Коментари - Нов сериозен дефект се проявява в iPhone X | IT.dir.bg
назад

Нов сериозен дефект се проявява в iPhone X

Нов дефект в iPhone не дава възможност да се отговаря на позвъняванията.

Обратно в новината

Коментари - Нов сериозен дефект се проявява в iPhone X | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз лично го имам и си е добре работещ

Дефекта го има още от 6тицата, Проявава се като е носен в джоба и ти звънят.

Гогов, Глупендер! Дефект и софтуерна или хардуерна грешка са различни неща. Отвори Тълковния речник на българския език и виж определението на понятието "дефект". Глупендер.

Графе, а ти отвори ли същия този тълковен речник и видя ли какво пише вътре? Цитирам. "мн. дефекти, (два) дефекта, м. Нарушение в правилната структура на нещо; повреда, недостатък." Виж последните две определения "повреда, недостатък". Чувал ли си понятието "Фабриен дефект"? В случая става дума точно за такова нещо - Фабричен дефект. Дали той ще бъде изразен под формата на управление или под формата на механична повреда, това не е важно..... важното е че говорим за дефект! Студени спойки бяха едни от най-често срещаните фабрични дефекти в електрониката преди 30-сетина години. Напоследък е модерно да се говори за "уязвимост", което в същност си е чисто и просто фабричен дефект (нищо, че софтуера не се прави във фабрика - клиента се сдобива с готовия продукт и наследява тези дефекти). Друг пример.... Самсунг и кой точно телефон беше там не знам, който се палеше при зареждане... дали проблема е в чипа отговаряш за зареждането, или е в батерията, а може би и в софтуера, който отговаря.....клиента това не го интересува... за клиента е важно телефона му да се зареди и работи, както безопасно, така и коректно и ако той не го прави, тогава се говори за фабричен дефект.... Годишно милиони автомобили биват изтегляни за да бъдат отсранявани фабрични дефекти!!! Накрая ще ти го кажа като за "Дюдю", пък дано разбереш. Дали има софтуерна или хардуерна грешка е важно единсвено и само за отсрваняване на възникналия фабричен ДЕФЕКТ причинен от тях!!!! Дано си ме разбрал, ако не си, толкова по-зле за теб!!!

В Iphone 11 проблема ще бъде решен. Вервайте ми!

Деца, Стив Джобса почина през 2011, сега сме 2018. Докато чакате Apple да фалира, тя доближава пазарна капитализация от близо 1 трилион долара! Голям принос за това има последното тримесечие на миналата година, което носи пак рекордни приходи, дължащи се оновно на IPhone 10 и Х. Някои хора могат да правят пари, друго не могат дори да пишат по форумите!

От правенето на пари до правенето на нещо стойностно и полезно понякога има доста голямо разстояние, даже бих казал светлинни години. Колко много човешки гении са умрели в нищета, само защото тези, които умеят да правят пари не умеят нищо друго. Само един пример: Тесла. Що се отнася до правачите на пари, то към тях спадат и всички олигарси, а и криминални обирджии, разбойници, бандити, мафиоти, наркобосове. Всички те ПРАВЯТ пари, както и държавния резерв на САЩ.

Не се бъркай, Тесла е изкарал изключително много пари от труда и патентите си. Но, само от тези, които са били приложими за тогавашното технологично развитие. Умира беден, защото инвестира абсолютно всичките си пари в нови разработки. Но, инвестирането на пари не е гаранция за успех. В неговия случай повечето разработки не са имали практическа стойност и не е имало на кого да ги продаде.

Тук разни дрипльовци немащи парички за Айфон злорадстват, гроздето им е кисело. И хич да не се събуди Айфона си е Америката бе въшльовци! Достатъчно е да си го извадиме и веднага се вижда кой е от нашия сой, или с кого си струва да говориш и кой е прошляк и не заслужава никакво внимание.

ще говориш , ама ако айфоня ти разреши :-)

Не знам колко трябва да си беден за да смяташ едно телефонче за символ на богатство.

Айфонист ми звучи като диагноза ...а не повод за някаква гордост

Да,де ,то вашето си е наистина диагноза. Като няма ,какво друго да извадите и си вадите телефончетата... .... Смяяяхххх!!!

Невероятен тъпанар си ти г-н айфон

да минат на Windows 10, бил перфектен

Не случайно логото е отхапана ябълка. Само червейчето още не се е подало

Ха, ха, ха, каза червейчето и си разби глупавата главичка в логото на IPhone!

Грешиш. Не нахапана, ако е нахапана се виждат следите от зъбките. Тази е гнила. Гнилото е гладко изрязано и изхвърлено.

Нали помните, че химическитят елемент, използван до момента за направата на чувствителни на докосване екрани бе изчерпан на земята още миналата година. Сега явно са с нов материал, който не е проучен добре и стават хватки :)

Еее Епъл му намери цаката накрая - "Зaмянaтa нa іРhоnе Х c нoв нe peшaвa изцялo пpoблeмa и тoй oтнoвo зaпoчвa дa ce пpoявявa. " Хем агнето цяло, хем вълкът сит... Явно решението едно да се купи iPhone XI

Сега потребителите вече имат и юбилеен дефект

Това е първата позивна за ъпгрейд до iPhone XI.

Тази екстра я имах на един андроид телефон. Като го чуеш да звъни - броиш до 5 и тогава може да вдигнеш!

С малката разлика - Че на Андроида, дори след 5-6 позвънявания можеш, докато тук не. Пък и аз на Адроид телефон за 2000лв сериозни дефекти не съм виждал.

Ха, супер :) Сега очаквам от Ейпъл да излезан с резултата от тяхното разследване - " Изкъсвтения Интелект вграден в телефона, филтрира тези обаждания, които могат да се окажат вредни за вашето психично здраве (скандал с жената) и се опитва да Ви предпази максимално. Връщането на фабричните настройки кара ИЕ да "забрави" натрупалото се в него познание, и му е нужно време да се приспособи отново към Вас и Вашия стил и начин на комуникация". Така де.... Типично по корпоративен начин на мислене, трябва да изкараме дефетка ефект и да събираме пари за него!

Е нормално де. Изчакваш дуплекса да си свърши разговора и да освободи линията.

Интересното е, че този "дефект" се наблюдава и в моделите от серията на Huawei P10 Mate10. Странното е, че същите тези модели ги стопираха да се продават от основните щатски комуникационни фирми и спешно правиха законодателни промени за забраната им. Въпросът е да ли проблемът не е в едни други системи за слушкане, проследяване и позициониране?

Ооо да и Обама е Рептил и оооооо АКто почнете с тия конспирации за слушане и тн и какво ? Какво ще чуат ако ми "слушат" телефона ? Как си говоря с приятели или със съпругата ? И какво ? Стига с тия филми в главите.

Даааа... специално за тебе, гладната въшка от която нищо не зависи, и твоя телефон за $200 има назначени 3ма НСА агенти на пълен щат със заплата $6000 на човек, да ти подслушват идиотските телефонни бръщолевения по цял ден. Много насериозно се взе нещо!

Верно мноо на сериозно се вземаш въшко НеПейска :))) Да ти фъснем малко Райд да надрусаш главицата м?

Да, американските агенти не могат да подслушват американския ай-фон, а могат да подслушват на китайците. Хайде обмисли го и пробвай пак.

За 2 бона - толкова.

това е АЙфон - не е ТЕЛЕфон - кви разговори?

да, той е за да си АЙ-каш с него, нещо като "ай ай ай ай ай, кво напраих"

Е, те пък и да говорят искат???? Айде малко по-скромно, а???? Телефон им продаваш, лъскав, с ябълчица на него... те искат и да го ползват!! Алооо! То бива наглост, бива, ама.... За 1000 долара - толкова.