Коментари - Над 4 млн. поръчки на новите iPhone за 24 ч. | IT.dir.bg
назад

Над 4 млн. поръчки на новите iPhone за 24 ч.

Предварителните поръчки на iPhone 6 и iPhone 6 Plus са прехвърлили 4 милиона броя само през първия ден, в който Apple пусна устройствата в онлайн магазина си.

Обратно в новината

Коментари - Над 4 млн. поръчки на новите iPhone за 24 ч. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Покъртително, типично по-български сте се загрижили за горките заблудени хорица, които си купуват iphone. Стига с тая злоба!! Всеки има право да си купува това, което му харесва. Гледайте си вашите нокии с фенерче и боклучавите самсунги, нали сте много умни и затова сте си ги купили. Нас не ни мислете!!!

И аз се чудя откъде тази загриженост а и едно нещо което толкова не става и е за балъци толкова много внимание!?

И аз все още си седя и се чудя, за кой чеп им е този x64 битов процесор, след като нито едно приложение не върви на x64 бита в магазина им?

Ето един който знае повече от производителя !

rado_7_6@

Ще закупя по един йейпъл уоч за сякоя офчичка у стадото ми в Чепръчане, но тряба по-длъжки каишки да пуснат от модна къща йейпъл и ще им ги кична на вратовете като едни айЗвънчета и после ще им инсталирам апп който да трещи с волумето на макс - айБббеееееееее, хахахахаха

Тъп си .....

Ужасно много омраза и негативизъм се генерира във всяка една новина за Епъл ... жалко е.

Ми то и едва ли има по-голямо масово безумие през последните десетилетия, от епълското...

Има, да си купиш самсунг:)))

над 4 млн наивници .... не е зле като за целия свят :)

За един ден. Бая "наивници" като за начало.

А Samsung Galaxy S5 е за умните така ли????? или е много евтин а????

Яжте от тая ябълка, много е хубава! Господ ни заръча казала й Ева да не ядем от тая ябълка. Той ви е заръчал им казала змията, защото, като хапнете от нея, ще станете и вие като него. Като чула Ева това, измамила се, та хапнала и дала и на Адам. Щом хапнали, телата им станали голи и отишли, та се затворили в къщата си.

че вие и нея сте откраднали ...искам алуминиев капак аз иновативен и изящен ...хи хи

Гледам се вълнувате кой колко кинти дава за нещо си. Един познат се обзаведе с любовница и това му струваше 10 000лв. за една година. Искал, имал, дал ги. Който иска айфони, който иска самсунги, който иска каки... Пазар голям, предлагане много...

Преброяване на посредствената част от човечеството. То е ясно че винаги ще сте повече. Затова и от вас ще правим пари. Служител на Apple.

Могат ли 5 i-зомбита да работят в една стая? Не, защото стенита са само 4!

Галакситата са по-скъпи, с по-калпава ОС, по-калпави корпуси и издържат по-малко, значи по-добре да си купуваме Епъл, нали така?

Галакситата направо са по скъпи. Къде по скъпо е галакси за 1300 лева, в сравнение с една нагризана ябълка за 899 евра :)

Айфон 6 се продава за 700 евро, ако трябва да се точни

Добре, че е бай Ганьо да светне "глупавите" и богати западняци, какво трябва да харесват

Въпросните "западняци" си броят стотинките по-често от тебе, но за да го знаеш това брябва да си излизал от дупката си навън.

стотинки има само при тебе, Ганчо

Алчността и глупостта са безгранични.

Не завиждам на свят в който хората се преценяват по това какво притежават, вместо по това какво са направили за другите. Такъв свят предизвиква само съжаление за пропуснати те възможности.

Хайде ти направи нещо за мен и се топли от мисълта. Аман от псевдоморалисти.

човека е прав, но трябва малко акъл зада го разбереш :)

Издънка с производството се замазва със измислен брой на поръчките.

Какво направиха на това младо поколение, че е толкова неадекватно и бягащо от реалностите?

Ще ти кажа нещо за това поколение, което всъщност е родено от предишното. Проблемът е в предишното. Аз съм на 40. И умишлено подкрепям Apple! И знаеш ли защото? Защото е зелена компания. Защото е една от малкото, която прави всичко възможно, за да спре безумното изрязване на хектари гори служещи за идаването на тъпи политически вестици като New Yourk Times. Но за това никой не се замисля. Тук "ентелегентите" мислят само за пиксели и екстри. Толкова им е мозъка. На пазара ще се появяват все повече устройства, чиято основна цел ще е пренасочване на ресурса, запазване на планетата. Но тук отново някой ще се изприказва компетентно!?!?!? Така че момченца и момиченца, поразтъркайте си очите и си наплискайте лицето с вода. Понякога хората си дават парите, за да спасят нещо и се склонни да пренебрегнат известни загуби, в името на нещо по-добро за нашите деца. А вие продължавайте да се топлите на въглища и дърва, и да бълвате в атмосферата тонове прах - причинител на смъртоносни заболявания. Пълно с философи и плиткоумни българчета. Поне малко срам да имате, ако не мозък. Пасмина.

4 милиона iЗомбита, готови да платят доста над 1000$ за да задоволят егото си и комплексите си.

Това някакъв фетиш ли е или просто телефон?

Направили хората нещо..продава им се.... нормално е на някои да хареса на други не....дреме им на Apple нали се печели....а пак вие си плюйте... дреме им на логото.... ;)

От тия 6 мил, 5,99 мил са ботове. Нали не си мислите че нормален хуманоид ще си поръча такава сапунерка:)))

не разбира се, всички люзъри сме със слушалки за по 5 лв.

Най после от ябълката направиха читаво изглеждащ смартфон - демек като Самсунг и е нормално много хора да искат да си го купят :)

Купувай народе :) Представям се как американските чалгари си плащат хамбургерите в MD с Аpple Pay и победоносно се оглеждат :) Ще стане като в българска чалгарска дупка :) Мобифона на масата, ланец от тоалетно казанче и живота е прекрасен :) Браво на Apple ! Знаят как да доят овците... които това и заслужават !

Е, умнико!? Искаш да кажеш, че U2 са овци ли? Май овцата си ти. Защото не можеш да видиш по-далече от носа си. Новият албум на U2 излезе в деня на презентацията в iTunes БЕЗ-ПЛАТ-НО! 500 000 човека са си го качили включително и аз. Слепец! Така че си блей в стадото и не коментирай от завист и злоба.

В кой век живеете? Няма нищо безплатно. Безплатният албум на U2, които са се продали, като едни мъжки к...и, е такъв, защото Apple ще си избие инвестицията от продажбите на новите устройства: iPhone 6, 6+ и Apple Watch. Мислете с тези глави, ако можете. Все пак още не се е намерил някой, който да ми каже: "Абе приятел, гледам те, че си свестен (или да кажем поне ползвател на марката ни). Я, дай да ти дам това безплатно.". Go now при мат'ряла. А аз ще поработя за половин Европа, нали си плащам съвестно данъците в Германия.

U2 са големи овце. Знаеш ли, че от псевдо благотворителността им по-малко от 2% отиват реално за благотворителност? За каква завист говориш? Та аз не искам да ги поглеждам...

Къде те чукнах, къде се пукна :) Прочете ли какво съм написал? И какво си мислиш, че като са ти дали един албум аванта не си овца ли :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Ти утрепко в САЩ кога беше или си сънувал нещо? За един американец да си купи въпросния айфон който бърка в задниците на гладни мишки като теб е нещо съвсем нормално.Например T-mobile предлата айфон 6 64гб без договор с безлихвено изплащане за 2 години $749 което е 31 долара на месец което е 4 часа работа за най нископлатения.

Слагайте минуси жалки нещастници , истината боли май ...

В този момент, някъде, в някой офис в на Самсунг, има един много намръщен кореец.

гаранция и в Корея има идиоти които са си купили айФон

Идиотокрация в действие.

Ако обещаят тухла с логото, което мига ще имат 10мил. поръчки. Може и доставките от 2456г. да започнат даже