Коментари - Израелци могат да разблокират всеки iPhone | IT.dir.bg
назад

Израелци могат да разблокират всеки iPhone

Израелска компания твърди, че може да извлече данните от всеки смартфон iPhone, таблет iPad или плейър iPod.

Обратно в новината

Коментари - Израелци могат да разблокират всеки iPhone | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Та значи Apple и евреите са в един отбор.

Според едно психологическо изследване притежателите на най-скъпата пластмаса с име iPhone са силно комплексирани хора, обременени допълнително от завист и суета. Вероятно те не ползват и 10 % от описаните "функции" на този пластмасов боклук , защото интелект не можеш да си купиш. Той се придобива само с труд! Но затова пък други тарикати могат свободно да им ровят из телефоните от дистанция, а те се съгласяват доброволно и дори си заплащат шпионските джаджи, вградени в така "модерните" им телефони!? Защо иначе да струват двойно спрямо останалите?

Кви са тия тъпни ....не можели да го разбият....няма такова устройство....това ми прилича на код риба меч.....идиота седи до сървъра и се опитва да го хакне....абе абдал нали имаш физически достъп до сървъра, изкормваш му хард диска и си биеш камшика... Освен това в тубата има видео как на блокиран Айфьон се сменя чип и си имаш нов IMEI код....а и няма криптирани данни които не могат да се разбият

Е да ама е криптирана информацията на хард диска ти пожелавам успех.Шанса ти е нулев и ще трябва да влезнеш във фантастичен филм да прочетеш информацията.

Apple купиха няколко израелски компании (Anobit, PrimeSense, Linx) и изведнъж израелска компания може да им разблокира устройствата. Случаеност? Не мисла!

Хм, преместих си го в другия крачол ... и разблокирах една биричка

FuckTheEU

Израелците могат а сащ не могат? Тия ги разправяйте на идиотите дето си ги купуват :D

Гогов, ко туй "безполезен" вирус бре?

И аз мога. Просто заедно с телефона ми трябва и няколко от пръстите на собственика.

"...вируси, които обикновено са безполезни и не могат да нанесат вреди..." = безвредни?

Това го могат във всяка заложна къща за около 2-4 часа...

Ти да видиш?! Чудо на чудесата - Великите краварски детективи не успели кода на един телефон да разбият?! - Ама разбираемо де,... то да не е като да бягаш по цял ден след говедата по поляните... те друго не могат... кравари са си все пак...

Всичко що е създадено от човек, може да бъде компрометирано...

Хората успяха да покварят и компрометират това което Бог сътвори (включая себе си), че един телефон ли ще се упре :)

разбира се странно аз историята с ФБР си я спомням различно. ФБР поиска достъп, Апъл им отказаха, ФБР анализатор в интервю каза нямам праблем да разбия и декриптирам каквото и да е просто в случая не става не за час, а за седмица работа. ФБР заговори Апъл да им остави вратичка за в бъдеще и там продължиха разправии, но въпроса за конкретния телефон на стрелеца се забрави. Просто ФБР явно са си го били разбили сами следващите дни и вече позволения от Апъл не им трябваха.

Официално не се дава ... но виж неофициално .... става през някой Батко спец ... ей пичове това е репутация, за пред потребителя фасон се пази. ;)

Всъщност ФБР-ейците бяха извлекли от телефона необходимата им информация... а за да изглежда всичко законно постфактум поискаха съдебно решение което да задължи Епъл да им "помогне" при разкодирането му.

ФБР поиска достъп, Апъл им отказаха,- мМА ШЪ УМРЪ УТ СМЯХ ТТЪЙ МСИ И УМИРАМ ПО КРАВАРСКИТЕ ФИЛМИ ДЕТО МНОООГО СЕ БЕЗПОКОЯТ ДА НЯМАЛО ЦИВИЛНИ ЖЕРТВИ ТО ФБР СИ Е ЕДНА ФИЛАНТРОПСКА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗЕР ДЕТО САМО КАРАМФИЛИ ПОДАРЯВА