Коментари - iPhone 8+ или iPhone 7+ е по-здрав (видео) | IT.dir.bg
назад

iPhone 8+ или iPhone 7+ е по-здрав (видео)

Експеримент на YouTube влогъра TechRax разкрива кой смартфон е по-здрав - iPhone 8 Plus или iPhone 7 Plus.

Обратно в новината

Коментари - iPhone 8+ или iPhone 7+ е по-здрав (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И овцете поумняха. Не се редят вече на опашки да ги доят и стрижат. И акциите за няма и месец са с 10% надолу. Началото на края бих казал.

Не ги мисли токова в Ирландия са депозирали 300 милиарда $ за да укриват данъци. Епъл инвестира и развива нови технологии а телефоните отдавна не са технология а е необходимост. Няма да разбереш как е станало че децата ти карат кола епъл а ти кола с марка адидас. такива фирми няма да изчезнат капиталите са в тях, а акциите нямат никакво значение за нас.

измислил го е руснака бреей

Имам 7+ от пускането му на БГ пазара и мога да кажа, че съм адски доволен. Който се чуди нама да сбърка ако го избере. Яка батерия и супер телефон...

хехе, купил си си жълта сапунерка! На бас, че живееш и в панелен блок!

Ей, "умник", ходи питай Бил Гейтс къде живее, след като нито той, нито семейството му ползват или някога да ползвали продукти на Apple... Изтъркахте го тоя лаф, че Андроид-а бил за бедни хора, а айсифоня за богати... Няма такова нещо, всеки ползва каквото му върши работа!

Аз, като по-бедно момче, си купих Meizu M5 Note за 230€

Честито и със здраве да си го ползваш. За всеки влак си има пътници.

АRM боклуци за балъци.

Забравили са да споменат, че Самсунг ноте 8 се чупи много по-лесно айфон 8 плюс. Има много направени тестове и винаги самсунга пръв дава фира. Стъклото при осмицата го сложиха заради безжичното зареждане иначе е ясно, че металния гръб е много по-здрав.

Аз пък, като гледам в тубата сравнения между Note 8 и iPhone 8, все айфоня дава фира първи. Пък уж бил по-здрав. Справка: канала на phonebuff

Ето нещо от сериозна медиа (BGR/link). Там казват:The iPhone 8s glass back might be fragile, but its still better than the Note 8. На тестовете най-добре се представя айфон 8 после е айфон 8 плюс и последен е ноте 8. Ето линк: link

Всичко произведено от Апъл е просто перфектно.

На Note 8-цата ми още не е гръмнала ---------- Като гръмне след това едва ли ще можеш да се "похвалиш" тук! ХАХАХАХАХАХАХА

Специално заради теб ще дойда да ти напиша, не се съмнявай... Днес между другото ми дойде и DeX докинга, хич не е зле, не знам хАпъл кога ще се сетят за нещо такова, или за писалка, вградена в телефона, а не някакъв тъп молив, дето двамата познати, които са фенове на хАпъл се чудят де да си го завират... Мдаа, има компании дето мислят, като правят нещо.

Вероятно има хора, за които молива е важен, но сигурно не са много. Аз например когато имах ноте 5 нито веднъж не съм ползвал писалката освен когато я пробвах за няколко минути. По същата причина не си взех писалка и за айпада ми. На айфона също не използвам функцията за писане и рисуване с пръст. А по отношение на сигурност и бързина айфона винаги е бил едни гърди напред спрямо самсунга и другите андроиди. Понеже ми се налага да съм с по два телефона лично съм се убеди в това. През годините съм пробвал освен ноте 5 и Галакси s2, s6 edge и s7 edge, но рядко съм оставал повече от месец-два с някой от тях. P.S. В кои случаи се налага да ползваш телефона си с док станция? Винаги ми е било любопитно какво е приложението на дока.

99, много ясно! Всеки чака Айфон Х! Там ще са опащките! Иначе и 8ците са класа над самсунг! Само процесора е 2но по-мощен за останалото няма и какво да се коментира!

Процесорите са все АRM боклуци за балъци.

И не е 2200, а 1600лв, не се излагайте...

На Note 8-цата ми още не е гръмнала, стара ти е информацията...

Не бе, Гогов! Ще дадем 2200 лв за Самсунг! Дето също е със стъклен гръб! Ама като бонус и му гърми батерията! Аман от тъпи статии!

Явно обаче като Гогов мислят доста хора. Тъжна есен за Apple без опашките пред сторовете за новият (стар) Ipnone. Надеждата сега е в дисплея на омразният Ви Samsung и IPhone X.

Нищо тъжно няма. Общите продажби на 8, 8 плюс и Х ще бъдат по-големи от тези на 7 и 7 плюс, а именно това е целта на всяка компания. Отделно и печалбата ще е по-голяма заради по-високите надценки при десетката. С две думи не ги мисли Епъл правят страхотни устройства и не случайно са компания номер едно в света.