда. Ако иска революция, трябва да принуди хората да си плащат за това, което свалят :)

ахахаха, така се борят торентите. Сваляш си един блу рей филм и си 30-40лв назад :) Няма шанс да мине тая простотия

Я да сложат данък на проститутките и бюджета е осигурен!

Няма да сложат, щото в парламента има най-много такива.

Очакваме в скоро време да се въведе и данък "въздух"....

ами и данък ебане ще сложат

Е колко ще изкара това правителство, ако въведе такъв данък?! Орешарските събития ще изглеждат смешни пред това което ще се случи в Унгария.

да, изключително интересно е как подобни дебили биват избирани в 21ви век като народни избраници...

За съжаление не само в БГ има подобни форми на прасета и дребни душички. Не трябва да им се даваме просто - не са повече и не са по-силни - от нас зависи!

Това е данък за финансиране на подслушването и филтрирането на интернет, данък, целящ да намали трафика и респ. да се побере в необходимия капацитет на следящите компютри, и е данък за автоцензура. Абе шибана власт и там, но унгарците ще се преборят. Тука няма за лечение на деца но стотици милиони годишно отиват за паразитни подслушващи отдели на данс и мвр некадърници.

Дано унгарците се преборят с техните обирджии, защото ако не ,успеят нашите ще последват примера им!! Управниците у нас и така само данък въздух не са измислили-давайте унгарци!