Коментари - Google доставя интернет с балони в Индонезия | IT.dir.bg
назад

Google доставя интернет с балони в Индонезия

Google ще тества доставка на интернет с балони в Индонезия още през следващата година.

Обратно в новината

Коментари - Google доставя интернет с балони в Индонезия | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А у нашето село,интернето го доставят сас самосвал!

голямо пране на пари ще да е като е безплатно на повечето места.инфраструктурата им липсва на тези даряви, в бг си имаме оптика.и интернета ни е наи евтин на балканскя полуостров *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А па "Лада" от 40г. доставя компресия с кофи в източна Европа.

Отново се стига до качествен хардуер - балоните и механиката за разпространение на сигнала! А иначе трябва да се помисли и за все повече натоварената от вълни ( трептения) атмосфера и как това влияе на качеството на живот.

ЩЕ.. ЩЕ...ЩЕ...

хе хе, нищо няма да стане. От 20 км никой няма да хване wi-fi мрежата на Google. Моя рутер, колкото и да е добър на повече от 50 метра не разпраща, тия ми говорят за 20 километра, пак пари ще перат.

В клипа секазва че мрежата ще е LTE която няма нищо общо с домашната мрежа.

Като си надвиеш на масрафа с всичко можеш да се занимаваш. Балони, сонди за метеорити т.н. И все пак показателно е че не дават парите за други неща като медицина примерно. Само за неща дето могат да им увеличат потребителите които после продават....

Много ясно. Все пак говориме за проек на ЦРУ

еи тая параноия...

С медицината сбърка :-) Те харчат адски много пари за медицински изследвания, само че компанията е под друго име - Calico.