Коментари - iPhone 8 започна да избухва? | it.dir.bg
назад

iPhone 8 започна да избухва?

Броени дни след старта на продажбите на новия iPhone 8 смартфонът започнал да избухва.

Обратно в новината

Коментари - iPhone 8 започна да избухва? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"iPhone 8 започна да избухва" - че и вика Аллах акбар преди това.

Apple стига сте копирали! Това Samsung го измислиха още миналата година...

Ако живеех в БГ и аз сигурно щях да съм с яж ми уя телефон ама не. къщата ми струва 1$ мил, колите са ми по 50к $ хилки така че на фона на това ифон е без пари дето се казва и освен това е доста по добър от сите андроид ОС вируси накуп заедно с Гоогле телефона. Китайските боклуци не ги коментирам изобщо.

LOL, отде ви изравят бе.

Като си почнал... напиши и колко десетки години ти остават да изплатиш кредита за къщата...

Абе, пич, много си скромен! Аз ако имах къща за $1 мил. щях да излъжа, че колите ми са поне по $100 бона (всяка), и че телефонът ми е златен Верту с диаманти, а не некъв скапан iphone...

50К хилки!? Това означава ли, че колите ти са по 50 милиона всяка!? Е*аси! Що прост народ пълзи по тоА свЕт...

А да се видиш с психиатър не намери пари? Стегни се!

И 10 милиона долара да имаш, пак не може да си купиш акъл. Жал ми е за теб; ти си един прост (и в пряк, и в преносен смисъл) консуматор, който с нищо не се различава от животните в нуждите си... Елементарен човечец. Ако си чел (макар да се съмнявам) изследвания, онези туземци- живеещите в колиби по островите и носещи само препаски, се самоопределят като най- щастливите хора. А ти си почнал да обясняваш не какво ти е семейството, а се хвалиш колко ти струва къщата и автомобилите... А ти колко струваш като Човек !?

Ами след 2 години използване ифона го продадох за 200 $, а самсунга замина в кофата за боклук щото никой не го иска т.е. Няма resale value.

Телефонът се е надул, не е експлодирал :) Освен това има и още сигнали от Япония и Тайван за такива телефони. Като сложим и некадърното изпълнение на лицевото разпознаване, заформя се невероятна издънка с новите iPhone. Аппле са гола вода без дядо Стив.

'Щото един, докато говорил по телефона, пръднал....

ДИР, не биваше да пускате тази сензационна новина. Сега ИДИЛ ще се въоръжат с айфони..... И се 8ци

Новият iphone 8 Е БОМБА!!! ха ха

Никога не съм могъл да рабера това да си фен на дадена марка... Кво значение има марката, важно е отношението функционалност/пари. Боклук е това за което са дадени пари, а то не изпълнява функции за да оправдае парите. И марката няма значение.

Аз имам айфон без да съм давал никакви пари и много го харесвам. Ползвал съм андроиди - по-неудобни са. Смятам това не ме прави малоумен фен - в смисъл - бих си купил айфон ако ми са налагаше, но никога не бих седял с часове и цяла нощ на опашка за нов модел. Ако плащах аз и ако китайци направеха реплика на айфон ама със същите функции, същата iOS и с достъп до Apple store, бих си купил китайския. Това показва че не съм залупен маниак на марката.

На кьсмет се е разминало без жертви... Баси журналята прости. То бива да се търси сензация, бива, ма това е вече смехотворно.

измислил го е руснака бреей

По точно поредната ширпотреба измислена от афроталибана

Когато това се случи с Note 7 написах на хАпъл феновете, че никой производител не е застрахован от такъв ефект. Не ми повярваха. В името на сигурността на хората се надявам това да е единичен/случаен дефект, а не грешка в дизайна. При единично съобщение като това, двете хипотези са еднакво възможни. Развитието предстои...

Четиво за тези, които не са умопомрачени и опиянени от възможността да поплюят... Каква е тази "експлозия" точно, след като на снимките не се виждат следи от експлозия? При експлозията има обикновено много бързо и интензивно отделяне на енергия, съответно няма как да няма следи от изгаряне по корпуса и стъклото. Аз такова нещо не виждам на тези снимки. Ако "експлозията" е била опасна и силна, та чак да застраши собственика на телефона, трябваше поне да има огънати и обгорели краища на корпуса... а тук виждаме едно хубаво розово, чак с блясък. Дали не е възможно някой да се е пробвал леко да разглоби телефона и да иска да стане известен? Някоя си Ву от Тайван?

Очевидно е натиснала без да иска бутона за разглобяване, в следствие на което вградената функция за отделяне на дисплея се е задействала с гръм и трясък ;)

Глупости. Ейпъл е най великата марка. Най качествения и стабилен телефон. Това е телефон за хора с пари, хора с класа. Въшльовци и руски тролове, които пишат тук за няколко копейки, естествено не могат да си го купят и умират от яд.

Да, да... И един нармот... знаем... Sent from my Note 8

Такова нещо като Ейпъл няма - каза се Апъл! Само уточнявам.

...защото в американския английски, се произнася Епъл.Виж, в Англето го произнасят по- към (а), но все пак е американска фирмата, нали?

30% от гладните чалгари са със айфони на изплащане за 2 години. Страшна класа. И ти май со от нея класа, като ти гледам разсъжденията.

Наличието на олигофрени като тоя, на когото отговаряш, не прави телефоните лоши :) Те и мутрите все BMW, Mercedes и Audi карат, но това не прави колите лоши.

Преди 3 дни писах, че съм бедно момче и че имам Meizu m5 note но шлифовани мозъци ми се смяха. Сега само да допълня, че дори й да имам финансова възможност ни айфон ни самсунг. Кво е това нещо на биполярност! Сякаш другите производители са невидими.

Аз тогава ти написах, че за всеки влак си има пътници и ти пожелах със здраве да си го ползваш. Какво точно те бърка, че не всички като теб си купуват прилично посредствени телефони? В автомибилните форуми сигурно питаш защо всички не карат Киа и Хюндай, а се набутват с мерцедеси и аудита, нали? Не може всички да са тарикати като теб. Нормално е да има и хора, които си купуват Самсунг или айфон и Ауди или Мерцедес. Продажбите на тези компании го показват. Пак повтарям за всеки влак си има пътници.

И немците са имали влак за евреите. Само че не знам дали са били "пътници" или пътници. Ти качваш ли се на този влак?

Е крайно време беше! Стига само палежи, трябваше и бумтежи!

Брех! Тия със Самсунг са същите дебили като тия с айфоня! Ксиаоми за 350 кинти! И да. Работя редовно от него! Което включва фикс на кво ли не - от мрежи до мейл сървъри

Ейпъл успяха да превърнат телефоните си във фетиш, едва ли не на пазара излиза лекарство срещу рака... Толкова безсмислено изглежда всичко на фона на световната мизерия...дрънкулки за забавление. Отвличане на вниманието от важните неща в живота...вобще не ми пука с какъв и колко стар телефон съм. Благодатение на този фетиш някои направиха милиарди за сметка на снобизма и суетата на идиотите. Да, има хора кпито работят в движение и това устройство им е непбходимо, но като видя руфлек с анцунг и Айфон... Няма да коментирам!

Не че нещо, ама Самсунга струва колкото Епъл!

и те залагат на същата струна...

Само дето феновете на Айфон са още по-фанатизирани. Приличат на сектанти. Всички корпорации дрънкат по струните на потребителите, за да ги насъскват за още и още по- голямо потребление на ненужни джаджи и вещи... а животът ти може и без тях, за сметка на далеч по- ценни изживявания от това да притежаваш един тъп телефон ...

Абе каквото и да лъжат и измислят конкурентите, аз ще остана фен на ябълката.

Осъзнаваш ли колко самодоволно и излишно звучи написаното от теб? Може ли да сте такива комплексари наистина?

Не само комплексари, ами и обратни, и въобще всичко противоположно на нормалните хора...

Допълнение за набора гранати в Контра-страйк: от минала година Samsung Note7, а от тази - crApple8. :))) Очаква се отговора на останалите производители. Някой малко по-надолу много сполучливо си ги е нарекъл ИДИЛ edition. :)))

Сега като се замисля, всъщност, колкото по-здрав и водонепроницаем е един телефон, толкова по-опасен става при едно такова избухване.

То основното качество на яките бомби е, че са в здрава, херметична обвивка.

Целият проблем е, че в микса на енерго-пакета, чрез който е захранвала телефона, не е имало достатъчно добавка за "зелена енергия". А иначе трябва ли всеки, който ползва iPhone или Samsung, да се счита автоматично за терорист?

Apple навярно имат парите да преживеят такъв провал, не ги мисля. Това, което ме дразни ужасно е напънът да ги правят толкова тънки проклетите грамофони и таблети. ЗАЩО трябва да е 6мм а не 10 бе, как това би променило функционалността освен в смисъла на модна дрънкулка. Направете ги малко по-дебели и да работят свястно, отде тая кретенска мода да са като хартийки. Ей го на жената новия таблет постоянно има усещането, че много лесно може да го счупи просто защото е толкова тънък.

Se taia

Просто е - когато дизайнерите започнат да вземат повечето решения, вместо техниците, се получава това недоразумение - красиво (според някои) и опасно...

АRM боклуци за балъци...

Е това е, за масите има или ARM или x86, архитектурно скопени машини. Може да съм параноичен но смятам, че не е случайно. Примерно Apple минаха от power на x86 по време, когато почна да става трудно да се държат нещата достатъчно затворени. Може и да не е така разбира се, при телефоните ARM навлезе много преди смартфоните заради ниската си консумация. Подобно x86 е избран за IBM PC-то защото 68000 го нямало още готов - поне така се говори.

Не го е сложила както трябва да се зарежда, не е подравнен по географския север, като вместо това го е подравнила по магнитния и затова така е станало. Глупава патка, глупава!

FuckTheEU

Само като се сетя как iдиотите се смяха на проблемите с батерията на галакси 8.... Сега видяхте ли собствения си омазан г*з?

2 неизправни устройства е абсолютно осъщото като изтеглянето на абсолютно цялата серия Note 7 :D Мдаааа

FuckTheEU

Ясно, ясно, разбрах те. Казваш, че гзът на апъл е малко по-малко омазан от гза на самсунг.

Я па сум си с нокия 3310. Направо си е вечна.

Човек ще си помисли, че всичко, което сте си купували някога, е работило безотказно. Проблем има, ако 5% и повече процента са дефектни. Примерно, като при Note 7. 2 дефектни бройки, и вече всички изпадат в истерия. Нищо, че собствениците им ще получат нови устройства и проблем реално няма. 2 на 1 милион произведени е 0,0002% брак. УжасТ, просто! За толкова пари, а "само" 99.9998% от произведените телефони са наред?! Как не ги е срам?!

Е ти много бързо ги изчисли бе бате, те преди 5 дена ги пуснаха в продажба, магазините празни, а ти седна и изчисли на 1 милион колко са дефектни. Да не работиш нещо в Апъл Калифорния?

А, това става елементарно - всички фендроидски сайтове следят за всякакви негативни новини за Apple. И 1 на трилион устройства да даде дефект, ще се чуе и на Марс. Е, чу се за 2 устройства. За първия уикенд има поне 5 милиона продадени iPhone 8 (според анализатори търсенето е 50:50 между 8 и X). За първата седмица са доставени поне 2 милиона. Аз консервативно взимам 1 милион. Не е трудно, ама никак :D И 500 устройства да са дефектирали, това пак дава 99,95% здрави телефони.

От 5-те айфона които съм имал (от 3GS до 6, само 5S пропуснах) само един не е ходил в сервиз. И то по ирония на съдбата този, който не беше закупен от оператор с договор.

От осемте айфона, които съм имал нито един не е ходил в сервиз. Явно е въпрос на късмет. По принцип е нормално понякога техниката да дава дефекти.

Ако са били в гаранция и са имали дефекти, значи са ти ги оправили за без пари. К'во хленчиш?

Как феновете на Апъл ще отпразнуват посрещането на новата година. Ами като си включат телефоните за зареждане 3 минути преди полунощ.

Чиста проба маркетингова грешка: по златистия цвят и символите се познава, че това е била бройка грешно пусната на тайванския пазар: била е предназнаена за арабския, ИДИЛ едишън

хахаха малеее какви фалшиви новини срещу айфон! хахаха Хора са се оплакали, че са получили телефони с разлепен екран и тази снимка е точно от това!

Разлепен екран...абе ти виждал ли си продук на Apple the glue company... тия знаят как да ползват лепило...при тях дори лаптопите им са залепении не можеш ги разлепиш...тоя ми говори за разлепен екран

https://youtu.be/q42ZXsMpfEs гледай и мълчи !

Абе ти да не си прекалил с хапчетата. Тва да не ти е андроидченценце, че да е с лепен дисплей. Ей мале не знаело па се обадило...

Наблюдател

Не че нещо ама... андроид е операционна система, няма как да му се разлепи екран... първо мислете после пишете :)

Какво избухване, какъв взрив какви жертви??? Луди ли сте. Една леко раздута батерия....

леко, леко, колко да е леко?

Огън не е имало, няма прогорени компоненти. Ти екслплозия виждал ли си?!

Така е когато мениджърите и счетоводителите управляват инженерите. Бързаш да пускаш ново устройство всяка година, а практиката показва, че за да гарантираш безпроблемна работа на едно устройство ти трябва поне една година проектиране и най--малко година и половина изпитания и отстраняване на дефекти.

Трябва малко по-"slow". Същото е и при автомобилите. За чий XYZ ти е новата играчка всяка година? Ах, да - заради конкуренцията, която прави същите глупости.

Когато повече от 10% от устройствата направят тоя проблем, ще си говорим за лоши процеси. Няма производство без дефекти и далеч не всеки дефект се проявява при тестове. Затова производителите имат гаранционен период, в който поправят или заменят стоките и услугите

Нещо на снимката не се вижда обгоряло, не се вижда малките и фини части да са изкривени или пострадали Поразрових в нета и се оказа, че експлозии не е имало. Ето цитат: "Before you ask, no, the batteries did not explode. But they did swell up, which is a safety mechanism meant to prevent actual battery explosions and fires." Превод: "Преди да попитате, не, батерии не са гърмяли. Но са се надули, което е предпазен механизъм предвиден да предотврати експлозии и запалване." Телефоните на тези хора ще бъдат заменени с нови, дори няма да чакат, защото закупени вече устройства се сменят с приоритет. Няма такова нещо като перфектна изработка. Въпросът е как компаниите действат в случаи на проблеми. За 10 години съм имал проблеми с няколко iPhone устройства, но Apple винаги са ми ги заменяли безплатно. Не виждам новина тук, освен търсене на сензации.

Това че не виждаш може да е защото си сляп?

Или на теб ти се привиждат айфони докато гледаш фойерверките при комшиите.

Ама глупендерите са ти нацъкали минуси без дори да помислят с главите си. Естествено, че не е имало никаква експлозия. Ако това наистина са снимките, то е очевадно. Всеки човек, който е ходил в часове по химия знае какви са следите от интензивно отделяне на енергия при мини-експлозия.

За толкова пари, толкоз качество...

Еее, тази екстра Самсунг я имат от година поне...

Както във всичко останало, и тук ябълките са догонващи :)