Коментари - ЕК категорично против унгарския интернет данък | IT.dir.bg
назад

ЕК категорично против унгарския интернет данък

Еврокомисарят по въпросите на цифровия дневен ред Нели Крус ще продължи да подкрепя протестите в Унгария срещу въвеждането на данък за ползването на интернет.

Обратно в новината

Коментари - ЕК категорично против унгарския интернет данък | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ограничаването на интернета по всякакъв начин /и чрез повишаването на цената чрез данъци, такси и т.н./ не е добро.... Ама като чуя,че поредния търтей /еврокомисар/ е казал това или онова... Вече не знам какво да мисля! Дали не им е това целта на тея дето правят новия световен ред?

Искам чип да се постави на органа за размножаване при мъжете и когато влезе в употреба,да се отчитат минутите, и въз основа на тях,да се налагат плащания(данък).Хазната трябва да се пълни.Мисля че,и един уред-нещо ,като водомер,например-да отчита изтичането на течността (семенната),която също да се облага с данък.

Това е, като данък въздух.

Оф, ЕС пак дреме докато под носа и в центъра на Европа се създава поредния "нео-фашистски" режим. По отношението им към интернета ще го познаете. Това остана единствената свободна медия и е на прицел от много фашизоиди в цял свят!

Местните туземци или не гласуват, или избират "нео-фашизоиди" и после ЕС им е виновен... П.С. тези, за които аз лично съм гласувал не правят такива изцепки. Да му мисли останалия електорат.