Коментари - Премиерата на iPhone 6S - на живо и през Edge | IT.dir.bg
назад

Премиерата на iPhone 6S - на живо и през Edge

Премиерата на iPhone 6S и iPhone 6S Plus ще може да се наблюдава в реално време и от собствениците на РС под Windows 10, които използват браузъра Edge.

Обратно в новината

Коментари - Премиерата на iPhone 6S - на живо и през Edge | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе с две думи, който има пари и няма аЙфон е супер тъпааак :))))) Вярно е и обратното :)))

Бидейки дипломиран експерт по маркетинг и реклама знам, че рекламата е нещо, за което се плащат пари, за да бъдат убедени евентуалните купувачи, че си струва да купят някоя стока... Абсурдното последните десетилетия е, че разходите за измамата, наречена реклама, са най-съществената маст от стойността на рекламираната стока. Аз отказвам да участвам в тоя надпревара от позицията на глупака, затова не купувам нито айфони, нито Еджове и други подобни безбожни скъпотии. Изпълнявам дълга си на интелигентен човек да плащам за качество без предразсъдъци и комплекси... Обичам най-високото качество на най-ниската цена, влюбен съм в него... И не е въпрос на липса на средства, уверявам ви, че този подход последните 25 г. ме направи достатъчно състоятелен, за да нямат значение 2, 3 или 4 х. лв. повече или по-малко... Та дори и една нула да добавите отзад, пак няма да сбъркате много-много...

neXus

С една тънка разлика - високо качество и ниска цена представляват парадокс. Уж си интелигентен човек, пък не го знаеш. Че Шитнята е балон, скъп рекламиран боклук, е ясно, но има други марки, скъпи и качествени.

2013 ad spending ------------------------------ Samsung - $363 mil Apple - $351 mil Ето ти и още по-важна статистика. Brand value vs ad budget -------------------------------- Apple - $145.3 B vs $1.2 B Google - $65.6 B vs $3 B Samsung - $37.9 B vs $3.8 B Microsoft - $69.3 B vs $2.3 B Източник: Forbes Айде сега да видим кой пръска най-много за реклама и като процент от стойността на компанията и като обща сума. Не ти ли писна глупости да приказваш бе мишко?

Аз пък ще си купя mi 5... За Коледа ще си направя подарък...

Един съвет към лузърите ползващи хандроид: съберете най накрая пари и си купете айфон за да направите разлика

Ами то айфоня е колкото един Note бе, селски. Пък ти излез от чалготеката и виж интелигентните хора какви телефони ползват

Интересно ми е простотията с телефона ти ли пристигна или си я имаш по принцип?

Леко си сбъркал оп. с-ма на лузърите. Те отдавна са с iPhone. А останалите не искат да дават пари за тъпфон, дето за параметрите и функционалността си е три пъти по-скъп от подобните си, но за сметка на това 3 години по-изостанал. :))) И понеже си говорим за пари - каква операционна система ползват смартфоните Верту? Iзмислена OS или Андроид? Обади се като събереш пари за такъв, папагал.

Кво ви пука с какъв китайски боклук ша са фейсити?

До андроидажиите: Колкто и да се плюнчите тука истината е една - Force Touch е чисто ново хардуерно въведение от където и да го погледнеш. Ползвам го от месеци вече на часовника и за информация на тоя по-долу - няма нищо общо със задържане на пръста на екрана за по-дълго време. Като толкова много ревете я напишете тука един модел Андроид телефон от тая година които да е по-иновативен т.е. да е вкарал нещо ново който никой го няма и не е глупост стил: Samsung Air View. Ъпгрейди на процесори/памети/камери просто няма смисъл да ги пишете щото това са си дежурните неща вече. Китайски измислици в стил телефон-кафеварка също не вървят. А за тия дето вече си мислят за Samsung Edge - подчертавам че казах от тази година.

Хич да не е, ама все още приемат SD карти. На айфона пробиха ли му такава дупка или да разчитаме на third party extensions?

maksraffy@gmail.com

Не говориш за флагмана на самсунг нали? Самсунг махнаха и сменяемата батерия, и слота за карти.

Няма и да има защото няма нужда. Същата работа стана и с CD/DVD устройствата преди време - всеки рева и най-накрая всички се качиха на влака така или иначе. Следващото което ще замине ще е сим картата, но да поясня: До 128 GB вътрешна памет + до 1 TB iCloud + един куп други алтернативи... я ме светни пак какво е точно предимството на тая карта, че толкоз години нито на Андроид ми е трябвала нито на iPhone. Цялата ми колекция снимки и видео (8000+) са ми на телефона в оптимизирана версия (а в iCloud в пълна версия). Същото е и с всичката музика и филми които притежавам и пак имам сума ти гигабайти останали. P.S. знак на добро поведение е да отговориш първо на поставения въпрос преди да зададеш ти такъв

Има тука един знаещ1 на заплата в Apple. Само че си личи, понеже рядко е дежурен и събота и неделя почти не пише :) На мен пари не ми трябват...аз си имам :)

Моля модератора да не трие отново поста ми. Отговарям точно на въпроса над мен и доказвам, че не съм платен драскач. Отвори линка и после очаквам извинение "пешо". http://vbox7.com/play:ce10db7c40

Хубава кола и телефони си наредила...

neXus

Пише нощем, когато си легнат мама и тате. На заплата няма как да е, понеже е бавноразвиващ/.....

Блутутът оправиха ли му го?

при мен си работи

Залагат единствено на суетността на хората, съчетани със стремежа към това да докажеш на другите,че имаш пари. Типична американска "ценност", парите и богатството. Другото при тях няма никакво значение.

Кое е това "другото" и кои са фактите по които съдиш че не му се дава значение?

Ползвам Айфон, но цяла година ъпгрейд за едни анимирани тапети и 4к видео (съвсем малко ТВ-та поддържат 4к, пък и едно такова видео ще ти папа харда за закуска, като няма външна карта) малко смешно ми се види. Форстъча и той не е някаква манна небесна - другите го правят в зависимост от продължителността на натискането, тук в зависимост от силата на натискането. С 3 думи: пак невероятни иновации!

Е как бе, жълто-розовото е много кул, като турското злато е. Кадънките ще припадат да ми го държат телефона. Взимам най-големия, кой беше там забравих...

Хаха, супер новина. А гледам тук 2/3 от юзърите, сори - лузърите, с Андроид разсъждават. Кво ви пука та сте тука? И МС и Апъл не ви бръснат за нищо та за кво ви е да гледате през Хром? Всичко профи е платено, няма такова животно "безплатен код" за да изкарваш насъщния си с него. Сйде смешници, поне ще може да се насладите на запис в ЮТюба. МС и Апъл номер 1;)

Жалко човече на което родителите дават пари да си купи "последният модел " и нямащо си представа от софтуер и лицензи. Твоите господари от гнилата ябълка, как са си направили ОС? Я се поразрови малко и научи нещо, вместо като папагал да плещиш глупости. Дали този успех на Apple се дължи точно на "кражбата" на open source?

Да бе пич, MS и Apple са номер едно само за некадърниците дето два реда код не могат да напишат, тоест за ламерите :) За умните и можещи хора, не са номер едно, а само повод за смях :)

maksraffy@gmail.com

Ето малко статистика, какво ползват умните хора в развитите страни. "Степента на проникване на мобилните платформи Android и iOS силно зависи от икономическото състояние на отделните държави. Това се потвърждава от скорошно изследване, публикувано в The Register и цитирано от TechNews. Като цяло, Android доминира в света четири от всеки пет продадени смартфона работят под управление на гугълската ОС. Делът на платформата обаче варира в различните страни. Така например, в бедни страни като Египет, която е на 98-мо място в света по БВП на глава от населението, Android има дял от 92%. В Индия (124-та по БВП на човек) проникването на платформата е 89%. И обратно, в богатите страни доминира iOS. Например, 80% от потребителите на смартфони в Тайван (19-та в света по БВП на глава от населението) използват iOS, а в Дания, Швеция, Норвегия и Австралия делът на епълската платформа е 60%. iOS доминира категорично в десетте най-богати страни в света. Apple получава огромни приходи от водещите 30 икономики с най-висок БВП на глава от населението."

Аз съм на кон.

Интересно, как (cr)Apple и M$ не ни бръснат за нищо, след като Android владее 85% от пазара? А ти колко притежаваш? Сопол нещастен...

Много зле ти влияе злобата, вземи се успокой малко. Говорим за джаджи, дето са леки ъпгрейди на миналогодишните, не за революция от сорта на топлата вода или колелото. И си избърши клавиатурата, че сигурно лепне от бяло семе. А, тва че наистина си мислиш, че няма начини да се гледа дори ако не ползваш епълски или майкрософтски софтуер - значи наистина си хипер заблуден. Нормално - то от толкова цвилене не ти е останало време да провериш.

Хохо, добре... Я да поговорим за Eclipse...

Деца, Хейтърчета на Ябълката, моля Ви отворете си очичките и ушичките и се учете как се прави МАРКЕТИНГ!!!

Достатъчно е да наблюдаваме как се лапат мухи.

Това ДА!! Но нищо друго :)

Виж сега, за това, че хАпъл са само един маркетингов балон никой не спори. Вие спорите, че били технологична компания, което вече не е вярно...

От догодина и ние ще пуснем розово злато ;)

Като се съди по наклонностите на шефа на Епъл въобще не ме учудва че наблягат на розовото.

maksraffy@gmail.com

Да не казваш, че жените не си купуват айфони?

Lumia 950 ще е 16 ядрен а не 2 като при 6s :) Lumia 1050 ще има 50 мп камера а не 12 като при 6s Xiaomi Mi5 ще има 4гб рам а не 2 Asus zenphone 2 ще има 256 gb rom а не 128 2015 сме! Не ми хвалете боклук чиято предна камера е 1 мп и двуядрен процесор

Явно те мързи да четеш. По-надолу съм написал всичко което трябваше да прочетеш, за да не изглеждаш смешен.

Когато фактите говорят и боговете мълчат. Само феновете на Епъл се обясняват като ученички.

да ти кажа, че дори и 100 ядрен с 100 мегапикселова камера да направят телефона си остава телефон, камерата на телефона няма нищо общо с професионален (и дори обикновен) фотоапарат, а все пак си купуваш телефон а не СУПЕР компютър, нали?

Спомняш ли си чии са думите: 640К са достатъчни за всичко?

Това е все едно да сравняваш майстор с две ръце и някой с 3 или 4, ама всичките леви. С две думи и 100 ръце да имаш, ако са ти завряни в онова място нищо не става от теб. ;):);)

Колко ръце ти трябват за да снимаш в синьо?

Само че 50мп когато вкарат в умрелата Lumia, канон и никон ще си теглят сами ножа хаха

Предполагам ти е известно, че отдавна вкараха 41 мегапикселов сензор в Нокия и доста успешно се конкурира дори с DSLR-ите (поне от оная ера)? Вярно, с умрялата ОС Симбиян, ама той беше предназначен основно да снима.

Приятел, откакто смених Лумиа 800 с iPhone се преродих. Влез в час и събери парички за телефон а не за фотоапарат-порта-тухла или 3 в едно.

Q1 2015 Пазарен дял Android - 78.0% IOS -18.3% Windows - 2.7% Blackberry - 0.3% Други - 0.7% Източник: IDC 2015 Q2 Lumia sales - 10.5 mil 2015 Q2 iPhone sales - 61 mil (останалите не ми се търси) 97% от света са в грешка или не се светнати достатъчно ХА ХА ХА

и 200 мегаписела камера да сложат все тая, няма да може да прави по-добри снимки,защото светлината е ограничена. Отделно размера на снимката става огромен и е неудобен за работа.

трябва да променят матеряла на корпуса на някаква по тварда сплав. много е мек в момента и лесно се поврежда.

Кашкавал например?

Някои хора ще кажат какви са тези смешни ъпгрейди-някакви си 12мп камера(увеличение с 4 мп) и т.н.,и ще им отговоря,че Апъл няма за къде да бързат-имат 2 телефона и ще си ги ъпгрейдват лека полека.Ако сложат 21мп камера,следващата година какво ще сложат?Да не са луди да си изгърмят патроните отрано.Имат си фен базата,която дава мило и драго за техните продукти,които сигурно ще си купят и новия продукт без да им е необходим,но това си е тяхна работа.

Докато умните се наумуват, лудите се налудуват. Нека Епъл да не бърза, много им се моля. През това време останалите ще напреднат яко. А ти си пиши тъпотии.

Много добре казано и 100% вярно.

Според мен Apple трябва да пусне телефон с натрошен екран. Като гледам из градския транспорт - това е най-новата мода сред българската младеж!

ще издържа ли 1 ден без презареждане?

Не.

Изключен държи цяла седмица!

Шъ има ли прумоция да си взема 2.

само на розовото злато

Странно, но явно з ще съм този, който ще каже нещо положително за Apple. Те са страхотна компания, могат да продават телефони с 1ГБ рам през 2015 година и да се събират тълпи хора, чакащи да платят средна европейска заплата за това. Освен това са в състояние да накарат някой дрипльо, да го изплаща 24 месеца с вноска 50% от заплатата му! Според мен за да достигнеш до такова състояние трябва да си гений. И те действително са такива!

Забрави да вметнеш, че техните телефони с 1Гб рам 1.4 м процесор, работят по-бързо от андроид с 3-4гб рам и 3 пъти по-бърз процесор. Те са гении, а ти си мишка.

Работят по-бързо само в бавно работещите мозъци на айзомбитата и в платените статии и тестове. :-) Още ли има наивници, които си мислят, че статиите излизащои постоянно за огризката не са платени и поръчани. Явно да. хахаха :-)

Няма по-бърз телефон от айфон 6 в реален тест, например отваряне и затваряне на приложения. Единствения телефон който му е равен е самсунг с6, но и той изостава с 30% при игрите. Не показвайте незнание с минуси. Имам ги и двата, и съм ги сравнявал.

neXus

Имаш ти....един хуй само. Значи един телефон се купува само за да отваряш и затваряш като някоя амеба по цял ден страници? А нещо за smart-ност да кажеш? Или е най-важно да излупаме на тезгяха в чалготеката?

Новият Sony Z5 пък ще предлага 23 мегапиксела камера и 4К видео

а Canon пък какви камери прави..

+4MP и нов цвят, цена 2К. Едно време гледахме новия цвят на банския на някоя кака, сега нов цвят на телефона :)

Були мъ фара дали ще ми покажат видео, като не мога да го гледам да ме фанат за шнура. таз керлива компания аз

Мали мали, како чуду..

Т.е. освен увеличените пиксели и видеозаписа на 4k (cr)Apple не са променили нищо във функционалността. А гореспоменатите екстри ги има при други телефони от бая време. Изоставате, мили (cr)Apple, отново.

Точно обратното. Чети по-внимателно. Има ForceTouch, но може да е под друго име

Камерата ще е най-добрата вграждана в телефон, а за мегапикселите ето малко инфо. "Колко мегапиксела? Големият брой на пикселите в изображението е важен единствено при отпечатване на снимката в много големи размери. При задача за разглеждане на снимката на монитор или отпечатване в размер 40/60 см. 5-6 мегапиксела са много повече от необходимото за добро възприемане. Многото мегпиксели в малка (като физически размери) матрица (сензор) не дава добри резултати. Напротив, качеството пада, за сметка на увеличаването на цветните шумове. "

И ще снима в розово в чест на Кук.

Плакат 40x60 с няколко мегапиксела ще изкараш следващия път.

Значи от Самсунг са се справили с обема чипове поръчан за новият S6...