Коментари - Първи случай на самовзривил се iPhone 7 | IT.dir.bg
назад

Първи случай на самовзривил се iPhone 7

Новият iPhone 7 Plus последва "примера" на Samsung Glaxy Note 7 и започна да се самовзривява.

Обратно в новината

Коментари - Първи случай на самовзривил се iPhone 7 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой от отворковците замисля ли се дали информацията е достоверна?!

Дето се вика "Никога не е било и ето пак!"

Хаха - безопасни стига да не ги огъваш! Лимонките и те са безопасни стига да не дърпаш халката. Противопехотните мини пък са безопасни освен ако не стъпиш отгоре им. Всичко е безопасно!

Има ли вече патент за експлозията? Ще съдят ли Самсунг?

Това ме изкефи, но и като се замислим, не е далеч от истината. Ако могат и въздъха, който преминава в производствените цехове да го патентоват - ще го направят, а после ще съдят всичко наред. :)

Алахуакбарепъл

А в някой близък ден ще има: "Първи случай на втори случай!!".

Досега си мислех, че 7 е щастливо число ;) А сега излиза, че е добре, дето в името на моя смартфон няма седмица :)))

Yotaphone 2?

Е вие пък! Малко само е гръмнал.

И Apple се присъединиха към джихада :)

Кретени какво си въобразявате.До кога?

Предлагам всички коментатори да се съберете на обществено посещавано място и според адекватни или не коментари да си раздадете по едно или две крушата та белкем се успокоиха.Иначе ви поздравявам всички!!!!

ВСЕКИ ВИД БАТЕРИИ ИМАТ ТЕОРЕТИЧНА И РЕАЛНА ПЛЪТНОСТ С КОЛКО ЗАРЯД КОЛКО МОЖЕШ ДА ГИ ЗАРЕДИШ .. ЯВНО ЛИТИЕВО-ЙОННИТЕ БАТЕРИИ ДОСТИГНАХА ПРАКТИЧЕСКИЯ ЛИМИТ ... ОБАЧЕ КОМПАНИИТЕ ГИГАНТИ НЕ ИСКАТ ДА ПРЕМИНАВАТ НА НОВИ ВИДОВЕ БАТЕРИИ ПРЕДИ ДА СИ ИЗБИЯТ ВЛОЖЕНИЯТА В СТАРИЯ ВИД ..... НА ПРАКТИКА ТАКА Е С МНОГО НЕЩА - ЕЛЕКТРОНИКА , ЛЕКАРСТВА , АВТОМОБИЛИ , И Т.Н ...И В ЕДИН МОМЕНТ СЕ ПОЛУЧАВА ЧЕ ГЛОБАЛНИТЕ КОМПАНИИ И ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА СПИРАТ ЧОВЕШКИЯ ПРОГРЕС :)))

Да, за съжаление е точно така!

Що крещиш само не разбрах

Той Детройта по принцип така си говори, а клавиатурата му е с постоянно включен крещящ режим :)

Очакваме новите електромобили Тесла да демонстрират и те най-нови батерии. Какво ли ще е?

Само дето без глобализацията щеше да геймиш на сметало, понеже дори Правец осмицата я правихме по чужди дизайни.

Каква блестяща мисъл само...само ЕДИН ДЕТРОИТ може да каже такива глупости но ти отдавна си известен с това

Най-вероятно, някой е опитвал безжично зареждане на IPhone 7 в микровълнова печка. На снимката се вижда резултата.

Туйто, преди самсунг ноут 7, сега пък ифон 7... Недейте им купува скъпите боклуци на тия, по-добре дайте половината пари от безбожните им цени за благотворителност, останалата половина пак ще ви е достатъчна за добри и качествени смартфони.

Няма значение каква е марката след като всички батерии се правят в Китай......хората толкова си могат а все повече искат от тях но никой друг не иска да се занимава с тази мръсна изработка

Дори в това не са иноватори.

,Ами така е искаш да вкараш слон в дядовата ръкавичка.Затова си има Пс та.

ПРОБЛЕМА С ЛИТИЕВО-ЙОННИТЕ БАТЕРИИ Е ЧЕ КОМПАНИИТЕ ВЛОЖИХА МИЛИАРДИ (ПОНЕ 100) В ДОБИВА НА ЛИТИЙ , И НАПРАВАТА НА БАТЕРИИ И АКО ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕМИНЕ КЪМ БАТЕРИИ НА БАЗАТА ГРАФЕН ИНВЕСТОРИТЕ В ЛИТИЕВИ БАТЕРИИ ЩЕ ИНКАСИРАТ ЗАГУБИ :)) А И В ЛИТИЕВИТЕ И В ГРАФЕНОВИТЕ БАТЕРИИ ИНВЕСТИТОРИТЕ СА ЕДНИ И СЪЩИ ХОРА :))

Информирай се малко повече. Графеновите батерии са пак литиеви батерии с променени електроди с добавен графен...

След като производителите въведоха малоумната "опция" батерията да се вгражда в телефона такива ще са резултатите.

НЕ са малоумни а алчни...така те карат да си купиш нов телефон...тъпите американци не им дреме че ресурсите на тая планета са ограничени важна е печалбата и консумацията.

Но не само това е причината. Дори и при изключен телефон,ако батерията е вътре дава точното местонахождение на притежателят му.Но ако се извади - край. Евала на LG,че дори и в последният модел V20 батерията се сменя,при това капака е от метал.

Телефоните на Apple гърмят много по-добре от тези на Samsung!

Samsung отдавна я имат тази екстра

Пак изостават.

Както се казваше в един филм: Руски ракети, Американски ракети..... всичките ги правят в Китай!

По-точно беше: "И руските, и американските части ги правят в Китай."

Гледайте в ютуба как един французин троши айфони в един магазин в Дижон. Защото не е доволен от скапаното им обслужване.

Да не е Майора? Той е малко капризен...

Статията за обслужване в Дижон ли е?

хаха .. нормално , сега си представете как гледате виртуална реалност с него и как гърми ....чудно прекрасно чудесно :) нали .. всичките са един дол дренки ,,, от 2009 нямам тел и ми е супер ... живота кипи и се усеща !!!!

Чакаш до стационарния да ти се обадят ли? :)) Бах, тоя кипеж. :))

А баня имаш ли?

на двора

Няма да се учудя ако този телефон е на някой служител на Самсунг.

Взривен при транспортиране - слагате новия си iPhone в задния джоб, за да го транспортирате до заведението, където да се изфуката. Забравяте и за него и сядате. Резултат - телефона се огъва след корто Ви взривява задника на публично място. Това е най-добрия начин да покажете, че сте друг сорт човек, такъв с iPhone 7.

абе умник-(как се наранява)еми кат ги треснеш в земята,кат ги уда руш с чук."многи си умен" *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

(Батериите на iphone са напълно безопасни за използване, стига да не бъдат наранени по някакъв начин) Ами я да ми обяснат как се наранява неодушевен предмет?

Хващаш неодушевения предмет и го тряскаш в главата си. В резултат на удъра - неодушевинят предмет е силно наранен.

Източника на тази информация беше публикувал още една снимка - на смачканата кутия на тоя айфон. Повече от очевидно е, че телефонът е бил смачкан от превозно средство с голяма маса - поне автомобил. Няма никаква експлозия. Батерията е била размазана и химикалите са влезли в контакт с корпуса. Естествено, преписвачът е решил да не качва и последната снимка, защото тя дава доста ясна представа през какви изпитания е минал телефонът, за да стигне до това положение.

А бе гръмнал си доста добре,кво го защитаваш,те големите напоследък само това правят,и затова се задавят от лакомията си за повече пари

Ако батерията е литий-желязо няма как да гръмне. Може да се смачка да пуши нещо, но няма как да се запали или взриви. Евтина сензация на умишлено смачкан телефон. Същото мога да го постигна и с твоя лаптоп.

Добре, като сме на едно мнение, защо точно моя лаптоп искаш да трошиш?! Нали точно затова казвам - на липсващата трета снимка се вижда кутията в какво състояние е - някой буквално е прегазил телефона. Оцветяванията по корпуса са от химическа реакция с батерията, която е била размазана. Експлозия няма.

ама как ша останем по-назад - ето - и ние я имаме тая функция запалка! Тук е малко по-неконтролирано , но работим по апдейта!

явно се опитват да сложат прът в колелата на айфоня ,че голяма скорост набра..:)))

"За проблема става ясно от социалните мрежи, където потребител публикува снимка на устройството" ==== И спрях да чета! Не ми се четат глупостите на троловете на самсуняк!

Аде бе панелкин,казвай кво става с великия айфон та погръмва като джихадист у кравария

Който обича ПЕЧЕНА ЯБЪЛКА - сега е моментът! Граби, народе!

То напоследък и нови мерцедеси не се купуват много в България, явно старият голф е по-надежден.

Всяка литиева батерия, ако се пробие се самозапалва. След като е счупена при транспорта, ако ще да е на извънземните пак Ще се запали от достъпа с кислород. Така както всеки автомобил ако му пробиеш резервоара и драснеш клечката се запалва. Незнам какво толкова има в новината. Батерията щом е литиева нещата са ясни независимо от марката.

Как какво толкова има в новината? Най-накрая от Самсунг са доволни като ...добитъци, защото се намери "екстра" която те са патентовали преди Айпъл - самозапалваща се батерия!

В последните 10 секунди преди самовзрива на екрана е пишело Аллах Акбар и е имало обратно броене :)

къде е Майор панелкин да изкоментира гърмежите на айфоня

Санира си кочината в Обеля. Комшията му (и приятел по чашка) ромът Меемед донесъл много хубав картон от сметището и сега го коват с ръждиви пирони по стените на панелката. Талъсъми !

Само една леека поправка. Майорската кочина се намира в Якоруда. Иначе Мейджъра го раздава големия собственик на две(!) IT - фирми. Едната у Франция, а другата в Англия. Когато не надзирава лично създаването на софтуер, Майора се подвизава по левия бряг на Сена и го раздава аристократ, горд потребител на луксозни стоки (телефони и лаптопи, разбира се Айсфон и Макбук). Оттам и "височайшите" му мнения за потребителските навици на "панелните таласъми" и "колхозните комбайнери". Преди време се подвизаваше в спортния форум на "Тъпспорт", обаче изяде голямата модераторска БАНица, та още не може да я преглътне. А сега е тук. И пак същите ги реди...

Тоя Гогов много тъпо парче ще да е. След като е изгорял телефона, по даже експлодирал, от къде знае, че е бил огънат от преди това???

Как копират само от "Ябълката", че те от "Самсунг" от кога я имат тази екстра... :)

Остава нагризаните да го патентоват и пазара в близкия изток им е гарантиран.

Айде почна се. Поредното доказателство, че всички са еднакви.