Коментари - iPhone 7 се взриви в ръцете на китаец | IT.dir.bg
назад

iPhone 7 се взриви в ръцете на китаец

Новият iPhone 7 се взриви в ръцете на своя собственик от Китай.

Обратно в новината

Коментари - iPhone 7 се взриви в ръцете на китаец | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в китай се прави,собствено производство демек, кво се чуди толоз

Е как пък точно в ръцете на китаец !?

ееееей, мало.умници, защо си купувате тия набедени "брандове" БЕ! То па бива малко мозък и малка пи.шка, но е зле когато са на едно място/ у един човек/

Сменя си името от АЙфон на ВАЙфон.

Няма значение, че избухва - важно е, че батерията е по-добра от тази на корейците ;)

Значи си взимам по един телефон и тръгвам на военна мисия.

Колко удобно... Едва ли трябва да се хваща вяра на китаец с реплика на Епъл.

Ама двете фирми и по това се конкурират :))) Кой е по-самозапалващ се

От епъл най-после са оборудвали процесора на телефона с HCF инструкция. Като за шпиони, само интересно какво ли е снимало китайчето за да му гръмнат телефона. Я някоя военна база я нещо друго. Преди време Епъл патентоваха и внедриха технология която излъчва определени светлинни сигнали които да спират и абраняват снимането на определени места. Интересно защо на това място е била използвана.

Дънят се големите, искам да видя новия поксел на гоогалта, дали няма да го включат и него като оръжие в ГТА-то . Иначе съм с андроид 7.0, фенера още работи, пък и ме кефи..

Опа, огризките, това е патентовано вече от Гнусмас, я да видим кой краде идеи за многофункционално приложение? Да измисля нещо по оригинално...примерно това със съскането е добре но е слабо, ако съчетаят съскане и последващо хапане ако ползвателя не похарчи поне 100$ седмично в джибра магазина ще е гениално

Това за незначителните наранявания е лоша новина! Китайците трябва да се трепят!

След като гръмнал телефона,Apple патентовали взривяващ се телефон и сега Самсунг им дължат много пари ;)

Следващата новина ще е.... Китаец се взриви в ръцете на iphone.

Да дадеш $850 и да ти избухне в ръцете,лоша раклама за Ябълката!!!

и добра новина за всички разузнавателни служби!

Ей тези от Apple не спряха да копират от нас . Веднага ще им спретнем едно дело все пак взривовете и самозапалванията сме ги патентовали отдавна.

Като си върнат производството в Америка, всичко ще е наред!

FuckTheEU

Kогато променят формулата "минимум отговорност, максимум икономия, максимум печалба", едичко ще бъде наред. Капитализмът започва да се самоизяжда и саморазрушава от лакомия.

Iosiff Beluga

искаш да кажеш, като по соц времето ли?

Изтъняваха ги тъпите грамофони изтъняваха ги - докато почнаха да гърмят. Кому беше нужно да стават толкова тънки. Сега тоя направил локално прегряване тук оня там - в случая китаецът сигурно е снимал по-дълго време видео, очевидно тогава консумацията е максимална или близка до максимума - и нещо се препекло. Изобщо нямаше да е толкова фрапиращо ако не беше резултат от насилването на нещата отвъд разумните граници, оставете проклетите телефони да са 10-ина мм дебели и да работят.

Майора не е имал този късмет, при него е гръмнала и батерията и му е срутила панелката в Каспичан. Сега е на улицата този таласъм панелен :)

Браво на Апъл. Не се е взривила батерията, а нещо по дъното. Калпава батерия може да направи всеки, калпаво шаси, което да натиска батерията (ноте 7) също може да направи всеки, но да гръмнеш чип и да разрушиш цял телефон... това го може само Апъл.

Китаец се взриви в ръцете на китаец. Какво чак толкова?

ХА ХА ХА ХА Даже и Айфона не може да понася гадните колхозни комунисти!

излезна ли от нелегалност изпод панелката бе панелния айфонджия,кажи сега защо гръмна пустинята

Самоделка.

Значи в скоро време терористите от "кола с взрив", ще минат на "кола със 7-ца". Без значение каква е седмицата... Може да им излезе по-евтинко...

когато гръмне някой айфон в западния свят тогава ще започна да се замислям

яно не следиш новините

все пак е един китаец.

па я се чудих що съскаше айфоня,а то му било фитила

Гръмнал е неизвестен елемент от телефона, настроен да гърми при заснелане на чувствително видео с цел предпазване на чувствителна информация!

апъл,апъл,гръм се чуй,Майора мина в нелегалност

ау какво сериозна новина, скоро да избухне и в ръцете на Путин.

Направо да започват да ги правят от C-4 така с батерията - я гръмне я не.

Айде бе, направете ги още по тънки. Айде набутайте всичко в дебелината на лист хартия, дайте го на китайски колхозници после да го сглобят в тайвански заводи и се чудете що така се палят. Важи и за Самсунг и за Апъл. Аз съм фен на АйОс обаче при вида на Ай6 се отказах. Добре че година по-късно на някой там му хрумна да пусне старомодния дизайн от Ай5 с нови име, че да има и нещо нормално, а не само тънка 6 инчова обла сапунерка.

Ако този китаец си е купил Айфона от Алиекспрес нищо чудно, че се е самозапалил. По-скоро е бил Байфон, отколкото Айфон. На реномираните марки Байфон, Самсмуг, Панафоник, Съни, и т.н. подхожда само реномиран анцуг Абибас

Печен китаец с ябълки. По нова и уникална рецепта от Купертино :)

ми като се самозапалва не го купувайте бе смотаняци! от месеци го чакам да се появи в наличност тоя 7 плюс

Е к'во? Яд те е, че не пристигна навреме за затварянето на бурканите и трябваше да печеш чушките по традиционния начин - с чушкопек.

Досега имаме нагряване, задимяване, самозапалване и взривяване от iPhone и Samsung 7 и очакваме с нетърпение да видим имплозия, атомизиране, рентгеново облъчване, термоядрена реакция и вулканично изригване от следващите смарт-пръчки поколение 8.

Какво е туй "флагман", че мед им капе от устата като го цитират на недораслите репортерчета от дира.

всичките баклуци се правят на едно място.... аппле самцунг няма значение..... apple pen ughhh :)

Така е, всички се правят на едно място с малката разлика, че квалитетните фирми стоят зад логото си със всичко което поражда това - както актив така и пасив. А чум ку дже гаражната фирма след 6 мес вместо телефон ще произвежда смарт ютия.

"квалитетните фирми стоят зад логото си" и когато имат проблем си го признават и изтеглят продукта. А не да има хън-мън, "държите го грешно" и "сложете си по-дебел протектор и няма проблем".

Човек да го е страх да си купи телефон. За Ябълките и Самсунг се чува, понеже са известни. Какво ли обаче се случва в китайския "марков" сегмент един Господ знае само....

Опппаааа, къде си MadRobot-е, помниш ли какво ти написах сутринта в другата тема...

Кой от кого краде?

Явно Apple и Samsung са преминали на страната на ИД и подготвят смарт-джихад.

Може ли апъл да са по назад от самсуните?

Може. Докато другите изтеглят опасни продукти, Епъл продължава да промотира своите въпреки многобройните оплаквания за дефекти.

И колко случая на взрив има при Епъл и колко са те при жълтурите? Май няма база за сравнение, а и досега нито един случай на самовзривяване не е доказан, че е в резултат на проблем с iPhone, а е в резултат от зареждане с китайски съмнителни зарядни. При телефона, взривил се при транспортирането се оказа, че цялата кутия на телефона е била прегъната, при нарушаване цялостта на батерията има опасността да се взриви винаги. При Самшит нещата са безпрецедентен скандал и тотален срив на реномето на компанията, което и без това никога не е било високо.

Нямам търпение да завалят коментарите. Голям смях става !!!

Да, да. И аз. :)))