Коментари - Експертите са разочаровани от iPhone X | IT.dir.bg
назад

Експертите са разочаровани от iPhone X

Според експертите iPhone X е твърде скъп и не предлага нищо толкова оригинално.

Обратно в новината

Коментари - Експертите са разочаровани от iPhone X | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната шит-шит-шитнярка бе. Тентъй бачка както аз си заеквам. Шитнярката е направена с дефекти за да е политкоректна за хората с недъзи.

Телефона е супер як, верно скъп е, ама много важно. Няма как да е як и да евтин. Иначе най-важното е, че е 64GB CD-ROM! На 386-цата ми на времето биоса беше на 64KB ROM. 64-ката демек е read only, което е внедрено за сигурност да не ти изтрият хакерите вирусите от телефона.

Какво да очакваш от компания, чиито таргет са простите сноби и богатите балъци, които са технически неграмотни и освен логото на гнилата ябълка, нищо друго не признават... Е, проблемът си остава техен, а изводът е прост - докато има балъци, че има и тарикати, които да им измъкват кинтите от джобчето;-)

Ахахаха. Умния бедняк се подиграва на наистина умните хора, които умеят да изкарват пари. Какъв парадокс.

Въпрос на вкус и възможности, кой каквото иска да си взима. Обаче, имаите предвид, че Епъл харчат много малко пари за реклама и огромни суми за платени публикации и новини в социалните мрежи, такава им е рекламната стратегия просто. Не вярвайте на всичко, което се пише за тях преди да видите кой и защо го е писал.

точно те ли харчат малко пари за рекламни кампании, като продуктите са им 90% маркетинг и 10% реален продуцт? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кога гледа последната им реклама по телевизията? Аз не казвам, че на харчат пари за маркетинг, а че тези пари се харчат за платени новини и публикации, да не мислиш, че това е евтино.

БРЦК

Ами неслучайно Епъл загуби лидерството в Сащ, а в Европа са трети. Сега като излезнат данните за тримесечието ще се види колко са зле.

експертите са разочаровани... но овцете не са ! :D

Това е политика на компанията, а експертите май са наети от конкуренцията. За разлика от зелените роботчета аз имам на вече значиетлно остарелия си телефон същата операционна система като на Х. Засега не съм усетил нужда да го сменям и работи перфектно. Когато се повреди, изборът ми е предопределен, защото отново ще имам поне за 5 години съвременен телефон.

Ако си направиш труда да се замислиш - в статията се говори за айдон Хъ, а не за твоя стар дарак. Цена спрямо Възможности в контекста на предложенията на конкурентите е ключовия момент, който ти е убягнал.

за сега айфон 10 е успех но дир намери негативна статия и я публикува :))) постоянно пишете негативно за апъл

Следват руските тенденции, да се оплюват Епъл или Макдоналдс. Интересно защо за подобните компании никога нищо не се пише. Гнусмас е велик! всичко останало дава дефекти!

Макдоналдс е велик, анатема на всички които казват обратното, те са анорксици1!!!!1

Направиха цирка, качиха акциите, другото е без значение. Аппле вече са шайка печалбари. Нищо повече. Тази компания умря заедно със Стив Джобс.

"мoдифиĸaция c 64 GВ RОМ в CAЩ cтpyвa $999, a тoп-вepcиятa c 256 GВ флaш-диcĸ" Значи едното е с ROM А другото с флаш диск ????? абсолютно некадърна статия

За тук е перфектен. Скъп е, марков е, с чудесен външен вид и може да се говори по него. Другите му харектеристики така или иначе не се ползват.

Освен за чудесният външен вид за другото си прав. Пробвал ли си да го сложиш на маса и да го ползваш? Като маса с крив крак е, трябва да му подложиш нещо, че да не подскача.

Eĸcпepтитe нa Соnѕumеr Rероrtѕ дaдoxa пo-ниcĸa oцeнĸa нa іРhоnе Х oт іРhоnе 8, іРhоnе 8 Рluѕ и дopи oт Ѕаmѕung Gаlаху Ѕ8. ... дори от Ѕаmѕung Gаlаху Ѕ8?!? Направо ще падна. Тея експерти не разбраха ли отдавна, че аЙбозите не стават за нищо, та тръгнали да ги сравняват дори с Galaxy S8?! Също не мога да разбера, защо от ДИР-а пишат единствено само за ябълките, което си е чист СПАМ вече. Тези пръчки вече не представляват никакъв интерес и са отживелица. Просто не предлагат нищо ново, нито като дизайн, нито като параметри. Спрете спама!

Пишат за абълката защото са "стимулирани". :-) Сещате се сами как са стимулирани, няма да изпадам в подробности. Все пак ПР-а е силната страна на абълката, не хардуера или софтуера. :-)

Поредните "експерти". Явно съдейки от продажбите, клиентите мислят другояче. :)))

Продажбите се забавиха напоследък. Май някой няма информация, ама така са го програмирали медиите и повтаря лозунги. Да живее БКП, ман!

Напротив. Според последните прогнози това ще е рекордно тримесечие за Епъл. Надявам се когато излезнат резултатите да си признаеш грешката.

телефона не е скъп ... просто парите много бързо се обезценяват. и се прави доста неадекватно сравнение с посредствени телефони. ами аз мисля че и самите азиатци не се разпознават лесно помежду си :)))