Коментари - Нов iPhone SE дебютира след седмица | IT.dir.bg
назад

Нов iPhone SE дебютира след седмица

Според сп. "Форбс" на 27 март Apple може да представи новото поколение на компактният смартфон iPhone SE.

Обратно в новината

Коментари - Нов iPhone SE дебютира след седмица | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази новина и картинки са доста съмнителни, за съжаление. Ако Епъл пуснат това СЕ, никой няма да си купува по-скъпите модели. Това е просто супер като размер и визия.

все ше си е айшит

дебютира ами като не пускат Хуавея ( щот са яката работа огризките) може и да дебютира....

Не пускат хуявея, щото китайчетата са пипнали CPU-то с някои допълнителни функцийки. Иначе, не е като да са си направили собствена процесорна архитектура, ползват си ARM. Само леко са му направили едни корекцийки за пряка връзка с Пекин :)

Явно за повечето българи-гроздето е зелено,както казала лисицата.Затова е и плюенето,а за хубавите неща се плаща.

SE е най-евтиният айфон, струващ в пъти по-малко от много китайски/корейски флагмани.

Добър, не добър - дреме ми на шушулката! И без него няма да съм без мобилен телефон, но за сметка на това ще съм с определена сума по-обезпечен! Това са пари, хвърлени на вятъра, като се има впредвид, че си имам и добър компютър (китайски!!!), и добър фотоапарат, и мобилен телефон за разговори (Нокиа!),. Никога пари за краварите!

на бас че си с краварски гащи ...

Китайски компютър, казваш? Какво ще рече това? CPU-то не е x86/64, нито е ARM, ами си е с китайска архитектура? И може би не ползва USB, DVI/HDMI/DisplayPort/Thunderbolt за изходи? А, чакай, сетих се! Видео картата ти е на ... хъм, AMD и NVIDIA са американски компании. Може би караш на вградената в процесора, която е на ... уфф, Intel или AMD? То повечето компоненти дори не се правят в Китай, всъщност. В Китай основно се сглобяват крайни продукти. Може би софтуерът ти е китайски? Операционната? Unix/Linux/BSD/Windows/macOS? Игрите, програмите, които ползваш?! Нещо? Тъй като гледам, нищо китайско няма в компютъра ти. Освен китайчетата да са си оставили ръцете при сглобяването? :D

Тъкмо си смених СЕ с любимата мсрка Нокиа. Ако ще и ДОС 4.12 да и качат пск ще съм си с Нокиа вече. Иначе СЕ е супер телефон, но 3-та е по-супер. Данке Нокиа, че се зсвърна!

Ти си пълен трол и това което пишеш са пълни глупости. Нокия сега само се опитва и учи да прави смартфони с андроид. Имам iphone 5s личен и служебна Нокия 3 . Батеее... стария айфон е светлинни години пред тази нокия, а какво остава за SE модела ! Да сравняваш сегашните нокии и айфон, е все едно да сравняваш мерцедес и дачия.

5s с iOS 11.1.2 върви толкова бавно, че по-скоро ще се кача на влак стрела в движение отколкото той ще зареди със Сафари дир.бг. SE е друг вагон доста по-бърз, но 4 инча сравен с 5 и то модел 3 години по-нов нема как да ми е светлинни години. И Нокиа не се учи, андроида не идва от нея. И не е китайска марка все пак. А 5s го джейлни и си качи iOS 9 за да догони, като бързина нокиата или просто го изхвърли, че да не ти се смеят. И като съм ползвал цял живот Нокиа преди това ако щеш и иФОН Х да ми предлагаш аз пак ще си ползвам Нокиа щом пак я има. 6100, 6510, 6310, 6300, 8310 .... знаеш ли въобще какво значат тези цифри???!!!

Аз пък си смених 5 еската с Нокия 3. Е и?

Нокия сега само се опитва и учи да прави

Аплето съвсем се завряха в канала, щом започнаха да копират новости от китайските производители.

Арт боклуци за балъци.

SE е най-добрият телефон на Ейпъл.

Ти си Ейпъл, такава марка няма. Има Апъл...

Апъл му казват американците! Айде, за да съм коректен - поправям се: "Apple"

сички сте у киреча Хапъл му викат демек огризка))))