Коментари - iPhone 8 - без сензор за отпечатъци | IT.dir.bg
назад

iPhone 8 - без сензор за отпечатъци

Все по-вероятно е iPhone 8 да няма сензор за отпечатъци.

Обратно в новината

Коментари - iPhone 8 - без сензор за отпечатъци | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е гоУеми са...Самсунгите още малко ядрен реактор шъ инсталират, тез махат функции....:)

Даже и с шеф гей ябълката е недосегаема. Самсунга е такова дърво, че само ако си нямал не може да разбереш.

През последните години Самсунг смачка Айфончетата...и като иновативност ,дизайн и т.н

iphone 7 без жак за слушалки, 8-цата без сензор....все по-зле и по-зле става, цената също..iphone 8 изглежда ужасно

Имам Iphone 7 plus от пускането му на нашия пазар. Мога да Ви кажа, че съм мн.доволен от него. Качество, функционалност и вс.е на ниво. Докато ми върши работа не бих го заменил.

Ти си обикновено iЗомби. Ползвай си го, докато можеш.

Каквото и да говорите, махането на сензора на отпечатък си е голяма иновация. Фирмата наистина мисли за потребителите, как така нещо ще ти чете (и пази!) отпечатъците??? Освен това и много неудобно, трябва да се натискат(докосват) разни "бутони"... друго си е да го вдигнеш към лицето, та да ти види очите.... това е бъдещето. Е, може да е малко по-скъпо, но така е, иновации има да се плащат... важното е клиента да е доволен, за него се прави...

Привет, Да, съгласен съм с вас. В моемнта съмс Лумия 950 с лицево разпознаване ( ретина ) и е готино НО бавно. Отключване на апарат с пръстов отпечатък е доста по-бърз. Сравнено 950 и Айфон 7 разликата е огромна. Много ми се искаше да не е така но това е истината.

споко епълите ще го пуснат само ако е функционално а не бавно....

Като махнеш грима, нямаш ли проблем с разпознаването?

Големият Джобс беше казал, че от 4 инча по-голям екран е глупост и никой няма да го ползва. Ето че и големите не знаят какво говорят. Явно се учи от батко си Бил Гейтс, който каза навремето, че умът не му го побира за какво може да се използва компютър с повече от 640k памет (за незапознатите - около един милион пъти по-малко от съвременен модел с 6Gb памет).

И е бил прав. Аз до сега не съм полВал по-голям щото ми излиза от джоба. SE ми е настоящия. Преди бе ифон 5, 4s, лумиа 800, ХРЦ touch2. Провери ги и виж някой надхвърля ли 4 ". След SE явно нема да си взема ифон ако не направят някой пак с тия размери.

"Аз до сега не съм полВал по-голям щото ми излиза от джоба." === Малък ти е джоба. Мали са ти и ръчичките. Със сигурност и пишката ти е малка, около 4 инча, не повече. И на (cr)Apple им е малък, затова ги харесваш - просто можете да си ги мерите до безкрай, и все искате още. Ама няма...

Имай предвид, че и Бил Гейтс и Стив Джобс са били прави за онова ниво на технологиите. След навлизането на графичната операционна система нещата отиват на много повече памет, тогавашните компютри просто не можеха да нарисуват една сегашна снимка от фотоапарат с ниско качество и естествено не им трябваше повече памет. Същото и с екрана с появата на HD и ultra HD камери телефоните се превърнаха в плеъри с високо качество и естествено им трябва голям екран с много пиксели. Това което са казали са технологични правила и те важат само за моментното състояние на технологиите. Не са основни физични закони все пак.

Да си ги наврът някъде тия телефони за по 1800 лева...Бях голям фен ама цената им беше на половина за последен модел... За тия пари ще отида до Америка ще си го купя и ще ми излезне по евтин...

И както винаги - ще е перфектно! От Апъл.