Коментари - Лондончани ще свалят филм на смартфон за 1 сек. | IT.dir.bg
назад

Лондончани ще свалят филм на смартфон за 1 сек.

Собствениците на смартфони в Лондон ще могат да свалят филми на мобилните си устройства за по-малко от секунда през 2020 година.

Обратно в новината

Коментари - Лондончани ще свалят филм на смартфон за 1 сек. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

2020г 1гб/сек свалят филм при наличието на стриминг. Ей това дир не се спират да постват измислени новини с цел разсейване на хората от грабежа, всяване на страх и всякви изгодни на господарите им внушения. Ало Дир, знаем на кои служите и вие и останалите медии. Куцата ви невро-спихо лингвистика е доста прозрачна.

не мож ни стигна и след 50г. - ние това вече го подминахме дето тепърва го мислят, даже всеки си има мини-сървър с филми

А българите ще го свалят безплатно...

Колко филма трябва да изгледам на бавен интернет за да стана технологиен лидер? Филмите в YouTube и Facebook броят ли се?

humfry

В България се очаква към 2221 година, като много преди това ще е изчезнала България, да се появи напълно функционално 3Г, което с пълно покритие.

Тоест ще свали 1gb за 1секунда, и ква е тая памет дето пише 1gb/s ??? Тоя кмет като нашта баба фандъкова разбирач голем )

дам така е ама не всеки ползва интернета само за филмчета :) пък и с едно гоогле каст си го пускаш ма 50 ката с едно натискане

Ще могат да свалят филм за 1 секунда, но той ще струва €99.99, иначе на 0.1 секунда ще пристигне целия скотски ярд да ти дърпа ушите заради продуцентски/разпространителски права.

Тоя пък - до скоро телефон в метрото нямаше, а и в момента на част няма, пък за нет ми говори!

Има си причина да няма обхват в метрото , дори не е толкова трудно да отгатнеш , явно не за всички ...

Как пък в софийското метро има, а в лондонското дето се пишат много по-напреднали няма?!?

Това с ИРА минаваше преди 15-20 години, когато ИРА беше фактор. Сега на част от пероните, както и част от отсечките между спирките има, но на голяма част по периферията няма. И да не ми се обяснява, че в Ситито е безопасно и има, а в Гринуич бъка от терористи ;-)

Borise, Borise v nqakoi kvartali v London, gprs mrega nqma ti za 5G govorish.

От кога "филм" e мерна единица за количество данни? Ами ако филмите 2020 са 100 TB, ко праим?

Хората имат Кмет!

да бе само дето са пропуснали да споменат , че от същата година ще плащат по 2з паунда да минат дизеловите коли през центъра . а мерси от такива кметове .

Те до 2030 да вземат да си оправят гласовото покритие, че баш в центъра на Лондон се налагаше да обикалям из хотела да си намеря място с минимално покритие да не ми прекъсват непрекъснато разговорите. Не вярвах, че подобна порнография ще е възможна, но е факт.

Масово бягство от реалността. Ще мине време, ще се събудят и стреса ще е твърде голям. На свикналите с удобствата ще им е най-тежко, защото губят адаптивните си способности.

Хората учат, работят, забавляват се и живеят нормален живот, но в изключително конкурентна среда. Ако има някои с особено адаптивни способности, то това са те.

Имате идеализиран поглед върху западните общества. Действителната картина е доста раазлична

Е ако ти бачкаш като строителен работник действителността наистина е различна.

аре стига бре, аз телефона го ползвам да говоря, а за филмите си имам телевизор.

Ти виждал ли си новите флагмани на САМСУНГ :D :D :D

Предпочитам да си гледам ХД филми на 50" ТВ вкъщи, с 5.1. аудио, легнал на дивана, с чаша водка в ръка, а не на някакво мизерно 5" екранче и да му се дивя, понеже било марково и скъпо

Виждал съм ги, след 10 минути гледане очите те заболяват, а главата ти се пръска от яд как може да се набуташ толкова за една безполезна играчка. И за ябълките се отнася същото.

Голяма работа. Повечето лондончани през 2020-та ще са с майка и баща от Северна Африка и Бангладеш.

И България!

На село с нет-а от Компир LAN и сега го свалям за секунда. А до 2020 артистите може в къщи да го играят филма ;)