Коментари - ЕС ще финансира проект за безопасен интернет | IT.dir.bg
назад

ЕС ще финансира проект за безопасен интернет

Проект за продължаване на дейността на Националния център за безопасен интернет спечели финансиране по Механизма за свързване на Европа, сектор „Телекомуникации”.

Обратно в новината

Коментари - ЕС ще финансира проект за безопасен интернет | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Четете инициативата като по-лесно събиране на метаданни.

Ясно. Поголовна цензура в духа на еврогейските ценности. Щото много взе да се шуми за добрите бежанци и успехите на еврогейската бюрокрация.

Айде пак агит глупости. Няма как да прокарат цензура и подобни. Ще направят някой-друг сайт с празни приказки на него и от ЕС бюджета ше платят едни милиони на някакви дето поназнайват нещичко но нищо реално за да могат да направят нещо полезно. Тия ЕС "проекти" просто трябва да бъдат закрити, от тях дори малки капки не стигат до тия, до които по смисъла им трябва да стигне нещо.

Какво означава "безопасен интернет"? Питам защото един рабира под безопасен интернет - по-голяма цензура за потребителя. Друг - по-голяма цензура за ченгетата. Трети -да се наблегне на анонимността (ТОР браузери ненаблюдаване от специалните служби напр...) и т.н.

Как пък няма поне едно изречение какво представлява този "проект" ? Филтри ли ще правят ? Кампания да не се влиза в порно сайтове ли? Текстът под снимката към новината кърти "Лаптоп, интернет, Macbook Air". Ключовите думи се пишат в друго поле при пускане на публикация :)

То е огромен успех, че са ги написали без грешка, а ти искаш и на правилното място да ги сложат :)

Чак пък без грешка... MacBook трябваше да е с главно B.

367 183 евра за някакво си приложение? Голямо точене на тези европейски фондове пада. Напомни ми за онази пародия на сайт за земеделците дето са им платили 4 милиона евро.