Коментари - SpaceX напредва с плана за интернет от космоса | IT.dir.bg
назад

SpaceX напредва с плана за интернет от космоса

Основателят на SpaceX Илон Мъск е поискал разрешение от Федерална комисия по комуникации за провеждане на тестове на нова услуга за интернет от космоса.

Обратно в новината

Коментари - SpaceX напредва с плана за интернет от космоса | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По всичко изглежда, че това ще бъде следващата област в която ще се разгори битката между Русия и САЩ. Преди около година в един руски сайт прочетох статия на специалист по тази тема. Според автора Русия разработва своя система за разпостраняване на интернет от космоса , която е в много напреднал стадий( елемент от завършването на системата е бил спътникът, който не беше изведен в орбита поради аварията със втората степен на ракетата, която трябваше да го изведе в орбита).

Плановете на Мъск предвиждат изстрелване на 4000 спътника, които да могат да обслужват достатъчен брой клиенти. - пък в кравария били добри в психиатрията ....грънци

Отде ви намират все такива загубеняци за агитатори бе.

Дано стане. Винаги е добре да има алтернатива на кабелите, контролирани от местните дерибеи. Повече алтернативи - още по-добре, дай боже някой ден и това да стане. Не разбирам какви ще са тия устройства за "еднократна употреба", дали в превода се е изгубило нещо или какво (още не съм попаднал на тая новина на английски).

колкото повече пляскам русофилите толкова повече ме копират :))) давай мъск!!!!

На русофилите интернет не им трябва, трябва им самагон!

нещо пак искат да ни подслушват американците се чудят какво ново да измислят след разкритията сноудън

Верно е. Тебе специално най-много искат да те подслушват :)

не го плаши човека че утре ще тръгне с алуминиевото фолио по улиците