Коментари - iPhone 8 Plus се разпада при зареждане | IT.dir.bg
назад

iPhone 8 Plus се разпада при зареждане

Потребители от различни страни по света алармират за проблеми с новия смартфон iPhone 8 Plus.

Обратно в новината

Коментари - iPhone 8 Plus се разпада при зареждане | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Измислил съм го! Парче релса с дължина 20см. затиска айфона отгоре и при зареждане възпрепятства отварянето му. Релсите се предлагат в бял и златист цвят.

при раздуване литиево-йонната батерия и релса няма да я спре. В най-добрия случай, ще се разшири настрани.

А в розовичко ще пуснете ли ? Говоря от името на многобройната гейска общност ,хахахахахаххаха....

Не мога да разбера нещо. Защо е това иззлобяване към една премиум телефонна марка? Защото не са качествен? - много други марки са далеч по-некачествени (един от големите - самсунг даже наистина избухваха). Защото при представянето им се казва че са иновативни? - това се прави с всички марки, при всички представяния. Нарича се шибан МАРКЕТИНГ. Нито Хуавей. нито ХТЦ, да не говорим за Самсунг, не правят нещо по-различно при предтавянията си. Защото са скъпи? Цените на Епъл и на Самсунг са почти идентични. На другите големи са само малко по-евтини. Защото са символ на финансови възможности? Това е САМО в България и подобни евтини държави. На запад е просто телефон... символ на възможности беше Верту с цени от по 3-4 хиляди. --- Знам, че сме в демокрация, и всеки може да каже всичко, но си мисля, че безсмисления хейт ни идва на всички в повече...

Хейта е заради претенциите на тази марка. Едно време имаха някаква основа, за да се дуят, сега дори не са лидери, а последователи. Нямат нов продукт откак се спомина Джобс. Не ми казвай нищо за часовника им, защото имаше по-добри от 1-2 години на пазара. Гола вода са. Да си го признаят и ще им е по-лесно.

Какви претенции, какви пет лева? Те са търговска марка, както са всички други. Не правят нищо по-различно от всички други. И както има хора, харесващи Самсунг, така има и харесващи Айфон. Не те карат насила да купуваш каквото и да е от тях! Защо някой трябва да казва за себе си, че е лоша марка? Понеже Дачия не е на нивото на Ауди, трябва ли да казва че е зле? За всеки влак си има пътници. Аз все още не разбирам безсмисления хейт...

Хехе смешници, плюйте по айфона! Всякс година едно и също - озлобелите хейтърчета като излезе новия модел и започват дежурните реплики - липса на иновации, спадане на печалби, акциите се срутиха, поредния боклук, ей сега ще фалират и т.н. А епъл си продават, продават..... А всъщност какво правите в тема за телефони които не харесвате? Смешници комплексирани!

Не си много прав... Преди под темите имаше 500-600 коментара за първите 24 часа, сега са 100... На кой му пука как точно ще забият нос Apple, те вече и нормални продукти не правят... Едно време обясняваха как малкия екран е супер, а големия е глупост. Феновете им и те пригласяха в хор, сега вече няма проблем с големия екран. Преди OLED-а беше глупост, сега вече и той не е... Безжичното зареждане беше глупост... ми... iPhone 8 е с безжично зареждане... Кажи ми как да не ви се смее човек на това, че се въртите заедно с Apple като дърти калайджии. И не, не е хейт, хейтва се нещо на което завиждаш, а ние вече буквално ви съжаляваме...

Адски неандерталско, да не кажа грозно и смешно е, да делиш на "ние" и "вие" хора, заради шибания им телефон. Това е просто един телефон. Да не говорим за инфантилните ти доводи - някой казал нещо някога, и 100 години по-късно ти си възмутен, че не важи вече - оня бил фурнаджийска лопата. Това ти е логиката. Ами времената се менят. ТЕХНОЛОГИИТЕ се променят. Например по времето, когато Епъл имаха 3,7 (ако не се лъжа) инчови телефони, и коментара на Стив Джобс беше, че по-големи според него, не са необходими, батериите не стигаха 700 Мпа. Сега са двойни, и тока стига за по-големи екрани и мощни процесори. И това е само един пример. Твоите доводи са точно като криворазбраната цивилизация, ако ме разбираш...

Преди OLED-а беше глупост, сега вече и той не е..- да точно така е. Олед дисплейте имат ШИМ, който е супер вреден за зрението. Самсунгите s6 и s7, които имах бяха направо трагични в това отношение. Като s7 беше малко по-добре от s6. Сега s8 също е по-добре от s7, но все още не са се справили с проблема напълно. Има вероятност с напредването на олед технологията Епъл и Самсунг да са измислили начин да се справят с този ужасен проблем и айфон Х и Самсунг ес9 да са с дисплеи, които не вредят на здравето ни. За безжичното зареждане се налагаше да махнат алуминиевия гръб и сега хейтърите реват, че се бил чупил. Няма пълно щастие. И самсунга се чупи и то брутално, но за него никой не реве по форумите. Мой приятел си изпусна s6 edge на втория ден след като си го купи и задния панел се спука грозно.

Не се разпада, а се деконструира. И това не е супер издънка, а супер иновация. И не! Не е вярно, че Стив Джобс се върти като вентилатор в гробищата. Изпратих хора и провериха.

Лошото (или хубавото, зависи от гледната точка) е, че случаите се увеличават.

Епъл означава ИНОВАЦИИ! Иновации в позора и некачествените продукти! ФАКТ!

ПраФФФ си! Такъв иновативен ПОЗОР да пуснеш на пазара, това го могат само върховите експерти в осигуряването на качество! Apple и Microsoft. Другите им дишат праха.

за продуктите от серията АйСиктир

само три хиляди лева, кво му плащаш, и с тиксо можеш да си го стегнеш или с канап да си го вържеш като се разпадне

Аз такмо си купих 8-ца! Ама тва дето го пишете са пални глупости! Никога не ми се е надувала батерията! Телефона е оникален! Няма по добар телефон на пазара!

Питай им Интелекта, щи кажИ дет и телефон се пише тИлифон или тАлифон :)

Произвежда се боклук по лев килограма, а се продава за хиляди евро! При това ПОНЕ ВЕДНЪЖ НЕ СА ЛИ ВКЛЮЧВАЛИ ТОВА "чудо" на 21 век?! Да видят що за лай... са из...таковали :) Ама зомбитата лапат, "върхови технологии" - взривоопасна печица с кибритено екранче на което Оазис прави каквото прави (едва ли думата е "пее"). Хахаха А честито :)

Това не е дефект. Телефонът се отваря, защото батерията се е надула. Ако решите да си я смените - телефонът ви е отворен и очаква новата си батерия. Няма нужда от инструменти! Това е най-иновативната технология в света на смартфоните. Ако пък не искате да сменяте батерията - просто сложете малко "Капчица" и затворете телефона. Може и с тиксо да си го залепите, може и с телбод да го щракнете или пък с два пирона да го заковете - въпрос на вкус.

тия телефони станаха като колите всяка година с нови модели само че трябва да се изчакат първо как ще минат детските им болести и после да се купува...то и цените им долу горе същите

Поредният американски боклук!

Дайте да си говорим за реални факти. Не може да се твърди, че има генерален проблем с iPhone 8 Plus при 10-20 сигнала за такъв дефект, когато вече са продадени няколкостотин хиляди телефона по цял свят. При по-малкия модел пък изобщо няма такъв проблем. Осмицата (без плюса) е пушка. В момента пиша от него. Отвява всички мобилни андроид устройства с над 50% процента по-добра производителност на всички тестове и бенчмаркове. Това е продуктът на западащата компания. Не обръщам внимание на запенените хейтъри, защото са ми минали доста телефони през ръцете, но iPhone се оказа наистина добро нещо.

Хм... Интересно... Samsung за 10-20 сигнала го призна за дефект и спря телефоните от продаждба, а за следващите 10-20 спря модела и замениха продадените бройки с друг модел... При Apple това явно не е бъг а feature и чакат някой да умре, за да "станат" отговорна компания... Нищо, те акцийките падат ($161.50 на 11.09, $154.16 днес сутринта), да видим кога ще принаят, че царят е гол...

Акциите точно преди една година бяха 114 сега са 155. Това е просто невероятно увеличение за толкова кратък период изразяващо се в много над 200 млрд долара по-висока пазарна капитализация. Като се има предвид, че пазарната капитализация на Мерцедес и БМВ взети заедно е около 130 млрд долара прави сметка за какво става дума.

телефон с цената на лека кола и да ти гръмне, не е редно.

Те и колите като им сложиш кофти газова се палят... Не е голяма разликата между кофти газова и китайски iPhone. Разликата между китайски телефон и китайски iPhone е, че от първия очакваш всякакви изненади, нали е евтин, от iPhone-а обаче всичко е изненада, като ония глави, дето изкачат от кутия на пружинка...

Лично аз предпочитам Блекбъри!

лаком г-з кръв сере

Епъл са лайна лайна лайна Само Нокиа

Какъв кеф само, а? Купуваш китайско телефонче за 700$ с емблема наядена ябълка...приближаваш го до ухото си, дефектната батерия се взривява, и ти пренарежда керемидите...че да си знаеш за следващия път...ако оцелееш :)

Това е иновативното в 8-мицата. Кой друг телефон може да се разглабя сам? А? А за тариката по-долу, който имал 8-ца и се преродил ще кажа, че си е хвърлил парите на вятъра. Въпрос на време е батерията му да се надуе и да му отлепи екрана.

Se taia

Когато в една компания дизайнерите вземат превес във вземането на технически решения....

ARM боклуци за балъци.

Че ARM са скопени е вярно, но ако подразбираш x86 като небоклучава алтернатива си тотално встрани. x86 е по-мърлява архитектура от ARM, просто има на своя страна двудесетилетна инерция/преднина откъм софтуерни продукти. Затова и разните PC-та все още са далеч напред.

Ябълките вече не са това, което бяха. Някой спомня ли си да е имало подобни оплаквания при Iphone 3, 4, 5 ? Аз не се сещам. Единствените проблеми са били от софтуерно естество, една партида имаше проблем с лепилото на дисплея. Извадиха 7, първите партиди бялото излизаше розово, та трябваше да се вдигне голям шум Епъл да се вземат в ръце. Сега меринджеите натискат за нов модел, явно не е изпипан. Доставчика на батериите е компрометиран (същия като гърмящия Ноут на Самсунг). Те си знаят защо са избрали този доставчик, явно е заради бонусите на висшия меринджейски състав, а потребителите си имат в бонус фоейрверки. Нали идват коледни празници

Хейтър си. Има само 2 или 3 случая на разлепени телефони спрямо 10-20 млн продадени. Това прави 0.000001 процент дефектни. Напълно допустимо за техника.

То и при Самсунг процента беше същия ама тогава друго говорехте....

ВАЙ-пърррл фоня ужаст туй атентатор, боб със зеуе у люти чушки.

Стив Джобс беше гениален бизнесмен и велик манипулатор. По негово време Апъл беше лидер и диктуваше бъдещето, сега пуска продукти отдавна появили се на пазара. Трагедията е пълна.

Голямата "грешка" на Америка и Европа, бе, че изнесоха продукцията си в Китай. И се започна първоначално едно копиране на марки, така наречените "ментета". Но после това спря - сега си имат собствени марки, които не отстъпват на лидерите.

В Китай продукцията е с по-високо качество и е по-евтина. Само не ме убеждавай че турците по немските заводи или арабите по италианските са по-съвестни от китайците.

Оффф писна ми от хейтъри! При всеки нов телефон има някакви случайни производствени дефекти. 2-3 непотвърдени от Епъл дефекти и хааайде да хейтваме и плюем! А съм с айфон 8 от повече оъ една седмица и съм много доволен. Това е втори мой айфон, преди това съм имал самсунг галакси 4 и нокия 930 . Не бяха лоши телефони, но с айфон се преродих.

Моля, дефинирайте "преродих". За end user's като мен :). Потдържа ли *.deb, apt-get поне ...

Лелее, "потдържа" - поддържа де :)

Айфона работи безпроблемно не му се налагат ресети, затваряне на бекграунд приложения и т.н. Не лагва и не крашва дори и след години ползване. Последния андроид, който купих беше Самсунг ес7 и след няколко седмици го подарих на племеницата ми. Ти, кой айфон ползва за няколко седмици за последно? Сега съм със 7 плюс и ще го сменя с десетката и то основно заради по-малкия размер на телефона и по-големия екран. Иначе телефона след година ползване си работи като нов. Много съм доволен.

Ооо, то енд-юзъра на телефона само поддръжка на .deb, apt-get търси. Щото това е десктоп компютър, не телефон... Ебаси, колко са ви объркани понятията ...

Към момиче в дискотеката: - Сладурано, бельото ти е като батерия на iPhone! - ??? - Пада светкавично... В новата версия на вица трябва да е "и се разпада със светкавици".

Апьл зомбитата още ли го купуват?

Има един много сигурен начин да не ти се повреди IPhone-a. Въпросния начин струва точно 0 лв и така ще ти останат пари за нещо истинско и стойностно.

Ползвате ли ЕЙпъл?

Злиият Путин...

Кажи бе, болен мозък. Йотафона как е

и да ти каже не гърси

Made in China. Какво да се прави....

но е Designed by Apple in Cal'fornia...

Четеш коментарите и ти става ясно защо се рекламираме като страната на орките.

То вече и хейта спря. На умряло куче нож да вадиш.

Тези потребители сигурно са натиснали копчето за саморазглобяване ;)

имаше същия проблем със самсунг! запалил му пердето!

знаете, че карам нова s класа, и съм но.1 просто. но с телефонити не съм така. там съм самата СКРОМНОСТ. цепя си мрака с 6+ и машинката лети, по бръже и от новата ми s класа дори... карам на ios 9 (иначе с s класата - на дизел, малко срамно, ама тава е дереджето). докато не спрат банковите апликации да работат - нема да пипам ос-а...

Велик си! Прати ми снимка, да ме татуирам и те имам за спомен.

Значи това им го признавам на ябълките КОПИРАНЕ ДО ОТКАТ!

или иначе казано - копират та пушек се вдига

Ще пускат ли на бензиностанция с него?

Продажбите в арабските страни ще скочат до небето, телефон и бомба в едно, директно от производителя :)

За тез пари, толкоз. Който иска здрав телефон да купува в диапазона 250-500лв!!!

Който търси телефон, това е! За джобни компютри минавайте на другия щанд.

Добре, че има и смели хора, които първи да си купуват нови продукти. Те са изпитатели, които проверяват какви са дефектите, които производителите да отстранят за нас - редовите потребители:):):) Според мен на първите 10000 купувача трябва да им се дава бонус, освен безплатна мостра :):):)

Добре ще е бонуса да е каска и пожарогасител :)

Dobromir Dimitrow

Да, и застраховка :):):)

Ако искате телефон вземете си такъв с шайба. Работи безотказно а дори и да се разглоби можете да го сглобите за секунда. Няма нужда да се зарежда защото е перпетомобиле. Единственото неудобство е че не можете да го носите в джоба. Но пък за това ви предпазва от досадници когато се разхождате и не ви губи времето. Перфектен телефон за ...без пари. А "ябълките" да ходят да си берат ябълки и да спрат да се занимават с IT технологии. По добре да почнат да се занимават с рисуване или някакъв друг тип изкуство отколкото с технологии. При тях всичко работи до време или въобще не работи. Е да изглежда добре и какво от това ако трябва да ти свърши работа.

В момента Епъл изразходва инерцията от времето на Стив Джобс. Оня мислеше глобално и беше класа. Продукта "тежеше" по няколко години, а сега влизат в ритъма на Самсунг и естествено резултата са еднодневки.

сравняваш ябълки и дини, но какво да се очаква от бантускот като теб?

...ябълките излязоха по-гнили от дините:)))

Мейджър, ти ли си ва? Как е времето у Якоруда?

при зареждане? кво зареждане бе братя? че те не са ли за еднократна употреба? Apple открай време все ви намеква вий все не схващате

И яъпреки това, ще си взема Ейпъл. Голяма марка, супер телефони.

FuckTheEU

Ти си вземи Ейпъл, аз ще си взема Апле. Апъл кучета го яли, каквото и заслужават де. Как се наричат тия мениждъри, които представят нов телефон струващ 800 долара, и само след няколко минути го засенчват с друг телефон струващ 1000?

И аз съм така. Чух че телефона е БОМБА.

на ти съм с технологиите и характеристиките. случайно или не, за мобилна телефония ползвам нокиа 1208 и 3310. без забележки откъм говорител, микрофон, батерия, едната е оригинална на 9 г. и обхват. приятен ден. и да си вземете айшит 9.9, да не пропуснете

Егати историята взех по един за децата нали са ученици и двамата и по цял ден на телефоните и сега се моля да не се разпаднат Егати

Като са ученици защо не им взе по един лаптоп?

Да се оплача па да се похваля.

Откакто се появи меката китка начело на Ейпъл само бъгове

КАПИТАЛИСТА ВИНАГИ СЕ ОПИТВА ДА СПЕСТИ ОТ МАТЕРИАЛ :)) ... КАРБОНОВИТЕ И ТИТАНОВИТЕ КОРПУСИ СА МАЛКО ПО-НЕУГЛЕДНИ , НО ПЪК ЗА СМЕТКА НА ТОВА ПО-ЯКИ

Няма такъв смешник като тебе пич. В трол фабриката в Ленинград с конкурс по идиотия ли ви събират?

Ами те по-умните не кълват на гола кукичка!

Логично. Като цяло Айфона е доста калпава машина с прекрасна операционна система и отлична система за сигурност. Просто маркетинга им е на милиард години пред останалите и продължава да ги тегли напред. Изключително приятен за окото и за ръката но за работен телефон е ужас.