Коментари - iPhone заменя Lightning порта с USB-C | IT.dir.bg
назад

iPhone заменя Lightning порта с USB-C

Apple ще заложи на по-традиционния USB-C порт за зареждане и връзка с периферни устройства, вместо досегашния Lightning интерфейс.

Обратно в новината

Коментари - iPhone заменя Lightning порта с USB-C | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще получи такъв дисплей какъвто му направят от Samsung

Ми да земат и андроидите да си оптимизират софтуера най-накрая....

Много късопаметни тези преписвачи от Дир-а: ЕС реши преди две години, че всички мобилни телефони трябва от 2017 да могат да бъдат зареждани с едно и също зарядно. Швейцария се присъедини към решението. Апъл нямат избор, ако не искат да загубят 550 Милиона потенциални клиенти.

не мога да разбера този стремеж на всички, да си вържат телефона с кабел за някой лаптоп. Ако някой ползва макбук и айфон е наясно, че това въобще не е нужно

има няква закостенялост и привързаност към кабелите. И на Андроидски телефон да си, кабела освен за зареждане не виждам за кво ти е. Освен ако не държиш да правиш всичко по най-трудния възможен начин.

Имам настолен компютър, който не е свързан с мрежата и няма WI-FI или Bluetooth по обясними причини. Как точно предлагаш да прехвърлям документи и снимки от телефона на него без кабел?

Щото народа е прост. Ако не вижда връзката значи няма връзка. Затова с канапа и телта. Жица трябва, да не изтече нещо навънка по вай файя. И като местиш снимки на голия гъз на жена си да не го видят в интернет.

От Apple са твърдо решени да продължат да използват най-качествените материали и при направата на USB дупката.

Поредните слухове който журналистите препечатват без да направят малко разследване. Всъщност новината е за замяната на usb порта с usb-c, така ще може да се свърже iPhone с новия Macbook без допълнителен преходник.

I-S(i)H(k)IT(ir), драги зрители

то голямо мъдрене за формата на дупката....

мъкааааа защо слагат никому ненужните ОЛЕД и УСБ? ;)

Апъл не им пречи да са с нестандартни интерфейси, но още повече ги радва да ги сменят от време на време за да може да се купуват нови аксесоари.

Лайтнинг...к*ра ми лайтнинг.

Да не би да им идва акъла? Сега остава да сложат и Android и ще стане приличен смартфон ;)

Той пък андроида като се засили да тръгне на допотопния им хардуер... иОС ги спасява да изглеждат в крак с останалите защото е лек и оптимизиран за техния хардуер.