Коментари - Мъж се пристрастил към интернет с Google Glass | IT.dir.bg
назад

Мъж се пристрастил към интернет с Google Glass

Учени лекуват пациент, за когото се смята, че е първият, страдащ от пристрастяване към интернет вследствие на прекомерна употреба на Google Glass.

Обратно в новината

Коментари - Мъж се пристрастил към интернет с Google Glass | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Га бях малък(началото на 90-те) се заиграх с ротативка, от тия с черешки, круши и тн. Е една вечер след неколкочасова игра, като си легнах и заспах, цяла нощ ми се въртяха в главата :) Ама други времена... не е сега да съдера кожата на ГУГЪЛ с искове :))))))

Доста евтин PR, доста евтин!

Идиоти с лопата да ги ринеш

учудва, поиграйте каквато и да е динамична игра повече от няколко часа, и после си затворете очите. В зависимост от колко често се повтарят определени елементи, ще ги виждате доста дълго време. Така че докато тепърва ще имаме проблеми с технологията.

"а след време е започнал да страда от проблеми с краткосрочната памет" Когато човек започне да разчита ежедневно на компютъра, тогава се появяват проблеми с паметта, защото човек започва да разчита на компютъра да помни вместо него. Това е несъзнателно явление и малко или много се наблюдава при всеки професионалист. Подобен проблем е и ръкописа след дългогодишна работа с клавиатура.

Тука ми намирисва на съдебен иск към Гугъл :D

Тези джаджи поначало са замислени за създаване на зависими зомбита, които да се държа под контрол.

Мейд им мърика. Забележете това е вонен...

""Мейд им мърика"" - м?!

На крива ракета космоса й пречи!