Коментари - Как да скриете изрязания дисплей на iPhone X | IT.dir.bg
назад

Как да скриете изрязания дисплей на iPhone X

Изрязаният дисплей на iPhone X изглежда интересен на пръв поглед, но може да се окаже много дразнещ при работа с телефона или гледане на клипчета.

Обратно в новината

Коментари - Как да скриете изрязания дисплей на iPhone X | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Горяща къща леглото ще оправят...

На повече простотии тия галфони .... Потребителя не прощава За съжаления геният джобс напусна сградата и епъл са на дойзживяване

Супер грозно е с това "островче". Едно време поне с дизайна се справяха в Ябълка ЕООД.

С изолирбанд също става.

батка може по подробно заштото както и да напиша izolirband в апсторето не ми изкарва ништо :(

Изобщо не мога да проумея как може да има хора които да подарява безумни пари за нещо което само има отхапана ябълка като лого вместо да дадат 20 пъти по-малко пари и да получат същото устройство с два пъти по-голяма функционалност. Да не говорим че повечето неща които ще инсталирате са безплатни. Е няма отхапана ябълка като лого но ако държите толкова много на това сложете си едно стикерче. Разбирате ли че всеки един продукт на "ейпълчето" не може да струва по никой начин тези пари. Да не говорим че хич не ги бива като разработчици. Е да за сметка на това дизайнерите са на ниво но все пак не си купувам картина а нещо което трябва да ми върши работа.

бе като цяло си прав, ма факт е че се продават. тъй че явно се нещо правят като хората, пък дали е само рекламата не се наемам да кажа.

за 20 пъти по-малко пари няма да намериш нещо с 2 пъти повече функционалност за съжаление.

Две сим карти за какво да го броим? На мен отключване с отпечатък или лице не ми трябва.

И аз така си мислех навремето през 1986-та. Имах apple II и после трябваше да го върна и взех Правец 8М. Уж всичко копие по евтино не знам си какво но забивите си бяха нон-стоп. (part of the game). Така,че да плащаш за марка и получаваш това за което си платил. И сега е така. Може да се произведе крушка да работи 100 години за 100 лева цена, но може и за под 1 година за 1 лев. Избора е твой :)

Абе въпросът има и други страни - например като казват ОС за ОС ли говорят или вкарват тектолк на ората в главите или като налагат ограничения и регистрации това устройство твое ли е или под наем. Иначе няма спор марките се "въздигат" като дават на набелязаната си аудитория това, което тя може да оцени. И Нокия го направи с ония трупчета от началото на 0-вите години, и Майкрософт го направи, когато през 80-те и началото на 90-те се насочи към програмиста с опит и към приложния програмист, но същите (затова го давам за пример) си и осраха позициите малко по-късно в подражание, завист на чужди успехи и смяна на целите за сметка на ония, които разчитат на тях. Тогава Епъл просто употреби и на Нокия приноса в превъзпитанието на тълпата в своя полза - след айподите модерния привкус беше лесно да се вмени, а и легендата, че ония дървени по-стари макове само гУеми дизайнери ги ползват помогна ама дълга история. Майкрософт пък се увлече на подражава на други вместо да си гледа бизнеса като преди. Не знам ... но ми се струва, че подобни тъпотии излизат солено на ония, които им се вързват в крайна сметка, а най-лошото е че това сме поне отчасти ние. Лудореята е пълна, мисленето в мерки "популярно ли е начи е добро" ни е овладяло до смърт и не мисля, че от тоя въртоп изходът ще е нежен и забавен. Правеца си имаше недъзите, но пък бяхме се изхитрили да ги настигнем със свои сили - не е същото като сега - китаец прави и оригинали и копие. Ситуацията беше друга, ние нямахме достъп до знанието, нито пък бяхме момчета за всичко, но напук се справяхме и се целехме в нови, вече наши, а не копирани неща, ама онова фалшиво време свърши и нералния соц. същно ни излезе през носа, щото нашите предци го бяха купили и него така - по реклама точно по същия начин като айфоните се купуват днес - претоплени плуидеи продадени за най-велики събития и иновации.

Баси тъпнята...

няма нужда да си криете изрязаното .....зарменям ифон 6SE за ифон 10....

то си е същото