Коментари - Още за възможностите на iPhone 7 Plus (видео) | IT.dir.bg
назад

Още за възможностите на iPhone 7 Plus (видео)

Apple представи нов клип, разкриващ способностите на камерата на iPhone 7 Plus.

Обратно в новината

Коментари - Още за възможностите на iPhone 7 Plus (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нокия Н93 излезе преди 10 години, имаше 3 пъти оптичен зуум и оптика на Карл Цайс, което уравновесява нещата с по-малкото мегапиксели (само балъците се хващат на маркетинговия трик с мегапикселите).

2X оптично увеличение е малко. Технологично почти сигурно могат да правят поне 10X в смарфоните, но принципът е на час по лъжичка, иначе догодина АйШипът няма да си купи революционната осмица с 3X, а по-догодина деветката с изумителните 4X.

Жалко, че актуалните андроид флагмани даже и х2 нямат.

Ал

Безспорно ... осветлението е на висота! А дали е възможно толкова малък сензор, поместен в телефон, да е с толкова ниско ниво на шум? Силно се съмнявам всички кадри от клипа да са заснети с телефон. Особено тези с широката бленда.

На темата за осветлението - моментът, в който девойката стои до камеения перваз - там има: 1. Осветление отзад в гръб. 2. Осветление отпред отляво в лице. А уж момченцето държи един фенер в дясната си ръка и битрябвало лицето да е осветено отдясно отдолу. Абе смех, смех..... Трябваше да напишат "с достатъчно пари вашите филми ще изглеждат като филми".

Haters gona' hate...

Fanboys gona' buy.... Приятно спане пред магазина.

До преди седмица аз също бях неук като всички вас тук пишещите. Смятах че техниката на Епъл е просто поредната марка. Е не е. Не е била не е и няма да бъде. Епъл не произвеждат просто телефони, компютри, ай поди и т.н. Те произвеждат технология съчетана с изкуство! При това в затворена система а не както всички останали в отворена. За да разберете за какво става дума трябва да прочетете биографията на Джобс. Изключително добра книга която ще ви отвори очите за много неща. Бил е противен човек и крадец на идеи спор няма. Бил е хиляди тъпи неща... дето се казва ако го видиш на улицата непременно ще му зашиеш два шамара толкова против е бил като човек. Но на фона на всичко това е имал една две положителни черти сред които е и усетът какво липсва на пазара и как да направи промяна. Там където всички виждат пари той е виждал изкуство. За това и продуктите на Епъл са скъпи. Там не важи колко памет имаш колко ти е бърза системата и колко хубави снимки правиш. За Джобс е било важно да предостави продукт който още като го погледнеш да ти стопли душата. Да е толкова опростен за работа че и малко дете веднага да схване как работи... и ред други неща. Споровете и сравненията на продуктите на Епъл с всички останали е просто безпредметно. Те не се интересуват какво правят другите те се интересуват да задоволят изцяло клиентите си. Много може да се говори по темата но който поне малко иска да разбере за какво иде реч нека прочете биографията му. Чак тогава ще осъзнае че е тъпо да се правят сравнения. Все едно да сравняваш мазерати с трабантче... и двете са коли и двете ще те откарат ама едното е чисто функционално а в другото е вложено изкуство. Между другото и още нещо ще ви стане ясно като му прочетете биографията... ще ви стане ясно че след смъртта на Джобс с Епъл е свършено. Той е бил душата на компанията и със своята лудост и кретенизъм е успявал да постигне всички революционни неща които е направил. Без него Епъл ще продължи още известно време по инерция както след изгонването му през 80-те и накрая просто ще потъне. Въпрос на време е.

niama kak da stane skoro . parkiram koli v chikago , vsichki kabeli za zarjadni sa za I phoni , moja sashto e iPhone , ubedih se che e po dobrata os . izvinete za latinicata

Доста вернички неща си написал, но просто заради една марка телефон, да прочета цяла книга?!!! Епъл вече е един от многото, както и си написал! Въпрос на време е акционерите да пият една студена вода...

Споко, още си неук. Приятно четене на биографии, полезно е за създаване на комплекси.

И това идва от човек който без почти никаква информация лепи етикети на хората?

Идеален е да си го подпъхвам под вратата,за да не се отваря от вятър,ама скъпо би ми излязло.Къщата ми струва колкото половин прехвален айфон.ИСТИНАТА Е ЧЕ СЪМ БЕДЕН,И ЗАВИЖДАМ НА ТЕЗИ,ДЕТО МОГАТ ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯТ.ТОЙ Е ВСИЧКО.И СЕКСА С НЕГО Е ПО ХУБАВ.

Ако щеш вярвай, ама наистина секса е по-хубав - един познат преди години си взе фалшив айфон от Китай (там - сифон или мифон), който отвън не можеше да се различи от айфон 4. Като го метнеше на масата в кафето (без да го включва, че иначе се виждаше разликата - дисплеят беше пълно дърво) и кифлите веднага почваха да се лепят.

Преди време зомбитата се подиграваха на потребителите на други марки, че телефоните им били с камери, които стърчат извън корпуса на телефона. Сега гледам, че айФон 7 също има камера, която изпъква извън корпуса на телефона. Но зомбитата все така си ги харесват и това не ги дразни. Странно.

Щото са разбрали предимството да можеш да се чешеш с Айфоня! ;)

Ама, всички потребители ли? Всичките десетки милиони са минали да ти кажат, че ти е смешен телефона със стърчаща камера ли?

Аз съм фотограф и естествено Макбука е незаменим при работа със снимки и видео. iPhone е телефон и Епъл никога не са твърдяли, че ще замени професионален DSLR. Не разбирам защо винаги в БГ форум се появяват супер невротизирани хора, които много държат да обяснят колко тъпи са потребителите на Епъл защото ползват нещо, с доказано качество и стабилност при работа и колко е хубаво да си взема три пъти по-евтино, ама сто пъти по-качествено от друг производител, разбираш ли.

Уважаеми г-н фотограф, какво може един Макбук, което не го може един Ундоуски бук, за много по-малко пари специално за фотография? Та за същите пари, че дори по-малко, които струва един Макбук или Аймак ще вземеш много, много по-мощен компютър с Уиндоу, който въпреки всички недодяланости, ще върви много по-бързо от Мака. Незаменимостта на Мака остана през 90-те години на миналия век. Може да има някакъв супер специален софтуер само за Мак, но на мен не ми е известен. И не ме разбирайте погрешно. Аз не съм анти-Апъл. Пък който има Епъл - евала му! Но някаква специална техническа причини за средностатистическия потребител да ползва Мак - няма, освен да показва социален статус - "Аз имам Мак". Но ако си от другата страна на бариерата и разработваш приложения за Мак и АйФон - тук вече си е незаменим. Ако си говорим за АйФон и Андроид - аз съм за АйФон. АйФон технически е къде, къде пред Андроид, което евентуално има отражение и върху потребителя.

С обяснение няма да го разбереш докато не го пробваш.

Имам си един такъв фотограф и в къщи. Моя е от женски пол. И той като теб продължава да живее в заблуда, че с Mac Book Pro-то му, работи на най-добрата възможна техника, с най-добрия възможен софтуер за тази работа. Всъщност Mac Book Pro-тата на Apple, са доста евтини, ако решиш да придобиеш един PC Notebook за графична работа или са прекалено скъпи, ако искаш да ползваш PC еквивалент по технически данни. Съгласен съм с теб, че графичната обработка се е появила при Mac, както и универсистетите преподаващи графичен дизайн и т.н. съответно са били оборудвани и обучени за Mac. В никакъв случай, не съм съгласен с теб, че Mac е по-добър в каквото и да било. На мен ми се налага да администрирам, 20-тина Mac-а, 300 PC-та, 70 Iphone-а, 200 Android-а, 50 Windows Phone-а. Повярвай ми, Mac-а се ползва само от хора, които Apple е успял да грабен като потребител заради визуалния си изглед. А да забравих и за Русите кифли, който си го купуват, защото е лъскав, а не защото могат да го ползват. Нито са без проблемни, нито са лесни за ползване, нито са правени за корпоративна работа, нито има версии на всички големи бизнес софтуери за тях. И забравих, нямат нищо което да ги прави удобни, за бърз и удобен начин да си свършиш графичната работа на тях. Говоря за неща като Stylus с Digitizer, да са ти вградени в дисплея. Notebook-а да може да се сгъне за да ти е удобно да си сложиш ръката върху екрана му и да си вършиш бързо и лесно работата с химикалката или екрана му да се отделя от клавиатурата. Така, че ако след тези очевадни за мен неща, ако още не можеш да разбереш, че си купуваш една марка, която успява да си продаде името, а не удобството за теб, изразено в да ти намали в пъти времето, необходимо да си свършиш задачата, то нямам какво повече да ти кажа. Надявам се и да осъзнаеш, че на този свят единственото ценно нещо е времето и нищо друго. Целта е да имаш колкото се може повече свободно време, за да се радваш на живота и семейството, а не на лъскавия Apple продукт.

ако потдържаш толкова машини и не си разбрал защо мака е по-добър за работа.... много лошо. най-вече заради надеждността и бързината дори и с по-слаб хардуер. случайно разполагам с топ оф дъ топ (windows and apple) и виждам голямата разлика все още. относно телефоните, все ми е едно какъв е стига да има интернет постоянно и да държи повече време. все още ифона има преднина, но тя все повече изчезва.

"Надявам се и да осъзнаеш, че на този свят единственото ценно нещо е времето и нищо друго. Целта е да имаш колкото се може повече свободно време, за да се радваш на живота и семейството". Ако наистина го мислиш, ще ползваш Епъл продукти. Но ти явно само тролиш. Имам лаптоп на 1 година с процесор i7 и видеокарта 970-ка. С две думи доста прилична машинка, но още след шестия месец започна да зарежда и работи доста по-бавно, а макбук ми е на 5 години и си работи все едно е нов. Да не говорим, че сега зарежда няколко пъти по-бързо от лаптопа ми. Да знам, че ако се грижа за уиндоуса може би ще мога да да поддържам лаптопа си бърз. Но аз искам едно устройство да ми върши на мен работа и то дълго време, а не аз да му слугувам на него. Затова хората, които ценят времето си ползват продукти на Епъл и ако имат възможност избягват уиндос.

Поствам същия отговор като на по-горния потребител, защото си написал почти същите тотално неадекватни неща: Като чуя човек който ми сравнява хардуерни характеристики без да взима предвид операционната система и това, че при Мак с по-малко ресурс вадиш чувствително по-голяма производителност, ми става ясно колко е в час. На Мак си работя безпроблемно, не получавам подсещания за ъпдейти на ОС-а почти ежедневно както е при уиндоуските бози, имам качествен дисплей, ръчно аклибриран на поточната линия, което като човек, занимаващ се с визуални изкуства е водещо изискване към компютъра ми и като бонус - дизайн, станал еталон за почти всеки останал производител на компютри и телефони. Основното, поради което човек се спира на Мак е ОС-а, така че да ми даваш PC като еквивалент на Мак-а ми, при положение, че е с Уиндоус, е някак смешно и неадекватно.

"естествено Макбука е незаменим" Верно? Да те светна, че фотошоп работи и на други компютри и то поне от 20 години. И бързо си купивай от старите макбуци, докато още се продават, че новите нямат слот за SD карта и ще трябва да шариш едни 30-50 долара за "незаменим" адаптер.

Тези прекаляват с глупостите си: 1. Има телефони с по-добри камери. Без съмнение. 2. Когато професионалист снима с iPhone, с лекота ще направи материал по-качествен от снимания от лаик с качествена техника. 3. Както по-долу са писали, осветлението в случая е супер професионално, НЕ така е в реалния живот. Апъл в отчаянието си започнаха да лъжат като дърти римляни.

В рекламата няма нито едно твърдение, направо съм шокиран какви дълбокоизмислени изводи изкара. Има едни закони срещу подвеждащата реклама. Иди и ги осъди.

Има "филмите ще изглеждат като филми". Интересно, досега като какво са изглеждали? Между другото има арт филми, които изглеждат нарочно като любителски. Тази реклама за оплювяане на арт филмите ли е?

И както винаги - перфектно от Апъл!

И както винаги перфектно подвеждаща реклама от crApple, след която i-Zombieтата просълзено ще опяват във възторг колко хубава е новата i-China-made чудесия, неповторима и съвършена до безкрайност. :) Направо да се чудиш как след възвишеното им технологично чудо как още всички фотографи не са си хвърлили струващите 4-5 цифрена сума професионапни фотоапарати и не почнали да ползват i-Апарата. Оръфляци са ще знаете - не могат да отделят пари за i-Скъпоценното, дето прави толкова пИрфектни снимки. И между другото - техниката за осветлние за 50хилядарки отзад не работи, няма никакъв прионос за качеството на снимките, тя е там само като присъствие, за да подчертае колко по-ефективна и иновативна иновация е новата светкавица на i-Sh..., дето заменя всичката тази техника барбар с фотоапаратите, които също не са използвани за целта на рекламата и i-Сектата въобще не е излъгала за това... :D

Еми джиткай си на Ксиаомито тогава и продължавай да го смуш. Що дириш в тема за Епъл?!

Тук сега да се обади някой фотограф или оператор и да им каже на будалите, че в "осветлението" е магията. :) Ай продвайте се да направите същия клип да видите, че нищо няма да излезе! :)

Искам да кажа, че в кадър се вижда iPhone за 600 долара, ама зад кадър има осветителна техника за 50 000+ долара :D Да им имам евтината Айфонска пропаганда!

Но, са снимани с iPhone, нали? Не е като на Nokia PureView рекламата, за която се разбра, че е изцяло снимана с професионална техника, нали?