Коментари - Apple готви 6.4-инчов iPhone X | IT.dir.bg
назад

Apple готви 6.4-инчов iPhone X

Продажбите на iPhone X започват след месец, но феновете на по-големи екрани може би ще предпочетат да изчакат малко преди да си го купят.

Обратно в новината

Коментари - Apple готви 6.4-инчов iPhone X | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като разбра за iPhone, iPad, iPod и тяхната популярност, Айше се почувства горда с името си.

Този ще може ли да се отваря при зареждане?

Дано скоро пуснат и 32". Много ще му се кефна.

ARM боклуци за балъци.

няма по-голям балък от този, който пише едно и също, безсмислено нещо под всяка статия за телефони. Макар, че под тази статия имаш доста силна "балъшка" конкуренция (антон, zzzzz).

Досега не съм си купувал ябълкова глупотевина. От тази статия разбрах, че и за в бъдеще няма да си купя нищо с нагризана ябълка на него.

Каиш за гръб има ли в комплекта ?

Има даже и резервен, като се скъса основния, да има с какво да го смениш!

Има нещо нагласено, ако е така... Apple фандък не дават, едно болтче да ти трябва отделно, трябва да го купиш, никой няма да ти го даде като част от комплекта, ей така, за всеки случай...

Въпроса ми е към всички хейтъри. Какво правите в тема касаеща телефони, които не харесвате? Имате ли отговор? Едва ли, заминавайте да си обсъждате ксоми, кувей, и всякаккъв друг подобен сбирщайн!

а ме те не гърмят бе,и са евтинички,та и да гръмнат се тая,ама си е друго да си имаш пиратка за 2000 лева

zeddd

От скоро вече има и нова екстра. Отлепва им се екрана.

Може би ти обсъждаш само неща които ти допадат? Явно си специална снежинка. Лошите батковци те натъжиха с думите си за играчката ти? Разстрои ли се, миличкото?

Не не обсъждам. Просто не посещавам теми касаещи адндроид, китайски копия на телефони, и всякакви неща към които нямам интерес и считам за боклуци. От тази гледна точка ве чий го дирите тука - като сте наясни какво боклуци са айфоните. Е това не мига да разбера!

Антончо я кажи на дядо нима наистина смяташ, че айфон не е "сбирщайн"?

Ние не сме тук заради Apple, а за да се гаврим с такива верни на Apple религията като теб, които отказват да признаят, че price/value е по-малко от 0.1 при Apple...

Имаш предвид value/price < 0.1, предполагам?

Е, аз многократно вече писах, че ползвам и андроид, и айфон, и определено поне на мен айфона определено по ми допада. А като четох преди време допада повече и на милиардера и съсобственик на Гугъл/алфабет Ерик Шмид. Той вместо да ползва телефон с собствената му андроид ОС има айфон.

А някой може ли да ми обясни какво е "медицинска закалена стомана" Че чета , чета и си викам баф ма... тези нещо откриха топлата вода. Ся като тръгнат едни продажби едно чудо... няма да остане матр'ял да скалпели, форцепси и други медицински пособия. Пу та го недотаковам. То да не се разболее вече човек.

неръждавейка, много яка и твърда, ще става и за самоотбрана

Хром-никел, като тавите на баба ми, ама с "фенси" заглавие като за фенове на Apple...

ама как така, нали Стив Джобс каза, че големите телефони (тогава 4.7") са неудобни и никой няма да ги купува?

Освен това феновете на Apple имаха любим виц за телефоните на Samsung, който обичаха да разказват - оня за вратата, дето един мъкнел. Напоследък не ги чувам да разправят тоя виц, щото любимата им фирма взе и тя да произвежда големи телефони. Вече 6.4 инча, които преди време не бяха класифицирани като телефони, а като "фаблети" - нещо средно между телефон и таблет. Apple дори имат iPad Mini, който е таблет с диагонал 7.9 инча. Тоя телефон вече се доближава до него.

Стив Джобс не е Господ! И той може да сбърка... Дай сега понеже той така е казал, Apple да не се съобразяват с това което иска пазара.

тия айфони трябва вече да ги продават в комплект с пожарогасител и лепилце капчица

хмммм, майче дните на моята 6+ са преброени? Х+ ме очарова със своят 6.4" екран! от 5.5 на 5.8 не бих отишъл, но понеже тръгувам от над 15 сървъра... това вече е сериозно удобство! чакам да излезне Х+ и скачам с двата крака веднага! ще си го взема от юк, без ддс. това е като да караш s класа, ама дизелова?!? кво да се прай като съм си андрешко? макар и зад волана на нова ми дизеловаs класа? андрешко си е... андрешко! скромен, демек!

Къртиж мифки брат'чед...

Ще се разглабя ли сам или няма да е толкова иновативен? 8-ците като ги сложиш на зарядно са като пуканки. Много ме кефят. Искам и този да е така.

За всичко можем да оплюваме Apple, но маркетинг отдела им е страшен. Вече се знае за ниският интерес към iPhone 8 и iPhone 8+. Лошото е че и към X серията не е много висок (статии с анкети в нета има много). Обясняваха ни, че всички чакали iPhone X, за да купуват като луди. Е сега ще ни обясняват че чакат X plus.

Епа да виж всеко ден статии за аифон,все едно няма други марки телефони.

iPhone8 е едно огромно недоразумение с цел да надува цената на Х варианта.

и тоя ли ще фъска и съска