Коментари - Русия пробвала да се изключи от интернет? | IT.dir.bg
назад

Русия пробвала да се изключи от интернет?

В началото на тази година Русия е тествала възможността да бъде напълно изолирана от интернет.

Обратно в новината

Коментари - Русия пробвала да се изключи от интернет? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другаря Путин може да направи всичко - в края на краищата макар и ръстово джудже той, като диктатор е на второ място след Ким Чен Ун. Може и стена да направи между свободният свят и СовеЦки союз 2. Има неща, които не може да спре! Това е икономическото рухване на остатъка от "Империята на злото". Това не става с укази и АК"7. Това е физика...

Супер, да си приберат и пропагандната помия от Ютюб и другите 'соросоидни' медии.

Най добре да се изключат от света и повече да не чуваме за тях. Да ядат там сибирски борови шишарки, да пият нефт и самогон и да слушат Чайковски. Само млади рускинчета да пускат навън но като навършат 30 да си ги вземат обратно.

С изключване от WWW, край на взаимстване на знания, технологии, култура и т.н. Без търсачките не е възможно да се напише един ред програмен код с днешните програмни системи !!!

Путлер води я надолу смело къмто пропаста.

Кат Русия няма втора... толкоз тъпа на света...

Ами да се изключат от SWIFT и да мирясат.

И това ще стане . и не само те . щом вече не им трябват виза , мастър кард ...скоро и суифта ще го забравят.

русия може да се обедини със северна корега и двете имат велики императори и да си направят севернокорейскоруски нет за възхвала на големите вождове

Ще с еспоразумеят с ютюб да ин предостави платформа, която преди всяко клипче ще прожектира хвалебствена увертюра.

Сталин е казал: Има човек - има проблем. Няма човек - няма проблем. Путин повтаря това, но го усъвършенства, като добавя същата фраза и за интернет. Русия, откакто Гермяния я зарзи с комунизъм, бълва уродство след уродство. Царска Русия барабар с крепостничеството не е могла да стигне и до 1/10 от това, което комунистическа постигна!

Голяма простащина в Русия! При евентуални санкции... А бе все се чудя такива глупаци ли са руският народ днес. Че са, знам. Но не подозирах, че чак такива. Готвел се, разбираш ли, Путин за санкции, веднага да козирува, ако му ги наложат. Наистина голамо интелектуално падение се наблюдава в Русия. Целият свят изпростява, но светът не подозира изобщо, че Русия е един от лидерите.

Поредна анти-Руска пропаганда. Срамота.

Леле, как ще четат DIR. BG руснаците ако си спрат нета?

Това се нарича параноя.

Това се нарича уродлив деспотизъм.

Преминаването към децентрализирани и неконтролирани от държавите домейни е наложително (например Namecoin).

На всички е ясно, че интернет го контролира САЩ. Колкото и да се говори как мрежата е глобална, големите канали за пренос на информация минават през САЩ. Освен това всички големи сайтове се хост-ват там и биват шпионирани от правителството им. Говорим facebook, gmail, yahoo и т.н.

И какво? нещо против Америка ли имаш? Да не си развил анти-американски настроения? Терорист ли си.. БЪЛГАРИНО?

Може би е просто българин, който не иска някой да си вре муцуната в меила му, например. А "чичо Сам" го прави...

Божеее, колко си прост! Не е истина направо, не го вярвам.

А къде се купуват тези домейн адреси ?кой им държи правата ?

Руснаците пробвали да се изключат от интернет, и ФАЩ се попикали...щото няма да могат да слухтарят?

Ти по рождение ли си тъп или си придобил това качество от любоФта ти към пияните свине, обитаващи, така наречената територия Раша.

Видимо и двете.

Явно попикаването е от Руска страна, щом са така боязливи станали. Може даже Путин да се и посира от притеснение, че някой ще каже истини през интернет. Понеже основната политика, която води, е базирана на лъжа след лъжа и измислица след измислица. Човекът сътворява действителността с лъжи, след като видя, че в реалността се провали.

Сега в Русия, после и в другите комунистически държави Сащ, Китай, Франция, Гремания и почти всички останали. социлана лаборатория. Като Фейс бук и Китай , Куба и много други.

Руснаците провели още едно изследване. Пробвали да изключат телевизията. Обаче инсталираните за целта камери в дисплеите на телевизорите показали на службите, че броят гледащи не намалял.

Руснаците провели още едно изследване. Оптали да спрат тока на циганска махала в български град. Резултатите показали, че консумацията не намаляла.

" експериментът бил неуспешен,. . .интернет не подлежи на контрол, смята Семириков." Гениално откритие :-D :-D :-D Едно време заглушавахте западните радиостанции, сега опитвате с нета. Но тъпотата и злобата ви пречи да мислите, та станахте за подигравка на света !

Тези се опитват да надминат и СССР

следващото е да пробват да угасят Слънцето

Проста работа! Давам акъл безплатен! Патаму что денги неть. Дърпай шалтера, бе Путьо. Няма ток, няма интернет, няма проблем. По агрегатите ще ги изловиш останалите. Руските громилници най-силно бръмчат.

Напълно разумно е всяка една държава, която разчита на собствените си сили и армия, да търси начини за намаляване, контрол и изолиране на информационните потоци. Във военновремено положение, същите те имат съвсем различно приложение от мирновременното им.

Най-сигурният начин е да избиеш собственият си народ. Гарантирано, че няма да има предатели

Напълно разумно е всяка държава да отрязва комуникациите на врага.

Тези отрязват своите! :-)

Забрави да добавиш да пуснат свещите,че да не се изтрепят до крак като се натряскат......така много скоро ще задминат и аятоласите по тъпота...да му мислят нормалните руснаци,явно без кръвчица няма да се оправи тази държава

Напълно разумно е една държава се опита да ограничи своите ракети само над своя територия, защото по време на война те имат съвсем различно приложение от мирновременното им.

Русанците подслушват, а американците - не.

Като ги е страх, нека се изключат и си пуснат свой. Какъв е проблема? Но все пак не бива да отричат факта, че ползват нещо за което не са си мръднали пръста. Кой знае колко информация смъкват.

"Какъв е проблема ?" Не могат.

Смукват, ама пускат торенти! За разлика от нашите консуматори - дръпне филма и изтрие торента. Педерастка работа! Може да е чужда, но трябва да се споделя :)

Путин ли ще спира интернета, или показва, че не може да бъде спрян и няма смисъл да се опитват?! Какви са тия препратки в статията, дето нямат нищо общо с темата? Да бяха казали накрая как вървят яйцата на Женския пазар в пресечката до Wallstreet.

По 32 ст.

Путлер пак вилнее.

МЕН НЕ МЕ СЛУХТЯТ ,АЗ ИМ СЕ ИЗПОВЯДВАМ НА ВСЕКИ 24 ЧАСА

ЧЕ ,ИНТЕРНЕТ Е НА ЦРУ ,НЕ ГО ЗНАЯТ САМО БАБИТЕ ОТ ГОРНО НАНАДОЛНИЩЕ, НА ТАЗИ СКЪСЕНА КАИШКА СА МЕРКЕЛ И ОЛАН ,КОИТО СА НА ПОДСЛУШВАНЕ 24/7.

Момче, пии хапретата :)

На "скъсена каишка" сте вие бе попикани пенсии и зомбирани псета на перхидроления павиан който освен простотии нищо друго не сътворява........погледнете историята,какви са все "великите диктатори-Наполеон,Ал.Макденски,Сталин,Ленин...Путин...ВСЕ МАЛКИ НА РЪСТ ЧОВЕЧЕТА С БОЛНИ АМБИЦИИ И СИЛЕН КОМПЛЕКС ЗА МАЛОЦЕНОСТ.......мъж който гледа една жена отдолу нагоре......нищо хубаво не чакайте от него!!!

Роскомнадзор -Руски комунистически надзор ли означава?

Предполагам, че е комуникационен, обаче и твоето звучи добре :D.

Мъчат се да настигнат Северна Корея и може скоро и да успеят. Др. Путин ще е доволен, за обикновения мужик обаче не знам.

а, и обикновення мужик ще е довелен. ще си казва еи вожда путин ни спаси от цру.

громете Путин ,стрелайте по руснаците-уморете ги от смях.

Аз дато съм никой, щях да ви кажа същото без да се мъчите с опити. Трябва да си изградите нещо като гиганска комютърна мрежа без външна връзка. Но и това няма как да стане, затова не го опитвайте.

Руските лилиПути да вземат да се изключат от всичко ако може, даже и да не искат! ФИлма при тях е без край, все едни и същи идиоти ги "водят към светли бъднини", а народа си е все същото тъпо и алкохолизирано стадо овце, едни крепостни селяци са си!! А Пуси се прави на лидер на овцете, т. е. си е един истински овчар, като бай ТОшо-преводач бил, водил стадата от единия баир на друг!! Ама по-смешни от руските крепостни са българските мурзилки(тролове, спамери)-от тази сган по-голяма и смрадлива гад нема!! КАто ви харесва при Пуси, палете за мАсква бе, кво се повъртате тука??? БЕЗродници...

Много лесно могат да спрат интернета. Два месеца като не го плащат и ще го спрат.

Скоро, много скоро велика Америка ще отърве света от тази напаст! ГРУЗ 200 ахахахаха

Аз залагам на обратното:)

Ще се научат братушките, че не се гаси туй, що се рутира безжично :D

Браво, Вова! Браво, Путлер! Тия руснаци в какъв филм се вкараха с тоя вманиачен дребосък ... не е истина просто.

...обаче, ти не си излизал от този филм. Не ти и трябва...тя овцата не напуска стадото сама. Трябва и външна помощ...

Овцата напуска стадото с чужда помощ като ще я колят.