Коментари - ”Вързаха” човешки мозък към интернет | IT.dir.bg
назад

”Вързаха” човешки мозък към интернет

Биомедици от Университета Уитуотърсранд в Йоханесбург обявиха, че първи в света са успели да свържат човешкия мозък с интернет в реално време.

Обратно в новината

Коментари - ”Вързаха” човешки мозък към интернет | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доколкото разбрах, са вързали екг-то му да се предава по интернет. Така излиза, което не е прити куул.

Някой е намазал пари за да представя фалшиви резултати пред поснсорите. Нищо ново под слънцето. Това е то, съвременната "наука".

спонсорите

Като вържат дедов, да се обадят.

"ние се стремим да дадем възможност за интерактивност между потребителя и мозъка му" Хм. Това не е ли нещо по рождение? Сериозно умислен.

Не че съм тъп но. ако получавам и изпращам информация в реално време то това значи ли ,че когато ми трябва ще мога да правя хирургическа операция и да обеснявам на китайски какво точно правя без никога преди това да съм го можел?

Вързали на магарето тоягата. Така и ЕКГ, и КПСС-БКП могат да въжат. Това е медйна шитня, нищо сериозно за науката.

Чалгата е повсеместна, кво да се прави.

Това нещо с какви кабели работи - една макара 3*0,75мм към 200-250м - ще ме оправи ли да имам Интернет и навън. Аз не ходя много надалеч извън къщи - на 100-150м най-мого! Или трябва да е четирижилен кабела - кажете моля , ако някой е пробвал...

Ползата от такова връзване е по-малка от връзване на магаре за оградата.

измислил го е руснака бреей

Невромантик и Донърджак стават реалност!

...само дето никой не си прави сметка за последствията и не предвижда, какви могат да бъдат нежеланите "страничните ефекти" на едно такова начинание, което колкото и авангардно да изглежда може да звучи и доста зловещо, погледнато от друг ъгъл...

За всичко е направена ТОЧНА СМЕТКА. Ето резултатите: 1. Яка реклама на безделници и оправдаване на изхарчени милиони. 2. Напикаване на тълпа от комикс-зомбита, тънещи в пълна неграмотност и обожествяващи ШАЙКАТА безделници. Та очевидно - НИЩО ЗЛОВЕЩО. Обаче със сигурност е ФАТАЛНО. Както по-горе казаха - чалгата дойде от Запад.

Епа ето! Следващата стъпка е връзката да стане двупосочна и тогава ше виждаме зомбита крачейки до нас! Интересното е кога ще има компютърни и вируси които да поразяват мозъка и/или части от него! Но със сигурност диктаторите ще харесат подобно нещо! Целия им народ ще е настроен да ги обича и прославя като богове! При това само с няколко реда код!

Те и сега зомбитата си крачат около нас (с телефона си у фейсбуко). Но тогава като им сложат чипа и ще са много доволни овце. Няма да си налага да си хаби енергията да цъка по телефона...